Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Πρωινό και αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε κάνει για τους «αρχοντοχωριάτες» που ασχολούνται έντονα με τον Μπραντ Πιτ και την παρουσία του στην Ελλάδα για γυρίσματα ταινίας.
Μετά την προβολή των δηλώσεών του, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και απάντησε στον ηθοποιό. Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι το ενδιαφέρον των μέσων για έναν σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς είναι απολύτως φυσιολογικό. «Δεν μας καθιστά αρχοντοχωριάτες ότι ασχολούμαστε με τη ζωή του Μπραντ Πιτ κι όχι με του Σπύρου Μπιμπίλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως θεωρεί ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε λάθος, επισημαίνοντας ότι η δημοσιογραφία παγκοσμίως ασχολείται με τη ζωή των μεγάλων σταρ, πέρα από τη δουλειά τους. «Θα τον στενοχωρήσω, αλλά εδώ κάνει ένα μεγάλο λάθος. Με έμπλεξε προσωπικά και θα του απαντήσω. Σε όλα τα κανάλια στην παγκόσμια δημοσιογραφία υπάρχουν σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς, με τους οποίους τα μέσα ασχολούνται όχι μόνο για τη δουλειά τους αλλά και για τη ζωή τους. Παγκοσμίως. Αυτοί είναι οι μεγάλοι stars. Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να απασχολείς τον κόσμο όχι μόνο για το σε ποια ταινία παίζεις αλλά και για τη ζωή σου, τότε έχεις γίνει star και μετά εσύ ο ίδιος βάζεις τα όρια για το ποια κομμάτια της ζωής σου επιτρέπεις να προβάλλονται», είπε.

Ο παρουσιαστής συνέχισε, εξηγώντας ότι η περίπτωση του Σπύρου Μπιμπίλα είναι διαφορετική. «Άρα, θα στενοχωρήσω τον Σπύρο Μπιμπίλα: ασχολούμαστε με τη δουλειά του και τη συνδικαλιστική του καριέρα, αλλά δεν ασχολούμαστε με τη ζωή του γιατί, αφενός, ο ίδιος δεν το ζητά και αφετέρου δεν είναι τόσο μεγάλος σταρ όσο ο Μπραντ Πιτ. Δεν μας κάνει αρχοντοχωριάτες το ότι ασχολούμαστε με τη ζωή του Μπραντ Πιτ κι όχι με του Σπύρου Μπιμπίλα. Μάλλον πρόβλημα έχει όποιος θεωρεί ότι πρέπει να ασχοληθούμε και με τη δική του ζωή. Σε όλο τον κόσμο θα ασχολούνταν με τον Μπραντ Πιτ» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.
