Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πρωτομαγιά στην Ύδρα με στεφάνι και island vibes

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια mini απόδραση και τίμησε το έθιμο με στιλ

Μακριά από την Αθήνα και σε απόλυτο ανοιξιάτικο mood πέρασε την Πρωτομαγιά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επιλέγοντας την Ύδρα για μια σύντομη αλλά ξεχωριστή απόδραση.


Το μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το νησί μέσα από τα social media, δείχνοντας ότι ακολούθησε το έθιμο της ημέρας, φτιάχνοντας το δικό της στεφάνι με λουλούδια.


Χαλαρή, φωτεινή και με natural αισθητική, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέδειξε πως ακόμα και στις πιο απλές στιγμές, το στυλ παραμένει… signature.


«Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά», έγραψε στη λεζάντα της, στέλνοντας τις ευχές της στους followers της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...