Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, 2025

Κατερίνα Γερονικολού για νοσηλεία Τσιμιτσέλη: «Όλοι οι άνδρες, θεωρούν ότι είναι σούπερ...

Σε μια αποκάλυψη για τον σύντροφό της προχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού την Τετάρτη το πρωί μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Η Μέγκαν Μαρκλ απεκατέστησε την επικοινωνία με τον πατέρα της

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγος του Βρετανού πρίγκιπα Χάρι, έστειλε επιστολή στον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, νοσηλεύεται στις Φιλιππίνες αφού του ακρωτηρίασαν το αριστερό του πόδι, ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπός της.

Εlaina: Το δημόσιο ευχαριστώ του «Συλλόγου Αγίου Ανδρέα» για την προσφορά της...

Μια μοναδική βραδιά, με ιερό και φιλανθρωπικό σκοπό, έζησαν...

Christmas mode με Λένα Ζευγαρά στον Πειραιά

Εκρηκτική συναυλία, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και 120.000 λαμπιόνια στην εορταστική...

Η Φουρέιρα την… είδε Ριάνα

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια στα χνάρια της μεγάλης σταρ, την οποία μάλλον έχει κάνει εικόνισμα

Κάποιοι υποστηρίζουν πως στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση. Οπως και στο στιλ, θα πρόσθεταν κάποιοι άλλοι. 

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ 

Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που «γεννούν» νέα πράγματα και πρόσωπα, που δημιουργούν τάσεις, γίνονται fashion icons και τους ακολουθούν χιλιάδες κατά πόδας.

Ετσι κι η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στο σπίτι της έχει σίγουρα… εικόνισμα της Rihanna. Και αν όχι στο δικό της, τότε στου κομμωτή της!

Η pop τραγουδίστρια, που μετράει ήδη δέκα χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή, φροντίζει -κάποιες φορές διακριτικά, άλλες πάλι όχι- να ανανεώνει την κουπ της, συμβαδίζοντας με τις εκάστοτε… τάσεις που ακολουθεί ή δημιουργεί η γεννημένη στα Μπαρμπέιντος συνάδελφός της.

Aλά γκαρσόν μαλλί

Ετσι, φέτος την είδαμε στα Mad VMA με αλά γκαρσόν μαλλί, σαν εκείνο που είχε η Ριάνα χρόνια πριν. Φυσικά, η Ελένη είχε χρησιμοποιήσει περούκα, αφού γενικά στην Ελλάδα οι καλλιτέχνιδες δεν τολμούν εκκεντρικές αλλαγές, αλλά βολεύονται με… υποκατάστατα, μόνο για τη «φασαρία». Η… Rihanna-mania της Φουρέιρα δεν είναι καινούργιο «φρούτο», αφού την έχουμε δει να διάγει στιλιστικούς βίους παράλληλους με της εξωτικής τραγουδίστριας – με μικρές χρονικές αποκλίσεις, ώστε να μην «καρφώνεται».

Το μακρύ ξανθό μαλλί με τις αφέλειες και τη σκούρα ρίζα, το afro καρέ μέχρι τον ώμο αλλά και το ίσιο επίσης με την κοντή φράντζα, όπως και η γκρι αρζάν μακριά κόμη δεν ήταν τυχαίες επιλογές – η ερμηνεύτρια που μπήκε «στα πράγματα» με το «Umbrella» τις είχε υιοθετήσει πολύ πιο νωρίς από «τη δική» μας Ελένη. Οσο για το στιλιστικό κομμάτι, η εντυπωσιακή Φουρέιρα κρατάει πιο χαμηλούς τόνους κυρίως στην καθημερινότητά της, μακριά από τις πίστες, και δεν έχει ακολουθήσει τις επιταγές της μόδας με σφραγίδα… Ριάνα.

Ας πούμε, δεν την έχουμε δει ποτέ να σουλατσάρει χωρίς σουτιέν και με διαφάνειες ή κάνοντας εκκεντρικές εμφανίσεις, αφήστε που δεν έχει τολμήσει να κάνει κάποιο hot tattoo, όπως εκείνο που έχει η super star κάτω από τα στήθη της.

Η πίστα είναι άλλη υπόθεση και εντελώς προσωπική της Ελένης, αφού σε σχέση με τη Ριάνα είναι κορίτσι του… κατηχητικού!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα φιλιά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με γνωστό σκηνοθέτη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε φωτογραφία να φιλάει στο στόμα τον Ένκε Φεζολλάρι.

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της on air – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Η τραγουδίστρια καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον...

Τέλος εποχής για την Άννα Βίσση – Η μεγάλη απόφαση της τραγουδίστριας

Τέλος (νυχτερινής) εποχής για την Άννα Βίσση. Η «απόλυτη...

Μαρί Κωνσταντάτου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε ένα ποστ πριν τις γιορτές όλο νόημα. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως παίρνει διαζύγιο με τον επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ.

Γιάννης Αϊβάζης: Αυτό είναι το σπίτι που μετακόμισε μετά το διαζύγιό του

Ο Γιάννης Αϊβάζης μετά το διαζύγιό του με τη Μαρία Κορινθίου έφυγε από το σπίτι που έμεναν με την κόρη τους και πήγε σε άλλο να μείνει.

Γιώργος Λιάγκας: «Θα ζήσουμε και χωρίς την Καληφώνη»

«Οπου πάει με καθυβρίζει!» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για...

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά – Τα τρυφερά τετ-α-τετ του Ανδρέα Φουστάνου με τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και πάντα του αρέσει η σύντροφός του να είναι αρκετά νεότερή του.



Μποζουκια Αθηνα