Μαντόνα – Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα ντουέτο έκπληξη!

Και ... «Φέρνουν την αγάπη»!

Ένα δυναμικό μουσικό ντουέτο ετοιμάζουν η Μαντόνα και η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, λίγες μόλις ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella 2026, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους.

Η Madonna ανακοίνωσε επίσημα ότι συνεργάζεται με τη νεαρή pop star στο τραγούδι «Bring Your Love», το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της Confessions II. Πρόκειται για τη συνέχεια του εμβληματικού δίσκου της «Confessions on a Dance Floor», που έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στη σύγχρονη ποπ μουσική.

Οι δύο καλλιτέχνιδες γνωστοποίησαν τα νέα μέσα από κοινή ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, με τον τίτλο του τραγουδιού σε ροζ απόχρωση. Στη λεζάντα έγραψαν: «Έχουμε κάτι να πούμε γι’ αυτό», αποκαλύπτοντας πως το κομμάτι θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου.

Η συνεργασία τους έρχεται μετά την εντυπωσιακή κοινή εμφάνιση στο Coachella, όπου ερμήνευσαν ένα mashup των τραγουδιών «Juno» και «Vogue», καθώς και το κλασικό «Like a Prayer». Η σκηνική τους παρουσία απέσπασε θετικά σχόλια, με το κοινό να κάνει λόγο για μια αναπάντεχη αλλά απόλυτα επιτυχημένη σύμπραξη. Η Μαντόνα, μάλιστα, χαρακτήρισε τη στιγμή αυτή ως «κλείσιμο ενός κύκλου», θυμίζοντας ότι είχε εμφανιστεί στο ίδιο φεστιβάλ περίπου δύο δεκαετίες νωρίτερα.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Παππά – «Φοβάμαι για τη ζωή μου, είπα στην αστυνομία να κάνω μήνυση»

Η Χριστίνα Παππά αντιμετωπίζει απειλές από μία κοπέλα που βοήθησε και τη φιλοξένησε σε δωμάτιο που έχει στη Μύκονο.