Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Μπιγιόνσε: Τιμώμενο πρόσωπο στο γκαλά του Met της Νέας Υόρκης

Η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ θα συμπροεδρεύσει του ετήσιου γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης τον επόμενο Μάιο, στο πλευρό της ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν και της κορυφαίας τενίστριας Βένους Ουίλιαμς, ανακοίνωσε σήμερα το ίδρυμα.

Ο «Mr Celebrity Skin» μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μάρα...

Στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό show της Κρίστι Κρανά, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», ο σχεδιαστής του fashion brand Celebrity Skin Δημήτρης Στρέπκος παρουσίασε μια συλλογή αποκλειστικά σε nude αποχρώσεις.

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Γιώργης Χριστοδούλου: Ο άγνωστος «γιος» της Αρλέτα

Η συγκινητική ανάρτηση του άγνωστου «γιου» της Αρλέτας, Γιώργη Χριστοδούλου

Ο άγνωστος «γιος» της Αρλέτας αποχαιρέτησε την αγαπημένη τραγουδοποιό με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη αλλά και με λόγια ανείπωτου πόνου και θλίψης.

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο τραγουδιστής Γιώργης Χριστοδούλου υπήρξε στη ζωή της σπουδαίας κυρίας του πενταγράμμου το «παιδί» που δεν απέκτησε ποτέ και λίγοι γνώριζαν τη σχέση που είχαν αναπτύξει.

Ενα 24ωρο πριν χτυπήσει πένθιμα η καμπάνα στο Α΄ Νεκροταφείο, ο νεαρός καλλιτέχνης μάζεψε λέξεις και εικόνες, γράφοντας το στερνό «αντίο» στο διαδίκτυο: «Το πάλεψες σχεδόν οκτώ μήνες κι είπαμε θα νικήσουμε κι αυτή τη φορά. Η αγάπη δεν χάνεται. Κάπου αλλού πάει, μεταμορφώνεται, αλλά δεν χάνεται. Αυτό και το ότι “η οικογένειά μας δεν είναι πάντα αυτή που γράφουν τα χαρτιά μας” μου το έμαθες εσύ, που ήσουν νονά μου στο τραγούδι και μητέρα μου στη ζωή. Θα βρεθούμε πάλι, θα βρισκόμαστε κάθε μέρα, κάθε λεπτό, όπως είχαμε συμφωνήσει. Ο γιος σου».

Το «μοναχοπαίδι» της, που όλους αυτούς τους μήνες βρισκόταν δίπλα της στο κρεββάτι του νοσοκομείου, της έβαζε ν’ ακούει μουσική ακόμη και τις τελευταίες ημέρες που οι γιατροί τη θεωρούσαν κλινικά νεκρή. «Βουρκώνω τώρα σαν θυμάμαι τον Γιώργη να μου ζητάει τραγούδια του Χατζιδάκι σε mp3. Της τα ’βαζε να τ’ ακούει στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν, κάτι που την έκανε να χαμογελάει» αποκάλυψε σε ανάρτησή του ο Αντώνης Μποσκοΐτης, δημοσιογράφος και καλός φίλος της Αρλέτας.

Η σχέση της αείμνηστης δημιουργού και του νεαρού συνθέτη, τραγουδιστή και ηθοποιού άρχισε πριν από πολλά χρόνια, τότε που εκείνος ήταν μόλις 12 ετών! «Ημουν φαν της. Την άκουγα σαν τρελός, ήξερα όλα τα τραγούδια της απέξω και ανακατωτά. Μια μέρα βρήκα το τηλέφωνό της και της τηλεφώνησα. Πριν από αυτό, είχα πάει σε μια συναυλία που είχε κάνει στον Λυκαβηττό, πέρασα από το καμαρίνι της και μου έφτιαξε ένα αυτόγραφο. Θυμάμαι, είχε ζωγραφίσει πάνω στη φωτογραφία. Αυτό το αυτόγραφο το είχα κολλήσει πάνω στην ντουλάπα μου, στα αποδυτήρια και το θεωρούσα το πιο όμορφο πράγμα που μπορούσα να έχω» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, προσθέτοντας: «Νιώθω ότι αυτή η γνωριμία κι αυτή η σχέση είναι από τα πιο όμορφα δώρα που μου έχει κάνει η ζωή. Οι συζητήσεις μαζί της με διαμόρφωσαν».

Η κηδεία της Αρλέτας θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Θα ακολουθήσει αποτέφρωση, κατόπιν επιθυμίας της, και μαζί της θα έχει την πρώτη κιθάρα της, τη «Μαρία», όπως ανέφερε σε άλλη ανάρτησή του στο facebook ο Αντώνης Μποσκοΐτης.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα