Ο Χάρβεϊ «δείχνει» Αποκάλυψη -5 ΗΜΕΡΕΣ

❱❱ Ο αριθμολόγος Ντ. Μιντ υποστηρίζει ότι η καταιγίδα που έπληξε τις ΗΠΑ είναι σημάδι για το τέλος του κόσμου Επιβεβαίωση των εσχατολογικών προβλέψεών του για τις 23 Σεπτεμβρίου βλέπει στην πρόσφατη έκλειψη του Ηλιου αλλά και στην καταιγίδα Χάρβεϊ που έπληξε τις ΗΠΑ ο χριστιανός αριθμολόγος Ντέιβιντ Μιντ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Sun», ο Μιντ υποστηρίζει ότι στο «Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο» και συγκεκριμένα στους στίχους 21:25 έως 26 αυτά τα γεγονότα αποτελούν σημάδια της Αποκάλυψης.

18411101

«25: Θα εμφανιστούν ακόμα σημάδια στον ήλιο, στο φεγγάρι και στ’ άστρα, και τα έθνη πάνω στη γη θα κυριευτούν από αγωνία μη ξέροντας τι να κάνουν εξαιτίας του βουητού και της αναταραχής της θάλασσας. 26: Ετσι, οι άνθρωποι θα παραλύουν από τον φόβο τους και από την αναμονή αυτών που πρόκειται να έρθουν στην οικουμένη, γιατί οι ουράνιες δυνάμεις θα σαλευτούν» αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο εδάφιο.

Η θεωρία

qetwqe4t 1Ο Μιντ είναι (φωτό δεξιά) μία από τις πιο επίμονες φωνές που ισχυρίζονται ότι το ερχόμενο Σάββατο θα είναι η ημέρα κατά την οποία ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε θα τελειώσει. Σύμφωνα με τη θεωρία του, όλα αυτά θα γίνουν με το πέρασμα κοντά από τη Γη του Πλανήτη Χ, γνωστού και ως Νιμπίρου, που αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο και «θα προκαλέσει ηφαιστειακές εκρήξεις, τσουνάμι και σεισμούς». Η NASA έχει απορρίψει ως ανεδαφικούς αυτούς τους ισχυρισμούς. Η πρώτη φορά που αναφέρθηκε ο Νιμπίρου ως φορέας του τέλους του κόσμου ήταν το 1976, από τον γεννημένο στο Μπακού της Σοβιετικής Ενωσης συγγραφέα Ζεκάρια Σίτσιν στο βιβλίο του «Ο 12ος πλανήτης». Ο Σίτσιν πίστευε ότι ο πλανήτης ήταν η πατρίδα αρχαίων εξωγήινων, των Ανουνάκι, και υποστήριζε ότι αποτελούν τους δημιουργούς της ανθρώπινης φυλής.

Στο δικό του βιβλίο «Planet X-The 2017 Arrival» ο Μιντ επέμενε ότι ο Νιμπίρου θα συγκρουόταν με τη Γη τον προσεχή Οκτώβριο, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει την πρόβλεψή του, «φέρνοντας» την Αποκάλυψη λίγες εβδομάδες νωρίτερα. «Είναι πράγματι πολύ περίεργο που τόσο το Μεγάλο Σημάδι της Αποκάλυψης όσο και η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας δείχνουν και τα δύο μια πολύ συγκεκριμένη χρονικά στιγμή: 20-23 Σεπτεμβρίου 2017» φέρεται ότι έχει πει παλαιότερα ο Μιντ.

18416880

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ