Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πόλεμος της Παππά με τον άντρα της Πιερίδη

❱❱ Υβρεις και απειλές από τον σύζυγο της τραγουδίστριας Μαριάντας Πιερίδη • Το χρονικό της κόντρας που ξέσπασε με φόντο το νέο εστιατόριο της ηθοποιού Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Βρισίδια, απειλές και νομικές κινήσεις. Το νέο μενού τούς βγήκε… ξινό, προκαλώντας μια άγρια κόντρα μεταξύ τους, που θα οδηγηθεί πιθανότατα στις δικαστικές αίθουσες.

Η ηθοποιός Χριστίνα Παππά, ο επιχειρηματίας γιος της Δημήτρης και ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης, ο οποίος παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες την τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη, είναι οι πρωταγωνιστές ένας «χοντρού» επεισοδίου, το οποίο εκτυλίχθηκε στη Μύκονο πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Χριστίνα και ο γιος της, οι οποίοι δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια με επιτυχία και σοβαρότητα στον χώρο της εστίασης, ζήτησαν από τον γνωστό σεφ να επιμεληθεί το e6ybyerμενού τού La Bodega Roja, ενός νέου εστιατορίου μεξικανοαργεντίνικης κουζίνας με μεσογειακές επιρροές, που εγκαινίασαν πρόσφατα στη Γλυφάδα. Εκείνος δέχτηκε την πρότασή τους, αλλά καθυστέρησε να τους παραδώσει τα πιάτα, με συνέπεια να αργήσει έναν ολόκληρο μήνα η έναρξη λειτουργίας του χώρου. «Σαν να μην έφτανε αυτό, το μενού που παρέδωσε qergreqτελικά ο Δημήτρης Κατριβέσης στη Χριστίνα και στον Δημήτρη Παππά, για το οποίο μάλιστα είχε προπληρωθεί, ήταν ελλιπές» αναφέρει στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον της γνωστής ηθοποιού.

Η συνέχεια υπήρξε επεισοδιακή, αφού -σύμφωνα πάντοτε με την ίδια πηγή- η Χριστίνα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον σύζυγο της Μαριάντας Πιερίδη για να του ζητήσει εξηγήσεις κι εκείνος της απάντησε με βρισιές. Το πιο «χοντρό» σκηνικό της ιστορίας, ωστόσο, παίχτηκε στη Μύκονο, όπου βρέθηκαν οι τρεις τους πριν από λίγες εβδομάδες με σκοπό να λύσουν το θέμα. Δυστυχώς ο εκκεντρικός σεφ με τα τατουάζ, ο οποίος παντρεύτηκε τον περασμένο Ιανουάριο τη Μαριάντα Πιερίδη, κάνοντας μια ροκ εμφάνιση στην εκκλησία με μηχανή μεγάλου κυβισμού και γούνινο παλτό, δεν φάνηκε να έχει ειρηνική διάθεση.

Οπως πληροφορηθήκαμε, όταν ο Δημήτρης Παππάς τού ζήτησε τον λόγο που το μενού καθυστέρησε και ήταν ελλιπές, εκείνος αποκρίθηκε αλά… γαλλικά, ξεστομίζοντας μια φράση που εξόργισε τον νεαρό επιχειρηματία. «Θα μου μιλάς ευγενικά και με σεβασμό, όπως σου μιλάω κι εγώ» του απάντησε τότε, προκαλώντας τα νεύρα του σεφ, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και κινήθηκε προς το μέρος του, απειλώντας να του ρίξει γροθιά στο πρόσωπο. Η Χριστίνα άρχισε να φωνάζει και ο Κατριβέσης έφυγε από τον χώρο της συνάντησής τους. Λίγο αργότερα η δημοφιλής ηθοποιός έστειλε εξώδικο στον άντρα της Μαριάντας και, φυσικά, τερμάτισε τη συνεργασία τους.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Χριστίνα Παππά κι εκείνη επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας για το επεισόδιο στη Μύκονο. «Η συμπεριφορά του κ. Κατριβέση ήταν ανάρμοστη και απαράδεκτη» μας είπε και πρόσθεσε ότι σκέφτεται σοβαρά μετά το εξώδικο να καταθέσει και μήνυση εναντίον του, επειδή απείλησε τη σωματική ακεραιότητα του γιου της. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Παππάς ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου συναντήθηκε με γνωστούς σεφ, οι οποίοι αναμόρφωσαν το μενού του νέου εστιατορίου του ίδιου και της μητέρας του (σ.σ.: μέτοχος είναι και ο Θέμης Γεωργαντάς).

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...