«Master» ο σεφ του Μάκη και της Ελένης

Ο Δημήτρης Παπαπαναγιώτου εργαζόταν στο ξενοδοχείο του αγαπημένου της Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Παπαπαναγιώτου εργαζόταν στο ξενοδοχείο του αγαπημένου της Μενεγάκη

Από την οικολογική ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη Παντζόπουλου, στο «MasterChef»! Ο 24χρονος Δημήτρης Παπαπαναγιώτου, ο οποίος διαγωνίζεται στο talent show μαγειρικής του Star, εργαζόταν πριν από πέντε χρόνια στην κουζίνα του ξενοδοχείου του αγαπημένου της Ελένης Μενεγάκη στα Αχλα της Ανδρου!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως το 2013 και για μiα ολόκληρη σεζόν ο νεαρός σεφ είχε αναλάβει το μενού του ερωτευμένου και ανύπαντρου τότε ζευγαριού και των πελατών τους, με την παρουσιάστρια να δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για τα μυστικά της μαγειρικής του.

Με βιολογικά προϊόντα, απευθείας από το μποστάνι της παρουσιάστριας, τα οποία η ίδια φροντίζει με χαρά όταν βρίσκεται στα Αχλα, ο νεαρός μάγειρας δημιουργούσε παραδοσιακές ανδριώτικες συνταγές, προσφέροντας στους πελάτες του boutique hotel μοναδικές γεύσεις. Στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι του ξενοδοχείου, κάτω από τη δροσερή σκιά των πλατανιών, σερβίρονταν υγιεινά πιάτα με ψάρια από τους ψαράδες της Ανδρου, γαλακτοκομικά από τις φάρμες του νησιού, αβγά και χειροποίητα γλυκίσματα, που έφεραν την υπογραφή του νεαρού, ο οποίος φέτος διεκδικεί τον τίτλο του νέου «MasterChef».

Ο αυτοδίδακτος Δημήτρης Παπαπαναγιώτου προτιμά να μαγειρεύει παρά να… μιλά! Το διάστημα που εργάστηκε στο «πράσινο» κατάλυμα του Μάκη Παντζόπουλου δεν μετέφερε ποτέ εκτός δουλειάς θέματα που αφορούσαν την προσωπική ζωή του ιδιοκτήτη, πόσο μάλλον τον έρωτα του ξενοδόχου με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και την επίσκεψη εκεί και άλλων διασήμων, που επέλεγαν το ξενοδοχείο, μεταξύ άλλων, και για τη διακριτικότητα που προσέφερε.

Αγγλική νοοτροπία

Ετσι συμπεριφέρεται και στο παιχνίδι: σοβαρός, με στόχο την επαγγελματική αναγνώριση, υπηρετεί το υψηλό επίπεδο του project, έχοντας μια πιο… αγγλική νοοτροπία. Αυτήν που απέκτησε μαζί με την υποτροφία που κέρδισε στον απαιτητικό διάσημο διαγωνισμό Roux, στη Βρετανία, εκεί όπου έφτασε με 500 ευρώ στην τσέπη και την ελπίδα στην καρδιά του.

Τα social media δείχνουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στον «ηγετικό» στην κουζίνα Δημήτρη και τον εντάσσουν άνετα στη «χρυσή» τριάδα που θα φτάσει στον τελικό του «MasterChef». «Ο μεγάλος μου έρωτας είναι η καριέρα μου και το… ατού οι εμπειρίες που έχω εκθέσει τον εαυτό μου και έχουν γίνει κτήμα μου. Επίσης, η αποφασιστικότητα και η υπομονή μου» ανέφερε σε συνέντευξή του ο τελειομανής Δημήτρης, στην οποία πρόσθεσε:

«Ονειρεύομαι ένα εναλλακτικό τσιπουράδικο στο Πήλιο, με τοπικά προϊόντα και τέλειο φαγητό, και μια σχολή μαγειρικής σε φάρμα, για να μεταφέρω τις γνώσεις που θα έχω μαζέψει μέχρι τότε και τον σεβασμό που απαιτείται να δείχνουμε στη φύση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Γάμος στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας»

Μια αποκάλυψη που αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της έκανε...

Η Καινούργιου για τα περί απόλυσης του σκηνοθέτη της μετά τα πλάνα με το σάντουιτς

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τα δημοσιεύματα περί απόλυσης του σκηνοθέτη της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά τα πλάνα που έδειξε με την Κατερίνα Καινούργιου να τρώει η παρουσιάστρια απάντησε.