Αθηνά Οικονομάκου: Χόρεψε νησιώτικα «σαν νύφη» πριν από τον γάμο στην Πάρο

Γαμήλιο κλίμα

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε μια βραδιά γεμάτη κέφι στο «Έναστρον», όπου διασκέδασε μαζί με την ομάδα της εταιρείας που διατηρεί με τη Μαίρη Συνατσάκη, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Σάκη Ρουβά.

Η έξοδος είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό, ωστόσο η Μαίρη Συνατσάκη δεν κατάφερε τελικά να δώσει το «παρών», καθώς νόσησε με Covid. Παρ’ όλα αυτά, η βραδιά είχε ένταση, μουσική και πολύ χορό, με την Αθηνά Οικονομάκου και την παρέα της να μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπα στα social media.

Εκείνο όμως που ξεχώρισε περισσότερο ήταν ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok από τις πρώτες πρωινές ώρες, την ώρα που η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Σάκης Ρουβάς βρίσκονταν στην πίστα και ερμήνευαν, μεταξύ άλλων, και νησιώτικα τραγούδια.

Το ίδιο βράδυ, στον ίδιο χώρο, πραγματοποιούνταν και ένα bachelorette party, με τη μέλλουσα νύφη να φορά κορδέλες και αξεσουάρ γιορτής. Κάποια στιγμή έδωσε στην Αθηνά Οικονομάκου μια στέκα που έγραφε Bride, την οποία η ηθοποιός φόρεσε και συνέχισε να χορεύει με ακόμα περισσότερο κέφι.

@..kzaa ΤΕΛΟΣ 🙌🏼(Υ.Γ. Δεν είναι το bachelorette της Οικονομάκου 🤣) #athens #mpouzoukia #greece #nightout #bachelorette ♬ original sound – ..kzaa


Με αυτόν τον τρόπο, η βραδιά πήρε για λίγο χαρακτήρα… πρόβας γάμου, αφού η Αθηνά Οικονομάκου έδειχνε να απολαμβάνει τα νησιώτικα σαν να προετοιμάζεται ήδη για το γλέντι του γάμου της με τον Bruno Cerella, που αναμένεται να γίνει στην Πάρο το φετινό καλοκαίρι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παρακολουθούσε χαμογελαστή τη σκηνή, ενώ ο Σάκης Ρουβάς μπήκε και εκείνος στον χορό δίπλα στην Αθηνά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.