Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Δώρο» τρεις σφαίρες στον άντρα της για τα γενέθλιά του

❱❱ Η κρυφή ζωή της μαύρης χήρας και το σατανικό σχέδιο με τον killer εραστή της, που «πάγωσε» την Ελλάδα ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Τον… τέλειο φόνο σχεδίαζε η Βουλγάρα καλλονή μαζί με τον εραστή της, για να βγάλουν από τη μέση τον σύζυγό της, γνωστό καρδιολόγο της Κρήτης, Χριστόδουλο Καλαντζάκη και να καρπωθούν τη μεγάλη περιουσία του.

Ομως η 38χρονη γυναίκα «αράχνη», που ήταν ο ιθύνων νους της στυγερής δολοφονίας, και ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός, που έγινε το εκτελεστικό όργανο, έκαναν μία σειρά από λάθη που έφεραν την Αστυνομία αμέσως στα ίχνη τους.

Η κατά 24 χρόνια νεότερη Νταίζη τελευταία καβγάδιζε συχνά με τον 62χρονο καρδιολόγο, ο οποίος λέγεται ότι είχε καταλάβει ότι η πανέμορφη σύζυγός του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Μάλιστα, του είχαν μπει ψύλλοι dtr6udr6uyστ’ αυτιά ότι ο ανήλικος γιος τους δεν ήταν δικό του παιδί και σκεφτόταν να κάνει τεστ πατρότητας. Αυτό έκανε την 38χρονη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της αφού, αν το τεστ έδειχνε ότι πατέρας δεν ήταν ο γιατρός, αυτομάτως έχανε κάθε δικαίωμα στην περιουσία του.

Τότε άρχισε να συλλαμβάνει το σχέδιο δολοφονίας και μίλησε γι’ αυτό στον 37χρονο αστυνομικό, που ήταν ο εφηβικός της έρωτας και με τον οποίο την τελευταία τετραετία είχαν αναπτύξει ξανά μια παθιασμένη σχέση. Για να τον πείσει να δολοφονήσει τον 62χρονο, του είπε ότι εκείνος την ξυλοφόρτωνε και κλαίγοντας έλεγε: «Ζω ένα μαρτύριο, έλα να με λυτρώσεις».

Για να τον «φουντώσει» περισσότερο, του είπε πως θα μοιράζονταν την περιουσία του… υποψήφιου μακαρίτη. Ο Βούλγαρος, που αγαπούσε αρρωστημένα τη γυναίκα «αράχνη» (η οποία πριν από τον γιατρό ήταν αρραβωνιασμένη με Ελληνα γυμναστή) δέχτηκε να σκοτώσει τον άτυχο καρδιολόγο.

Μάλιστα, πριν από περίπου μία εβδομάδα ταξίδεψε στην Κρήτη για τις λεπτομέρειες της δολοφονίας, να του δείξει εκείνη το δρομολόγιο που ακολουθούσε ο άντρας της προς το ιατρείο και να κάνει τις απαραίτητες… πρόβες.

Ομως, αν και αστυνομικός στη Βουλγαρία, ο 37χρονος έκανε σημαντικά λάθη, όπως ότι έστησε το καρτέρι θανάτου σε μέρος γεμάτο κυνηγούς, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσει τη σκηνή της δολοφονίας ένας 73χρονος. Επίσης, άφησε το όπλο με τα αποτυπώματά του και τα ρούχα του σε κοντινό σημείο.

Στις 8.30 προχθές το πρωί του Σαββάτου ο γιατρός ετοιμάστηκε για το δρομολόγιο του θανάτου, η Νταίζη τον φίλησε και του ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του! Δεν του είπε όμως για το… δώρο που σκόπευε να του κάνει.

Καρτέρι

Ο γιατρός μπήκε στη Mercedes του και κατευθύνθηκε από τη Σητεία, όπου έμενε, στο ιατρείο του στον Μακρύ Γιαλό. Κρυμμένος σε κάτι αγριελιές, στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά, παραμόνευε ο Βούλγαρος, ο οποίος, όταν είδε το σκούρο πολυτελές αυτοκίνητο του 62χρονου να πλησιάζει, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα. Η πρώτη βολή τραυμάτισε τον Καλαντζάκη, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε λίγα μέτρα πιο κάτω, στο πρανές του δρόμου.

Το θύμα βγήκε από το Ι.Χ. και, μέχρι να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, ο αδίστακτος δράστης τον πυροβόλησε δύο φορές πισώπλατα. Ο 62χρονος σωριάστηκε νεκρός και το άψυχο σώμα του βρήκαν εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου Σητείας, τους οποίους οδήγησε στο σημείο κυνηγός που είχε δει το φονικό. Η κατά 24 χρόνια νεότερη σύζυγος του γιατρού συνελήφθη για άμεση συνέργεια στον φόνο και ο εραστής της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

eywe5y 1

Χθες το σατανικό ζευγάρι οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη. Ο 37χρονος αστυνομικός βρέθηκε από νωρίς στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και η 38χρονη. Το όπλο της δολοφονίας εντοπίστηκε κοντά στο σημείο της ενέδρας και δίπλα εντοπίστηκε και ένας κάλυκας.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή προσανατολιζόταν στο ενδεχόμενο το κίνητρο να είναι ερωτικό, εκτιμώντας επίσης πως πρόκειται για ενέδρα θανάτου και όχι για ληστεία. Στρέφονταν στο σενάριο οι δράστες να γνώριζαν ότι ο 62χρονος πήγαινε κάθε Σαββατοκύριακο στον Μακρύ Γιαλό για να εξετάσει ασθενείς και άρα ήξεραν ότι θα περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ερευνούσαν τον στενό κύκλο του θύματος.

Συγκλονιστική μαρτυρία από 73χρονο κυνηγό

Μάρτυρας της άγριας δολοφονίας έγινε ένας 73χρονος κυνηγός, η κατάθεση του οποίου αποτέλεσε «κλειδί» στην εξιχνίαση της υπόθεσης: «Ηταν περίπου 8.30-8.40 το πρωί του Σαββάτου, όταν καθόμουν σε ένα ύψωμα πάνω από τον επαρχιακό δρόμο Ιεράπετρας – Σητείας. Είδα το αυτοκίνητο του γιατρού να δέχεται τον πρώτο πυροβολισμό από έναν άγνωστο που ήταν κρυμμένος πίσω από αγριελιές» είπε ο μάρτυρας στην τοπική ιστοσελίδα fonien.gr.

eywe5y 2

Ο ηλικιωμένος είπε ότι από τον πυροβολισμό ο γιατρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που έπεσε στην άκρη του δρόμου. «Βγήκε έξω φωνάζοντας βοήθεια και ο δράστης τον πλησίασε και του έριξε από κοντά άλλους δύο πυροβολισμούς. Εγώ του φώναξα ‟‘‘φονιά, άτιμε, έφαγες τον άνθρωπο”, αλλά εκείνος απομακρύνθηκε τρέχοντας προς τους ελαιώνες. Εκεί βρέθηκαν, μετά την έρευνα, τα προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία ξεφορτώθηκε και άλλαξε ρούχα. Μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε με ταχύτητα στον περιφερειακό Μακρύ Γιαλού – Ιεράπετρας».

eywe5y 3

Χθες το απόγευμα συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος που εκτιμούσε τον γιατρό τού είπαν το τελευταίο «αντίο» μέσα σε κλίμα οδύνης και οργής.

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...