Μπλεξίματα για τον σύζυγο της Λάσπα

Στην Εισαγγελία Σύρου οδηγήθηκε ένας υπάλληλος στο κατάστημα του συζύγου της Κατερίνας Λάσπα

Μπλεξίματα με τον νόμο είχε πριν από μερικές ημέρες ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα Νεκτάριος Νικολόπουλος, ο οποίος είδε έναν υπάλληλό του να συλλαμβάνεται με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, επειδή άφηνε τους λουομένους να κάθονται -χωρίς να πληρώνουν- στις μαξιλάρες της παραλίας που διαχειρίζεται μαζί με άλλον επιχειρηματία στη Φτελιά της Μυκόνου!

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη γνωστή παρουσιάστρια, έχει στη Φτελιά το εστιατόριο Φτελιά Castaway μαζί με τον Παύλο Γιαβή, ενώ διαχειρίζεται και την πλαζ μπροστά από αυτό. Οπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα του μαγαζιού, στη συγκεκριμένη παραλία δεν υπάρχουν στοιχισμένες εντυπωσιακές ξαπλώστρες, όπως στις περισσότερες κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού των ανέμων.

Αντιθέτως, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος και ο συνέταιρός του έχουν τοποθετήσει στην αμμουδιά πουφ και πασσάλους, για να παρέχουν σκιά στους λουομένους και τους λάτρεις του σερφ. Σύμφωνα με τους ίδιους, τα ξύλα αυτά χρησιμοποιούνται την ημέρα για να τοποθετούνται κάποια πανιά και το βράδυ ξηλώνονται για να μην αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της πλαζ, αλλά και επειδή εξαρχής ήθελαν να υιοθετήσουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

Το όραμα των δύο επιχειρηματιών φαίνεται ότι δεν συμμερίστηκαν οι αστυνομικές Αρχές του νησιού, άνδρες των οποίων πήγαν το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία ύστερα από ανώνυμη καταγγελία και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις από έναν υπάλληλο, επειδή δεν χρέωνε στους πελάτες ξαπλώστρες που δεν… υπάρχουν! Επιπλέον, όσο και αν προσπάθησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης να εξηγήσουν στα όργανα της τάξης ότι τα ξύλα που είχαν τοποθετήσει δεν είναι πέργκολες, δεν τα κατάφεραν. Αντιθέτως, οι αστυνομικοί συνέχισαν να κάνουν τη δουλειά τους και οδήγησαν τον υπάλληλο στην Εισαγγελέα Σύρου με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Γάμος στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας»

Μια αποκάλυψη που αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της έκανε...

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.