MasterChef: «Βάφτισε» τη Wasan… Χρύσα ο Κουτσόπουλος – Η αναφορά στην πρώην του on air

Το κοινό να σχολίασε έντονα την ατάκα του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Με χιούμορ και προσωπικές αναφορές κινήθηκε για ακόμη μία φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef, συνεχίζοντας το ιδιαίτερο «παιχνίδι» του με την παίκτρια Wasan. Ο γνωστός σεφ, που εδώ και μέρες πειραματίζεται με ελληνικά ονόματα για την παίκτρια, αποφάσισε αυτή τη φορά να δώσει μια πιο… προσωπική πινελιά. Συγκεκριμένα, της χάρισε το όνομα «Χρύσα», κάνοντας έμμεση αναφορά στην πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ο διάλογος που εκτυλίχθηκε στον αέρα ήταν χαρακτηριστικός: «Wasan, δεν έχουμε βρει ελληνικό όνομα γι’ αυτή την εβδομάδα, ε; Το έχουμε αφήσει λίγο πίσω αυτό το concept», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με την παίκτρια να του απαντά: «Ναι, το πρόσεξα, αλλά γιατί;».

Τότε ο σεφ αποκάλυψε την ιδέα του: «Για αυτήν την εβδομάδα θα σε λέω… Χρύσα! Είναι η μαμά του Κίμωνα. Οπότε θα σε λέω Χρύσα γι’ αυτή την εβδομάδα. Wasan-Χρύσα». Η Wasan φάνηκε να ενθουσιάζεται με το νέο της όνομα, απαντώντας με χαμόγελο: «Χρύσα. I love the name. Είναι ένα ιδιαίτερο όνομα. Είμαι χαρούμενη γι’ αυτό. Μου αρέσει πολύ και ανυπομονώ και για τα επόμενα ονόματα επίσης. Θέλω να είμαι εδώ για τις επόμενες εβδομάδες, οπότε…». Το στιγμιότυπο δεν πέρασε απαρατήρητο, με το κοινό να σχολιάζει έντονα την ατάκα του σεφ και την αναφορά στην προσωπική του ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Πασχάλης: Η έντονη ενόχληση για τα σχόλια του Νίκου Συρίγου

Ο Πασχάλης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» μετά...