Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Μπλεξίματα για τον σύζυγο της Λάσπα

Στην Εισαγγελία Σύρου οδηγήθηκε ένας υπάλληλος στο κατάστημα του συζύγου της Κατερίνας Λάσπα

Μπλεξίματα με τον νόμο είχε πριν από μερικές ημέρες ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα Νεκτάριος Νικολόπουλος, ο οποίος είδε έναν υπάλληλό του να συλλαμβάνεται με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, επειδή άφηνε τους λουομένους να κάθονται -χωρίς να πληρώνουν- στις μαξιλάρες της παραλίας που διαχειρίζεται μαζί με άλλον επιχειρηματία στη Φτελιά της Μυκόνου!

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη γνωστή παρουσιάστρια, έχει στη Φτελιά το εστιατόριο Φτελιά Castaway μαζί με τον Παύλο Γιαβή, ενώ διαχειρίζεται και την πλαζ μπροστά από αυτό. Οπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα του μαγαζιού, στη συγκεκριμένη παραλία δεν υπάρχουν στοιχισμένες εντυπωσιακές ξαπλώστρες, όπως στις περισσότερες κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού των ανέμων.

Αντιθέτως, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος και ο συνέταιρός του έχουν τοποθετήσει στην αμμουδιά πουφ και πασσάλους, για να παρέχουν σκιά στους λουομένους και τους λάτρεις του σερφ. Σύμφωνα με τους ίδιους, τα ξύλα αυτά χρησιμοποιούνται την ημέρα για να τοποθετούνται κάποια πανιά και το βράδυ ξηλώνονται για να μην αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της πλαζ, αλλά και επειδή εξαρχής ήθελαν να υιοθετήσουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

Το όραμα των δύο επιχειρηματιών φαίνεται ότι δεν συμμερίστηκαν οι αστυνομικές Αρχές του νησιού, άνδρες των οποίων πήγαν το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία ύστερα από ανώνυμη καταγγελία και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις από έναν υπάλληλο, επειδή δεν χρέωνε στους πελάτες ξαπλώστρες που δεν… υπάρχουν! Επιπλέον, όσο και αν προσπάθησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης να εξηγήσουν στα όργανα της τάξης ότι τα ξύλα που είχαν τοποθετήσει δεν είναι πέργκολες, δεν τα κατάφεραν. Αντιθέτως, οι αστυνομικοί συνέχισαν να κάνουν τη δουλειά τους και οδήγησαν τον υπάλληλο στην Εισαγγελέα Σύρου με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα