Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Shaya – Μαλού με φουσκωμένη κοιλιά στο Gay Pride

Δύο μέλλουσες μανούλες στη σκηνή του αθηναϊκού Gay Pride!

Δύο μέλλουσες μανούλες στη σκηνή του αθηναϊκού Gay Pride! Η Shaya και η Μαλού θα τραγουδήσουν το ερχόμενο Σάββατο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού προγράμματος του event, για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας.

Η Shaya διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της κι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσει ύστερα από αρκετό καιρό, αφού προτίμησε να ξεκουραστεί και να απολαύσει αυτή την περίοδο της ζωής της, παρέα με τον σύντροφό της, Θοδωρή Παπαντώνη. Οσο για τη Μαλού;

Η όμορφη συνεργάτιδα του Γιώργου Μαζωνάκη θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα, μετά την αποκάλυψη της «Espresso» πως περιμένει το παιδί του αγαπημένου της, Χουάν Ροντρίγκεζ.

Το ζευγάρι, ο δεσμός του οποίου έγινε γνωστός πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ εδώ κι αρκετό διάστημα μένει μαζί σε ένα καλόγουστο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, δεν είχε αποκαλύψει πως σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του, ωστόσο άτομο από το περιβάλλον του μας αποκάλυψε το γλυκό μυστικό. Εκτός από τις δύο εγκυμονούσες, στη σκηνή θα ανεβούν κι άλλοι καλλιτέχνες. Μεταξύ αυτών, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο οποίος ζει και δουλεύει ως επί το πλείστον στην Ισπανία, η σύντροφος του Κωνσταντίνου Ασπιώτη, Μαρίζα Ρίζου, αλλά και οι Otherview.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα