Ιωάννα Μαλέσκου: Έβαψε πασχαλινά αβγά με τη μικρή Μαρίλια

«...μικρά χεράκια έβαψαν αυγουλάκια»

Μακριά από την Αθήνα και σε ήρεμο, οικογενειακό κλίμα περνά το φετινό Πάσχα η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια του OPEN δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τα κατακόκκινα πασχαλινά αβγά που έβαψε μαζί με την τριών ετών κόρη της, Μαρίλια, η οποία συμμετείχε με μεγάλο ενθουσιασμό στη διαδικασία. Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Μεγάλη Πέμπτη μικρά χεράκια έβαψαν αυγουλάκια».

Η μικρή Μαρίλια αποτελεί, από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο, την απόλυτη προτεραιότητα για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία επιδιώκει να περνά μαζί της όσο το δυνατόν πιο δημιουργικό και ουσιαστικό χρόνο.

Αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια βρίσκεται στη γενέτειρά της, όπου θα γιορτάσει το Πάσχα κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα, επιλέγοντας στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής ζεστασιάς.

Μέσα από απλές καθημερινές εικόνες, όπως το βάψιμο των πασχαλινών αβγών, δείχνει πως ζει με χαρά τη μητρότητα και πως η ουσία βρίσκεται συχνά στις πιο μικρές στιγμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...