Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Χάνουν τον ύπνο τους στο «Nomads»

❱❱ Νέος εφιάλτης (μετά τον Κιμ Γιονγκ Ουν) για τα τηλεοπτικά αστέρια του reality επιβίωσης στον ΑΝΤ1 Ενα επικίνδυνο είδος μύγας που μεταδίδει το παράσιτο της λεϊσμανίασης και συναντάται στις ακτές του Παλαουάν στις Φιλιππίνες (οι ντόπιοι το αποκαλούν κουνούπι!) σπέρνει τον τρόμο τις τελευταίες ημέρες στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1.

Τα εφιαλτικά σενάρια για το τι μπορεί να συμβεί στους παίκτες του reality «Nomads» έφτασαν στα γραφεία συσκέψεων του καναλιού, λίγες μόλις ημέρες πριν από το ταξίδι των παικτών στον νησιωτικό επίγειο παράδεισο, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πλανήτη. Ο νέος εφιάλτης προστέθηκε στη λίστα με τα παιχνίδια πολέμου του «γείτονα» Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν και τους τυφώνες που σαρώνουν τις ακτές των Φιλιππίνων σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο, ανεβάζοντας στο «κόκκινο» τα ποσοστά κινδύνου για όλους όσοι θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι.

Η λοιμώδης νόσος cutaneous leishmaniasis. γνωστή ως η ασθένεια που «τρώει τις σάρκες», προκαλείται από μικροσκοπικές μύγες της άμμου (sand flies), οι οποίες εντοπίζονται σε ορισμένες παραλίες του Παλαουάν, όπως οι Σαμπάνγκ, Πορτ Μπάρτον και Ελ Νίντο, σύμφωνα με όσα αναφέρει διαδικτυακή σελίδα ενημέρωσης τουριστών με προορισμό το νησί. Οι ντόπιοι ονομάζουν αυτές τις μύγες «κουνούπια», αφού το τσίμπημά τους προκαλεί φαγούρα και πρήξιμο, ωστόσο, αν δεν επέμβει γιατρός, δημιουργούνται επώδυνες πληγές που θέτουν άμεσα σε κίνδυνο τη ζωή του ανθρώπου. Η καλύτερη προφύλαξη απέναντι σε ένα τέτοιο μολυσματικό τσίμπημα είναι τα εντομοαπωθητικά, καθώς και κατάλληλα ρούχα για τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Στην ίδια σελίδα αναφέρεται ότι οι επισκέπτες κινδυνεύουν να νοσήσουν από ελονοσία στις περιοχές κάτω των 600 μ. κατά την περίοδο των βροχών (Ιούνιος – Νοέμβριος), και ιδιαίτερα σε περιοχές του Μιντανάο, στο κεντρικό και το νότιο τμήμα του Παλαουάν, ενώ είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός για τον ιό της ηπατίτιδας Α που μαστίζει πολλές περιοχές της Ασίας.

Ολοι οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο παγκοσμίου φήμης reality επιβίωσης, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στις 2 Οκτωβρίου, πέρασαν από λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις πριν από μία εβδομάδα. Αμέσως μετά εμβολιάστηκαν σε γνωστό διαγνωστικό κέντρο των βορείων προαστίων και στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ολοκληρώθηκε η επίσημη φωτογράφιση των διασήμων.

Αναχώρηση

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για τους συμμετέχοντες, αφού η αναχώρησή τους για το «ομορφότερο νησί του πλανήτη», όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί, υπολογίζεται το αργότερο μέχρι μεθαύριο, Τετάρτη. Η άφιξή τους στο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού θα γίνει μέσω Μανίλας και εκεί θα τους περιμένει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έφυγε την περασμένη Πέμπτη παρέα με το τηλεοπτικό crew. Τηλεοπτικά συνεργεία και παίκτες, όπως φαίνεται, δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τα αντίξοα καιρικά φαινόμενα ή τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης! Η ιπτάμενη απειλή μπορεί να μετατραπεί σε έναν διαρκή εφιάλτη, που ίσως επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...