Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Τους μάγεψε το… βαμπίρ

Διθυραμβικές κριτικές στην πρεμιέρα της ταινίας του Πάρη Κασιδόκωστα

Διθυραμβικές κριτικές στην πρεμιέρα της ταινίας του Πάρη Κασιδόκωστα

ΑΠO ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

«Good time» στις Κάννες για τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τον Πάρη Κασιδόκωστα. Η ταινία του Ελληνα παραγωγού, με πρωταγωνιστή τον σταρ δράκουλα του «Twilight Saga», απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στη χθεσινή πρώτη προβολή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο ακόμη και για διάκριση.

Η επίσημη πρεμιέρα του φιλμ, το οποίο σκηνοθετούν τα αδέλφια Μπένι και Τζόσουα Σάφντι, έγινε χθες το βράδυ, με τους κριτικούς να συμφωνούν πως πρόκειται για τη σπουδαιότερη μέχρι στιγμής ερμηνεία του Πάτινσον.

Πίσω από την παραγωγή του «Good time» βρίσκονται ο γιος της Μαριάννας Λάτση και το Hercules Film Fund, στο οποίο επικεφαλής είναι εκείνος και ο συνεργάτης του Τέρι Ντούγκα. Τα τελευταία χρόνια οι δυο τους έχουν στηρίξει και υλοποιήσει πολλές αξιόλογες ταινίες, ενώ η φετινή υποψηφιότητα για Χρυσό Φοίνικα αποτελεί ήδη τεράστια διάκριση. Μάλιστα, το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στο φιλμ, αφού πρωταγωνιστές είναι δυο αδέλφια με ρίζες από την Ελλάδα, ο Νικ και ο Κόνι Νίκας, με τη γιαγιά τους να είναι μετανάστρια στις ΗΠΑ!

Περιθωριακός

Το στόρι αρχίζει με τον Κόνι (Ρόμπερτ Πάτινσον) να προσπαθεί να ελευθερώσει από τη φυλακή τον μειωμένης αντίληψης αδελφό του Νικ (Μπένι Σάφντι), ύστερα από μια αποτυχημένη προσπάθεια για ληστεία. Η συναισθηματική έκρηξη, η ένταση και η συγκίνηση χαρακτηρίζουν την ταινία καθ’ όλη τη διάρκειά της, ενώ ο Πάτινσον ενσαρκώνει με αρτιότητα έναν περιθωριακό άνδρα, μεγαλωμένο στο πεζοδρόμιο, που προσπαθεί, από τη μια, να προστατεύσει τον αδερφό του και, από την άλλη, να πιάσει την καλή ληστεύοντας μια τράπεζα.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του πρωταγωνιστή είναι εντυπωσιακή και μάλιστα, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε ζητήσει να μην αναγνωρίζεται ιδιαίτερα -τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν με την τεχνική… guerilla, δηλαδή χωρίς οργάνωση στους δρόμους- προκειμένου να αποφεύγει τις «επιθέσεις» από fans και παπαράτσι. Εκτός από το πρωταγωνιστικό δίδυμο παίζουν ακόμη οι Τζένιφερ Τζέισον Λι, Μπαρκχάντ Αμπντί.

Ο Πάρης Κασιδόκωστας βρίσκεται, φυσικά, στις Κάννες με στενούς συνεργάτες του, δίνοντας διακριτικά το «παρών» στα event της διοργάνωσης. Αναμένεται να παρευρεθεί στη μεγάλη βραδιά, την Κυριακή, όταν και θα ανακοινωθούν οι μεγάλοι νικητές του φετινού κινηματογραφικού φεστιβάλ. Ετσι, εκτός από τον Γιώργο Λάνθιμο και τον «Φόνο του ιερού ελαφιού» του, το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται τώρα και στο «Good time».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα