Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ο «πόλεμος» των δύο φύλων!

Ο Βασίλης Θωμόπουλος σκηνοθετεί την σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»

Ο Βασίλης Θωμόπουλος σκηνοθετεί την σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Κάτι χωρισμένα παλικάρια» θα μπουν για γυρίσματα από τον Σεπτέμβριο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Θωμόπουλου.

Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Οι συμμαθητές» και πολλών άλλων τηλεοπτικών χιτ συνεχίζει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και αυτή την περίοδο μιλά σχεδόν με όλη την εγχώρια showbiz, για να «κλειδώσει» το πολυπληθές καστ της παραγωγής που θα προβάλλεται από το κανάλι του Αμαρουσίου δύο φορές την εβδομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέχρι στιγμής έχουν δώσει τα χέρια για να πρωταγωνιστήσουν οι Μάριος Αθανασίου, Αντώνης Καρυστινός και Νίκη Λάμη, αλλά ο αγαπημένος σκηνοθέτης τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με το καστ. Παρ’ όλα αυτά, μιλώντας στην «Espresso» αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για το σενάριο της σειράς, που βασίζεται στο χιλιανό «Separados», το οποίο θα διασκευάσει μια πολύτιμη για εκείνον συνεργάτιδα, η Βίκυ Αλεξοπούλου, με την οποία είχαν υπογράψει και την «Πολυκατοικία».

«Με το που έπεσε στα χέρια μου αυτή η σειρά ξετρελάθηκα. Είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία που αφορά τον μόνιμο πόλεμο ανδρών – γυναικών και φυσικά τις σχέσεις επιβολής και εξουσίας. Η σειρά, λοιπόν, αφορά πέντε άνδρες γύρω στα 40, οι οποίοι αποφασίζουν να “ξεκολλήσουν” από τις γυναίκες που τους ταλαιπωρούν και να ζήσουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη» μας λέει και συνεχίζει: «Ο κεντρικός πρωταγωνιστής δεν αντέχει άλλο τη σύζυγό του, η οποία τον κακομεταχειρίζεται, αλλά και τα παιδιά του, που δεν του δίνουν σημασία και έτσι αποφασίζει να χωρίσει. Η αρχή θα γίνει με εκείνον».

Ερωτικές σχέσεις

Η συνέχεια είναι αυτή που όλοι φανταζόμαστε. Ενας ένας θα προστίθεται στην παρέα των «χωρισμένων παλικαριών». «Ο πιο στενός κολλητός του παίρνει τη σκυτάλη, καθώς θέλει να απαλλαγεί από τη μητέρα του, που με τις παρεμβάσεις της χαλάει όλες τις ερωτικές σχέσεις του. Θα ακολουθήσει ο πιο άτακτος της παρέας, καθώς η γυναίκα του θα τον πετάξει έξω από το σπίτι τους, απαυδισμένη από τις απιστίες του. Στη “φωλιά” τους θα μπει και ένα ελεύθερο μέλος της παρέας, που τον κυνηγούν οι γυναίκες, ενώ σαν κερασάκι στην τούρτα καταφθάνει κι ένας ομοφυλόφιλος φίλος τους, ο οποίος χωρίζει από τη μόνιμη σχέση του».

Για τον Βασίλη Θωμόπουλο η ιστορία αυτή έχει «ψωμί» και την πιστεύει πολύ. «Νιώθω ότι η σειρά αυτή θα αγαπηθεί όσο και “Οι συμμαθητές”» μας λέει και του το ευχόμαστε ολόψυχα! Αλλωστε η χρονιά που έρχεται θα είναι μια δύσκολη χρονιά. «Πιστεύω ότι και το 2018 θα είναι βαθιά ανταγωνιστικό για την ελληνική μυθοπλασία, καθώς θα υπάρξουν πολλά ριάλιτι και ο κόσμος ξεχνιέται με αυτά. Αλλά η τηλεόραση τόσα χρόνια μού έχει δείξει ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την επιτυχία» μας λέει και προσθέτει: «Ωστόσο, για μένα η ελληνική μυθοπλασία πάντα βρίσκει τον δρόμο της, γιατί αποτελεί “αρχειοθήκη” για τα κανάλια και για τους τηλεθεατές μια ευκαιρία για να ταυτιστούν με τους ήρωες».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα