Ανοιχτά για τη μητρότητα αλλά και το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης μίλησε η Χρύσα Μιχαλοπούλου, σε μια εξομολόγηση με προσωπικές στιγμές και ειλικρίνεια.

Η ηθοποιός, που έχει αποκτήσει τον μικρό Κίμωνα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, περιέγραψε τη μητρότητα ως μια εμπειρία γεμάτη ένταση αλλά και χαρά, παραδεχόμενη πως τα πρώτα χρόνια τη δυσκόλεψαν αρκετά.
«Η μητρότητα είναι υπέροχη, αλλά αγχώθηκα πολύ, ειδικά με το φαγητό», ανέφερε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας και μια στιγμή που την τρόμαξε όταν ο γιος της πνίγηκε ελαφρώς με φαγητό.

Πλέον, όπως λέει, απολαμβάνει μια πιο ήρεμη καθημερινότητα με το παιδί της, με περισσότερη επικοινωνία, παιχνίδι και κοινές δραστηριότητες.
Παράλληλα, δεν έκρυψε πως είναι ανοιχτή στο να μπει ένας νέος έρωτας στη ζωή της, ξεκαθαρίζοντας όμως πως έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τις γνωριμίες.

«Αν έρθει ένας έρωτας, φυσικά και είμαι έτοιμη. Δεν θέλω όμως πια φλερτ μέσα από τα social. Προτιμώ την ανθρώπινη επαφή», είπε, δείχνοντας πως βρίσκεται σε μια φάση ισορροπίας και ωριμότητας.
Μια νέα καθημερινότητα, με προτεραιότητα τον γιο της αλλά και χώρο για ένα νέο ξεκίνημα.
