Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Baby boom στη χλιδή!

Η Αμάλ Αλαμουντίν έφερε στον κόσμο τα δίδυμα Ελα και Αλεξάντερ σε σουίτα αξίας 10.000 ευρώ τη βραδιά

Η Αμάλ Αλαμουντίν έφερε στον κόσμο τα δίδυμα Ελα και Αλεξάντερ σε σουίτα αξίας 10.000 ευρώ τη βραδιά

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Τα πιο «σέξι δίδυμα στον κόσμο» γεννήθηκαν σε σουίτα αξίας 10.000 ευρώ τη βραδιά. Η Ελα και ο Αλεξάντερ Κλούνεϊ, τα οποία, σύμφωνα τουλάχιστον με τη γιαγιά τους Νίνα Κλούνεϊ, είναι φτυστά ο πατέρας τους, γνώρισαν τη χλιδή με το που άνοιξαν τα μάτια τους, αφού το διάσημο ζευγάρι είχε κλείσει για τον τοκετό την πολυτελή σουίτα του μαιευτηρίου Chelsea and Westminster Hospital του Λονδίνου.

Η εν λόγω σουίτα βρίσκεται στην πριβέ πτέρυγα Kensington, όπου οι τυχερές μαμάδες απολαμβάνουν πρωινό, αξίας 90 ευρώ, με καπνιστό σολομό και σαμπάνια. Η πτέρυγα διαθέτει 16 δωμάτια, τα οποία είναι εξοπλισμένα με δικό τους μπάνιο, ειδικά κατασκευασμένα κρεβάτια για τις λεχώνες αλλά και για τους συζύγους τους, μεγάλες τηλεοράσεις, ψυγεία και Wi-Fi.

Ο ευτυχής πατέρας

Οι τιμές αρχίζουν από 6.400 ευρώ τη βραδιά για έναν απλό τοκετό, ενώ το platinum πακέτο υπηρεσιών φτάνει τα 10.400 ευρώ, καθώς προσφέρει 24ωρη συμβουλευτική υποστήριξη και παρακολούθηση. Το νοσοκομείο φιλοξενεί 1.500 έργα τέχνης και συχνά διοργανώνει συναυλίες για τους ασθενείς του, ενώ στο ιατρικό team ανήκει ο γυναικολόγος μαιευτήρας της βασιλικής οικογένειας Γκάι Θορπ Μπίστον.

Ο ευτυχής πατέρας, που έχει αναδειχτεί δύο φορές από το αμερικανικό «People» ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο, δύο ώρες μετά τη γέννηση των διδύμων σύστησε τα νεογέννητα στους γονείς του Νίνα και Νικ Κλούνεϊ, μέσω Skype, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι έχουν σκούρα μαλλιά και μοιάζουν στον γιο τους. «Η Νίνα λέει ότι έχουν τη μύτη του Τζορτζ. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό» είπε αστειευόμενος ο Νικ Κλούνεϊ.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα