Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Μαλλιαρού για τον Σταύρο Φλώρο- «Μιλάμε διαρκώς»

CELEBRITIES

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Μαλλιαρού για τον Σταύρο Φλώρο- «Μιλάμε διαρκώς»

16/05/2026 - 19:14 | | 2 λεπτά ανάγνωση

Στην Ελλάδα επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μάνος Μαλλιαρός, λίγες ημέρες μετά το σοκαριστικό ατύχημα που συγκλόνισε το Survivor και ολόκληρη τη χώρα.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και ξεκαθάρισε πως η σκέψη όλων βρίσκεται αποκλειστικά στον Σταύρος Φλώρος, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη θάλασσα.

«Ο Σταύρος είναι το μόνο πράγμα που μας νοιάζει αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Μαλλιαρός, τονίζοντας πως τόσο οι παίκτες όσο και η παραγωγή βρίσκονται διαρκώς σε επικοινωνία μαζί του.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η κατάσταση της υγείας του νεαρού παίκτη παρουσιάζει βελτίωση και πως σύντομα αναμένεται να επιστρέψει από το εξωτερικό.

«Ο Σταύρος είναι καλά, σε καλό νοσοκομείο. Θα έρθει σύντομα. Η διάθεσή του είναι καλή», ανέφερε εμφανώς φορτισμένος.

Ιδιαίτερη αμηχανία προκάλεσε η στιγμή που δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αισθάνεται «ήρωας», καθώς πολλά δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ήταν εκείνος που βοήθησε να σωθεί η ζωή του συμπαίκτη του μετά το ατύχημα.

Ο Μάνος Μαλλιαρός απάντησε λιτά «Όχι», χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια, δείχνοντας πως παραμένει βαθιά επηρεασμένος από όσα έζησε εκείνη την ημέρα.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος βρισκόταν μαζί με τον Σταύρο Φλώρο τη στιγμή του ατυχήματος, βοηθώντας τον να βγει από τη θάλασσα μετά τη σύγκρουση με το ταχύπλοο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος υπέστη νευρικό κλονισμό μετά το περιστατικό και χρειάστηκε επίσης ιατρική φροντίδα.