Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τη νεογέννητη μπέμπα της

Πρώτο Πάσχα μαζί

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ετοιμάζονται να ζήσουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα Πάσχα της ζωής τους.

Πριν από μία εβδομάδα, την Παρασκευή, η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κόρη τους, η οποία από την πρώτη στιγμή έγινε το επίκεντρο της ζωής τους.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με τη νεογέννητη μικρή της, βιώνοντας πλέον μια εντελώς νέα καθημερινότητα ως μαμά.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος από τον ερχομό της κόρης τους, δημοσίευσε στα Instagram Stories του μια φωτογραφία της μικρής Ξένιας.

Στο στιγμιότυπο, η Κατερίνα Καινούργιου κρατά στην αγκαλιά της το μωρό τους, ενώ ο επιχειρηματίας επέλεξε να δείξει τη μικρή πατουσίτσα της κόρης τους.


«Καλώς ήρθες, μικρό μας θαύμα… Από την στιγμή που σε κράτησα στην αγκαλιά μου, η ζωή μου απέκτησε άλλο νόημα… Μια μικρή ψυχούλα που μόλις έγινε όλος μου ο κόσμος… Σε όλες εσάς που ονειρεύεστε να γίνετε μανούλες… εύχομαι να αγγίξετε το πιο όμορφο θαύμα της ζωής. Να κρατήσετε στην αγκαλιά σας μια καρδιά που θα χτυπά για πάντα μέσα στη δική σας. Ευχαριστώ όλους εσάς για τις αμέτρητες ευχές σας… χάνομαι μέσα σε δάκρυα χαράς που δεν σταματούν λεπτό. @pankouts Σ αγαπάω πιο πολύ από ποτέ» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Έριξε το… καρφάκι της

Η σπόντα της Μελίνας Νικολαΐδη!Με το τραγούδι της Ελεονώρας...

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Γνωστός ηθοποιός στάζει «φαρμάκι» για τους συμπρωταγωνιστές του!

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μπράιν Κοξ, σε πρόσφατη συνέντευξή...

«Η ζωή εν τάφω» του Καλλιβωκά!

«Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή... Κουράστηκα και, πλέον, δεν επιθυμώ να βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.