Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Iντριγκα και δηλητήριο στην πασαρέλα!

❱❱ Της τρελής, με απίστευτες καταγγελίες, στα φετινά Πελοποννησιακά Καλλιστεία ❱❱ Αποχωρήσεις, ξινισμένα μούτρα και αιχμές για φιναλίστ που είχε τα «μέσα»Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
[email protected]

Ιντριγκες και «καυτό» παρασκήνιο στα φετινά Πελοποννησιακά Καλλιστεία!

Υποψήφιες αποχώρησαν την τελευταία στιγμή, εξαπολύοντας τα δηλητηριώδη βέλη τους σε άλλη «ευνοούμενη» φιναλίστ -η οποία, τελικά, δεν πήρε τον βασικό τίτλο-, ξινισμένες μούρες εμφανίστηκαν σε πρώτο πλάνο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ενώ διοργανωτής προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, φτιάχνοντας ακόμη και την κορδέλα στην… αδικημένη Μις Πελοπόννησος, η οποία στο φινάλε σχεδόν γύρισε την πλάτη της στη Σταρ Πελοπόννησος.

f1 sel 16

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ξέσπασε και «πόλεμος» για το ποιος θα πρέπει να αναλάβει τελικά τα πανελλήνια καλλιστεία από δω και πέρα. Με λίγα λόγια, απ’ όλα είχε ο… μπαξές!
Το περασμένο Σάββατο, στη λαμπερή αίθουσα του «Hotel Casino Loutraki», δέκα υποψήφιες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, καθώς πλέον ο διαγωνισμός έχει λάβει εθνικό χαρακτήρα, παρέλασαν στη γέφυρα ομορφιάς για τη ανάδειξη των Σταρ, Μις και Γιανγκ Πελοπόννησος 2017.

Υποψήφιες

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην άψογη από πλευράς διοργάνωσης βραδιά, αρχικά οι υποψήφιες ήταν δώδεκα, αλλά η ξανθιά μαθήτρια λυκείου Ελενα Μαγουλά από την Αθήνα, που στέφθηκε Μις Πελοπόννησος, φαίνεται ότι αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» για να αποχωρήσουν οι δύο υποψήφιες την τελευταία στιγμή, όπως κατήγγειλαν οι ίδιες σε δικούς τους ανθρώπους.

«Με κατηγόρησαν για ίντριγκες και ότι είχα τα μέσα για να βγω πρώτη, αλλά τα αποτελέσματα άλλα έδειξαν» δήλωσε η νεαρή εστεμμένη στην «Espresso» και συμπλήρωσε ότι από δω και πέρα την ενδιαφέρει να τελειώσει το σχολείο και να ασχοληθεί με το κλασικό μπαλέτο, έχοντας μάλιστα ως στόχο τη Λυρική Σκηνή.

f1 156

Παρ’ όλα αυτά, το… ξινισμένο ύφος της σε όλες τις φωτογραφίες μετά τη στέψη, αλλά και η σνομπ στάση της απέναντι στη Σταρ Πελοπόννησος μας θύμισαν τις αντιδράσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όταν έχασε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς από την Ολυμπία Χοψονίδου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η -επίσης μαθήτρια λυκείου από την Αθήνα- Πόπη Μπούζουf1 sel 16 2, που βγήκε αναπληρωματική Μις Γιανγκ και μας αποκάλυψε ότι θέλει να σπουδάσει Εγκληματολογία!

Οσο για τον πρώτο τίτλο, αυτόν της Σταρ Πελοπόννησος, τον κέρδισε η 19χρονη Χριστίνα Γκορίτσα, η πανύψηλη φοιτήτρια Πληροφορικής από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ασχολείται με το βόλεϊ. Μολονότι και εκείνη χαμογελούσε με δυσκολία, έβγαζε μια αρχοντιά στη γέφυρα της ομορφιάς και άρεσε για το cool ύφος της και το ωραίο στήσιμο του σώματός της.

Ο τίτλος της Μις Γιανγκ πήγε στην Αγγελική Κορωνιού από την Καλαμάτα.

Βέλη μεταξύ διοργανωτώνesr 2009 016 cmyk

Τα «βέλη» του στον διοργανωτή των Πανελλήνιων Καλλιστείων Βασίλη Πρεβελάκη (πάνω) έριξε με κείμενό του στο πρόγραμμα της βραδιάς ο Νικόλαος Νινιός (κάτω), πρώην διοργανωτής των Καλλιστείων Βορείου Ελλάδος και στενός συνεργάτης του Τάκη Παπαναγιώτου, ο οποίος διοργανώνει για 27 χρόνια τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία!

«Αγαπητέ Τάκη, σεβάστηκες τους νόμους και τα έθιμα, σεβάστηκες τον λαμπρό επιστήμονα, λαμπρό άνθρωπο και με πολλά προσόντα, αλλά μέχρι εκεί, Βασίλη Πρεβελάκη… Δεν ξέρω ως πότε ο Θεός θα μου επιτρέπει να είμαι κοντά σου, αλλά με εμένα ή χωρίς εμένα συνέχισε το έργο “Πανελλήνια Καλλιστεία”, ώσπου κάποιοι να καταλάβουν ότι ΕΣΥ πρέπει να είσαι ο συνεχιστής του έργου του Γιώργου Πρεβελάκη» έγραψε ο 83χρονος, ο οποίος στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με επιτυχία ως παραγωγός με τα τηλεοπτικά σόου «Με αγάπη Αννα» με την Αννα Βίσση και «Ταξί» με τον Μάρκο Σεφερλή.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...