Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

O ηθοποιός Φώτης Σπύρος έγινε ρεσεψιονίστ

Ο Φώτης Σπύρος, που φαίνεται ότι έμαθε τη δουλειά από τη σειρά «Το κόκκινο δωμάτιο», εργάζεται σε πανσιόν στην Εύβοια

Εμαθε τη… δουλειά στο «Κόκκινο δωμάτιο» και τώρα ανέλαβε καθήκοντα ρεσεψιονίστ στη δική του πανσιόν! Ο Φώτης Σπύρος, ύστερα από 25 καλοκαίρια με θεατρικές υποχρεώσεις, αποφάσισε φέτος να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση, που αποτελείται από οκτώ ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα οποία βρίσκονται στην Εύβοια. 

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο γνωστός ηθοποιός, που συμμετείχε στην επιτυχημένη κωμική σειρά των σεναριογράφων Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, μπορεί να μη φοράει τη στολή του γκρουμ, όμως εξυπηρετεί προσωπικά τους ενοικιαστές και φροντίζει για τα πάντα, ακόμη και για τις ηλεκτρολογικές ανάγκες που προκύπτουν.

«Αλλάζω λάμπες, βιδώνω, λαδώνω και, αν χρειαστεί, βάφω κιόλας. Νιώθω πολύ ήρεμος εδώ, στον Αγιόκαμπο. Εχω τη θάλασσα στα πόδια μου, πηγαίνω καθημερινά για ψάρεμα και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω ένα καλοκαίρι χωρίς θεατρικές υποχρεώσεις και περιοδείες» λέει ο ίδιος με ενθουσιασμό στην «Espresso».

Και συνεχίζει: «Αν χρειαστεί, κάνω και τον ρεσεψιονίστ! Εξυπηρετώ τον κόσμο που έρχεται και οι περισσότεροι, όταν με βλέπουν, μου λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα: “Μοιάζετε πολύ με τον ηθοποιό…” Πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τη φράση τους, παραδέχομαι ότι είμαι, όντως, αυτός ο ηθοποιός! Για μερικά δευτερόλεπτα πέφτει σιωπή, αλλά μετά γέλια και χαρές» αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός «Τάσος» από το «Κόκκινο δωμάτιο».

Δύο χρόνια μετά τον χαμό του πατέρα του, ο Φώτης Σπύρος αποφάσισε να δώσει ένα χεράκι βοήθειας στη μητέρα του Αναστασία και στην πανσιόν που φέρει το όνομά της «Cavo Anastazia». «Ηθελα πολύ να ξεκουράσω τη μαμά μου και κυρίως να μείνω μαζί της για να με χαρεί και να τη χαρώ. Στην πραγματικότητα, κάνω τις πρώτες διακοπές μου ύστερα από 25 χρόνια στο θέατρο και είναι το καλύτερό μου» αναφέρει.

Η Λία Βίσση, ο Τάσος Κωστής, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και πρόσφατα ο Αλέξης Γεωργούλης είναι μερικοί από τους φίλους του ηθοποιού που φιλοξενήθηκαν στην κουκλίστικη πανσιόν και λάτρεψαν τα πεντακάθαρα νερά της ξακουστής παραλίας του Αγιόκαμπου.

Παράδεισος

«Σε ένα από αυτά τα δωμάτια έμενε (και) τους χειμώνες ο συγγραφέας Παύλος Μάτεσις. Εδώ έγραφε με την ησυχία του. Παρότι το χωριό διαθέτει πορθμείο που συνδέεται ακτοπλοϊκά με τη Γλύφα Φθιώτιδας, αποτελεί έναν παράδεισο με πολύ φρέσκο ψάρι και οικονομικές ταβέρνες» δηλώνει ο ηθοποιός. «Εδώ έχω άπειρο χρόνο και νιώθω γαλήνιος, δυνατός και αποφασιστικός. Είναι ο ιδανικός τόπος για όνειρα, αλλά και σχέδια ζωής και δουλειάς. Ετοιμάζω την επιστροφή μου στο σανίδι τον χειμώνα με έναν μονόλογο σκηνοθετημένο από έναν εξαιρετικό δημιουργό, το όνομα του οποίου θα μπορώ να ανακοινώσω σε μία εβδομάδα. Παράλληλα, τρέχω μια παιδική παράσταση, τα “Παραμύθια των αδελφών Γκριμ”, σε σκηνοθεσία δική μου, με εμένα πρωταγωνιστή και ένα καστ που κλείνεται αυτές τις ημέρες» καταλήγει.

Ο γκέι σύντροφος και το λάθος

Ο Φώτης Σπύρος ξαναβρήκε τον εαυτό του. Κάνει χιούμορ, γελάει με την καρδιά του και θυμίζει μικρό παιδί σε ξέγνοιαστες διακοπές. Η προσωπική του ζωή έχει αλλάξει. Οχι, δεν παντρεύτηκε και ούτε σκοπεύει, τουλάχιστον άμεσα. «Είμαι μόνος. Χώρισα οριστικά πριν από μερικούς μήνες από τον άνθρωπο που το 2015 έκανα σχέδια γάμου και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Δυστυχώς, η δημοσιοποίηση του γεγονότος ήταν λάθος μου. Προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις, σχόλια και ακολούθησαν ένα σωρό γεγονότα που με πλήγωσαν» λέει.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός πριν από δύο χρόνια προκάλεσε μεγάλο ντόρο στη showbiz όταν αποκάλυψε ότι είναι γκέι και πως θα παντρευόταν τον κατά 21 χρόνια νεότερο σύντροφό του στη Νέα Υόρκη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα