Σίσσυ Χρηστίδου: Πάσχα στην Κέρκυρα με τα παιδιά της και τη βαφτιστήρα της

Οικογενειακές στιγμές στο νησί μαζί με αγαπημένους φίλους

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε να περάσει τις φετινές ημέρες του Πάσχα στην Κέρκυρα, έχοντας στο πλευρό της τους δύο γιους της, αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα.

Στην παρέα της βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Σταματόπουλος και η Χριστίνα Κοντοβά, μαζί με τη μικρή Ada, τη βαφτιστήρα της παρουσιάστριας, δημιουργώντας ένα όμορφο και ζεστό πασχαλινό σκηνικό.

Μάλιστα, μέσα από τα social media, μοιράστηκαν τρυφερές στιγμές από το ταξίδι, με ένα από τα πιο ξεχωριστά στιγμιότυπα να δείχνει τη Σίσσυ Χρηστίδου να περνά χρόνο με τη μικρή Ada, σε ένα στιγμιότυπο γεμάτο στοργή και χαμόγελα.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε εικόνες από την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του νησιού, με τις φιλαρμονικές, τα γραφικά τοπία και το μοναδικό πασχαλινό κλίμα της Κέρκυρας να πρωταγωνιστούν, χαρίζοντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους ίδιους αλλά και στους followers της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.