Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τρέμουν τον θεόμουρλο Κιμ Γιονγκ Ουν οι σταρ του Nomads

Για δόξα, καριέρα και χρήμα είναι πανέτοιμοι να ρισκάρουν και να «τρελάνουν» τα μηχανάκια της AGB…

Για δόξα, καριέρα και χρήμα είναι πανέτοιμοι να ρισκάρουν και να «τρελάνουν» τα μηχανάκια της AGB… Τα αγωνίσματα και η πείνα δεν τους τρομάζουν, καθώς η δίψα για δημοσιότητα υπερνικά όλους τους φόβους τους. 

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΙΤΟ 

Ολους, πλην ενός, ο οποίος ακούει στο όνομα Κιμ Γιονγκ Ουν και -όπως φαίνεται- είναι ικανός να τους… λυγίσει! Η «Espresso» αποκαλύπτει ότι οι wannabe παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» του ΑΝΤ1 παρακολουθούν τις τελευταίες ημέρες με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στη Βόρεια Κορέα. Οι τελευταίες δοκιμές τόσο της βόμβας υδρογόνου όσο και των διηπειρωτικών πυραύλων αποδεικνύουν ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης δεν αστειεύεται.

Τα όπλα μαζικής καταστροφής της Πιονγιάνγκ μπορούν να πλήξουν ανά πάσα στιγμή τον πλανήτη. Εάν ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν αποφασίσει να πατήσει το κουμπί, τότε τα πράγματα θα είναι τρομακτικά για τους παίκτες του ριάλιτι που θα βρίσκονται στις Φιλιππίνες. Η ρουκέτα του ολέθρου θα τους… πλήξει!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», υπάρχει άγριο παρασκήνιο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 πριν καν αυτό ξεκινήσει! Τα τηλέφωνα υπευθύνων του καναλιού χτυπούν καθημερινά και στην άλλη γραμμή είναι όσοι θα βρεθούν σ το νησί Palawan των Φιλιππίνων! Οι διάσημοι παίκτες εκφράζουν διαρκώς στους ανθρώπους της παραγωγής τον φόβο τους για το γεγονός ότι το νησί, όπου θα ζουν για τους επόμενους τρεις μήνες, είναι… ένα τσιγάρο δρόμος από τη Βόρεια Κορέα του θεόμουρλου Κιμ και ανησυχούν για το τι μπορεί να συμβεί αν ο δικτάτορας πατήσει το κουμπί. Η αγωνία τους, μάλιστα, χτύπησε κόκκινο μετά τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, οπότε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας πραγματοποίησε μια επιτυχημένη πυρηνική δοκιμή βόμβας υδρογόνου στη χώρα του, κατά την οποία προκλήθηκαν σεισμικά κύματα που ισοδυναμούν με σεισμό μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ!

Να θυμίσουμε ότι τα όπλα μαζικής καταστροφής της Πιονγιάνγκ έχουν τη δυνατότητα να πλήξουν όχι μόνο την Αμερική, αλλά και την Ευρώπη.

Ετσι, λοιπόν, το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στην περιοχή έχει κάνει πολλούς από τους σταρπαίκτες των «Νομάδων» να φοβούνται ακόμη και ένα πιθανό πυρηνικό ατύχημα στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας. Και όλα αυτά δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας με την κατάσταση στην Κορεατική Χερσόνησο να θυμίζει ωρολογιακή βόμβα. Στις 29 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, που είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση και της τελευταίας ομάδας παικτών του «Νοmads», οι «αστέρες» πρέπει όχι μόνο να έχουν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά και να έχουν πειστεί από τους ανθρώπους της παραγωγής ότι δεν πρέπει να φοβούνται τον Κιμ Γιονγκ Ουν!

Ως γνωστόν, στις Φιλιππίνες θα ταξιδέψουν 21 άτομα: τρεις ομάδες (οι διάσημοι, οι αθλητές και οι μη αναγνωρίσιμοι παίκτες), από εφτά άτομα κάθε ομάδα.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα του παγκόσμιου πρωταθλητή στο kick boxing Μιχάλη Ζαμπίδη, του παρουσιαστή Γιώργου Μαυρίδη, του pastry chef Διονύση Αλέρτα, της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου, της συναδέλφου της Αποστολίας Ζώη, αλλά και της ηθοποιού Νατάσας Καλογρίδη και της παρουσιάστριας Μαντώς Γαστεράτου. Δυο άλλες κυρίες από τον χώρο του αθλητισμού πους βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 είναι η Ολγα Πηλιάκη, σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη και πρωταθλήτρια στη ρυθμική γυμναστική, και η Βασιλική Μιλλούση, πρωταθλήτρια της ενόργανης και πρώην σύντροφος του χρυσού ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

Γενικότερα στην περιοχή της Ασίας θα ταξιδέψουν συνολικά 80 άτομα, τεχνικοί, παίκτες και ο κεντρικός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, που θα δώσει το σήμα της εκκίνησης των «Νομάδων» τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 21.00!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...