ΣαλΠάρη για νέες περιπέτειες

Ο Κασιδόκωστας επενδύει μέσω κοινοπραξίας σε πλοία ξηρού φορτίου, τύπου Supramax και Panamax

Σε δυναμικές κινήσεις στον χώρο της ναυτιλίας προχωρά ο Πάρης Κασιδόκωστας – Λάτσης (φωτό), που μαζί με άλλους δύο επενδυτές παγκόσμιου βεληνεκούς συνέστησε την κοινοπραξία Ivy Shipping LLC, με κύρια επιδίωξη τις επενδύσεις σε πλοία ξηρού φορτίου, τύπου Supramax και Panamax.

Ηδη, ως πρώτη επενδυτική κίνηση, η Ivy Shipping προχώρησε στην αγορά τεσσάρων Supramax εξαετίας, κατασκευασμένα σε ιαπωνικό ναυπηγείο.

Τα πλοία αναμένεται να παραδοθούν ως το τέλος του καλοκαιριού και η διαχείρισή τους πραγματοποιείται από τη Marla Shipmanagement Ltd συμφερόντων του Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση. Η Ivy Shipping θα παρακολουθεί την πορεία των αγορών και οι μέτοχοί της έχουν ήδη συμφωνήσει στην επέκταση του στόλου ως το τέλος του 2017, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Αναφορικά με τη νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση, ο Πάρης Κασιδόκωστας – Λάτσης σχολίασε σχετικά: «Το 2014 θέσαμε ως στόχο την αύξηση του στόλου μας στα LPG και τα δεξαμενόπλοια, που είναι ο παραδοσιακός χώρος δραστηριοποίησής μας. Τρία χρόνια μετά, ο στόχος έχει επιτευχθεί με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες, λάβαμε την απόφαση να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα των φορτηγών πλοίων με τη συνεργασία πολύ σημαντικών, διεθνών, στρατηγικών επενδυτών. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνεργασία αυτή και με μεγάλη αυτοπεποίθηση προσβλέπουμε στην επίτευξη των νέων στόχων, που από κοινού θέσαμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Πέθανε ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος – Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του, Μπέτυ Λιβανού

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο σπουδαίος κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης...

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Όταν η Μπέτυ Λιβανού μιλούσε για τον έρωτα και τον γάμο με τον Γιώργο Πανουσόπουλο

Η Μπέτυ Λιβανού ζει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από...