Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Espresso: Νύχτα τρόμου για τον Ερωτόκριτο!

❱❱ Η περίεργη υπόθεση που έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα Αθηνών ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος μπροστά στα μάτια των δύο ανηλίκων παιδιών του και ενός συνεργάτη του!

Οπως αποκαλύπτει ο ακόμη τρομοκρατημένος designer στην «Espresso», στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας κατευθυνόταν από το κατάστημά του με τα υφάσματα προς το ατελιέ και σπίτι του, στο Σύνταγμα, f1 7όταν συνέβη το κακό. «Απ’ όσο θυμάμαι, είχε βραδιάσει και γυρνούσα από το μαγαζί στο ατελιέ με τα δύο ανήλικα παιδιά μου και συζητούσαμε. Ξαφνικά ένας άγνωστος με χτύπησε από πίσω στο κεφάλι με ένα αντικείμενο και αμέσως μετά με έσπρωξε με δύναμη στην πόρτα της πολυκατοικίας, αφήνοντάς με λιπόθυμο» αναφέρει με λεπτομέρειες που θυμίζουν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ο Ερωτόκριτος και, με δυσκολία, προσπαθεί να συνεχίσει την αφήγησή του. «Δεν είχα κάποια αντιπαράθεση ή κόντρα με κανέναν. Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί έγινε ό,τι έγινε. Στην είσοδο της πολυκατοικίας υπάρχει ένα κομμωτήριο και τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί βγήκαν έξω έντρομα, αφού, όπως μου είπαν μέρες μετά, αισθάνθηκαν σαν να έγινε σεισμός όταν με έριξε εκείνος πάνω στην πόρτα» συνεχίζει ο Ερωτόκριτος, ο οποίος θεωρείται κορυφαίο όνομα στην ανδρική μόδα στην Ελλάδα και έχει ντύσει πολλούς celebrities, όπως οι Λευτέρης Πανταζής, Θοδωρής Μαραντίνης, Stan, Γιώργος Καπουτζίδης.

Ετρεξε να τον βοηθήσει

Ο συνεργάτης του σχεδιαστή, ο οποίος τη βραδιά του συμβάντος βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πίσω, έτρεξε να τον βοηθήσει, αλλά και να προστατεύσει τα παιδιά του, που είδαν με τα μάτια τους όσα συνέβησαν στον πατέρα τους και σοκαρίστηκαν. Στη συνέχεια, κάλεσε το 166, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία, που έσπευσε στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος άντρας, όμως, είχε πάθει διάσειση και δεν μπόρεσε να δώσει αμέσως κατάθεση. Οι αστυνομικοί απλώς κατέγραψαν το περιστατικό και η υπόθεση πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών. Στο μεταξύ, οι γιατροί διέγνωσαν κατάγματα στην άνω γνάθο και κακώσεις στο κεφάλι του Ερωτόκριτου, ο οποίος στάθηκε τυχερός! Ο σχεδιαστής έχει ήδη κινηθεί νομικά, αφού το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες των γύρω καταστημάτων που δείχνουν ότι ο δράστης ήταν περίπου 25-28 χρόνων με κοντό μαλλί και μούσι και δεν φορούσε κουκούλα.

Ακόμη και σήμερα, αρκετές μέρες μετά, ο Ερωτόκριτος δεν έχει συνέλθει από το σοκ και κυρίως δεν μπορεί να καταλάβει ποιος μπορεί να ήθελε να του κάνει κακό, αφού ο ίδιος δεν έχει πειράξει κανέναν! Την ίδια ώρα, προσπαθεί να είναι χαμογελαστός και ευδιάθετος, προκειμένου να μην αφήνει τα παιδιά του να καταλάβουν ότι το συμβάν τον έχει τρομοκρατήσει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...