Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Αμετανόητη η Σαμίου, «πυροβολεί» την Παναγία

Η Αντζυ Σαμίου «ξαναχτύπησε» με νέες εμπρηστικές δηλώσεις για την Παναγία

Η Αντζυ Σαμίου… απασφάλισε! Ελάχιστες ώρες μετά την προκλητική απορία που διατύπωσε στο διαδίκτυο «Γιατί η Παναγία δεν βάζει το χεράκι της να σβήσουν οι φωτιές;» και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, η λαϊκή αοιδός «ξαναχτύπησε», ανοίγοντας δεύτερο κύκλο αντιπαραθέσεων στο όνομα της Μεγαλόχαρης!

«Πόσο Χριστιανοταλιμπάν πρέπει να είσαι για να ονομάζεις τη σημερινή μέρα, που κάηκε η μισή Ελλάδα, καλοκαιρινό Πάσχα; Κανένας συνειρμός; Καμιά ανησυχία μήπως σε έχουν πιάσει μαλ@κα και γιορτάζεις, ενώ θα έπρεπε να πενθείς; Και θυμώνεις, γιατί σου τα λέω εγώ έξω από τα δόντια, και με βρίζεις γιατί έχω το θάρρος να τα βάζω και με τον Θεό, άμα λάχει, ενώ εσύ είσαι κότα γονατιστή μπροστά σε μια Παναγιά που γ@μ@σταυρίζεις δέκα φορές τη μέρα για ό,τι άσχετο συμβεί στην άθλια ζωή σου;» έγραψε χωρίς καμία ντροπή στο facebook.

Ακολούθησαν και πάλι δεκάδες υβριστικά μηνύματα -χωρίς να λείπουν βεβαίως κι αυτά που την υποστήριζαν-, με την τραγουδίστρια να δείχνει ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτή της διαδικτυακής «κατινιάς»!

Σχόλια

Υπήρξαν, πάντως, και πιο μετριοπαθή σχόλια, που τη συμβούλευαν το προφανές: «Αντζυ, όσο το ψάχνεις τόσο κατά βάθος ξέρεις ότι έκανες πατάτα! Δεν λέει τίποτα, θα ξεχαστεί, όπως τόσα άλλα…», για τα οποία, όμως, η τραγουδίστρια αδιαφόρησε.

Αντιθέτως, απάντησε προσωπικά στη χθεσινή ανάρτηση του Γιάννη Λοβέρδου εναντίον της, περί «ακατανίκητης βλακείας», αντιγράφοντας την παροιμιώδη ατάκα του κινηματογραφικού Ζήκου: «Δεν απαντώ σε αυτά που άφησε ο Ηρώδης».

Επίσης ανέβασε σχόλια χρηστών που τη βρίζουν, γράφοντας: «Αντιπροσωπευτικό δείγμα θεοσεβούμενων χριστιανών!».

Εν μέσω διαπληκτισμών, ωστόσο, δεν παράλειψε να μας ενημερώσει ότι τα μόνα πρόσωπα που προσκυνά είναι οι πυροσβέστες, λες και όλοι οι υπόλοιποι Ελληνες δεν υποκλινόμαστε στο μεγαλείο ψυχής αυτών των ανθρώπων που με πενιχρά μέσα κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, όταν οι κυβερνώντες, τους οποίους η κ. Σαμίου έχει πολλάκις υπερασπιστεί με post της, ήταν απόντες.

Κι όταν, λίγο αργότερα, διαπίστωσε ότι έχει μπει σε έναν φαύλο κύκλο, έβαλε τέλος στον ορυμαγδό των δηλώσεών της με μια νέα δήλωση! «Σας πληροφορώ πως δεν θα δημοσιεύσω άλλα προφίλ, γι’ αυτό μη συνεχίζετε να στέλνετε βρισιές και κατάρες στα μηνύματα… Πρώτον, γιατί έχω ανοσία και δεν με πιάνουν και, δεύτερον, γιατί θα έπρεπε να με πληρώσετε για να το κάνω και δεν έχετε τόσα!» είπε η αοιδός και σώπασε – θα δούμε μέχρι πότε!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα