Την Τρίτη, 15.03, ο Στίβεν Μπόλντουιν ξάφνιασε τους ακόλουθούς του κάνοντας μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία, υποστηρίζει ότι μια εξωγήινη εισβολή θα αλλάξει την εικόνα της χώρας.

Ο ηθοποιός, έδειξε την αντίδρασή του για την βραδιά των Όσκαρ, μιλώντας για την ταινία «Sinners», που απέσπασε τέσσερα βραβεία, ενώ ήταν υποψήφια σε 16 κατηγορίες, σημειώνοντας ρεκόρ.

Ο Μπόλντουιν, έγραψε στη λεζάντα του βίντεό του: «Μπορώ μόνο να φανταστώ, Sinners, One Bad Movie!!» («Μπορώ μόνο να φανταστώ, Sinners, μια κακή ταινία!!») και συμπλήρωσε: «Μετά την έλευση των εξωγήινων, η Αμερική θα είναι εντελώς διαφορετική και η ηγεσία, καθώς πληκτρολογώ αυτές τις λέξεις, βασίζεται σε εσένα, να αγοράσεις αυτό το εισιτήριο της ταινίας, ενώ εκείνοι εισπράττουν το Box Office της ταινίας «Marty Supreme»».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός και πατέρας της Χέιλι Μπίμπερ, σημείωσε:«Λοιπόν, να που βρισκόμαστε. Απλώς θέλω να πω ένα γρήγορο συγχαρητήρια στον Τίμ Τίμονς … και στον Μάικλ Μπ.Τζόρνταν» ενώ για τον Τζόρνταν, οποίος κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού «αφήνοντας» πίσω τον Τιμοτέ Σαλαμέ, πρόσθεσε:«Michael B. Jordan, τι να πεις για τον Michael B. Jordan;»
Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκε αρκετά σχόλια για την.. περίεργη ανάρτησή του. Κάποιοι από τους χρήστες αμφισβήτησαν τη ψυχολογική του κατάσταση, ενώ άλλοι είπαν ότι βρίσκεται πολύ μπροστά από την εποχή του.
