Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σε όργια με κόκες ο Σκιαδαρέσης

❱❱ Σκηνές-σοκ • Ο σύζυγος της Μπέσσυς Μάλφα στο κρεβάτι με νεαρά κορίτσια on cameraΚόκες και σαμπάνιες σε ένα μεγαλειώδες όργιο με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σύζυγος της Μπέσσυς Μάλφα πέταξε τα ρούχα του και έγινε… ένα με δεκάδες γυμνά κορμιά πάνω σ’ ένα king size κρεβάτι.

wtyhwert 6

Μια επική ερωτική σκηνή που θα έκανε πολλούς σκηνοθέτες τολμηρών φιλμ να… πρασινίσουν από ζήλια περιλαμβάνεται στη νέα ιταλική σειρά «Suburra», παραγωγής του Netflix, στην οποία ο Ελληνας ηθοποιός κρατάει έναν αβανταδόρικο ρόλο, αυτόν του καρδινάλιου Θεοδοσίου, που φαίνεται να απολαμβάνει τόσο το ομαδικό σεξ όσο και τα ναρκωτικά.

wtyhwert 2

Η συμμετοχή του τηλεοπτικού «Φατσέα» από το «Καφέ της Χαράς» στο εν λόγω σίριαλ, το οποίο έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή, είχε γίνει γνωστή από το καλοκαίρι. Μάλιστα, η «Espresso» είχε κάνει ένα σχετικό ρεπορτάζ στα μέσα Ιουλίου, όταν αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το πρώτο τρέιλερ. Ομως, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τότε ότι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θα γινόταν… πρώτο βιολί σε μία από τις πιο τολμηρές και προκλητικές σκηνές της μικρής οθόνης. Σε αυτήν ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ελληνας ηθοποιός εμφανίζεται να ευχαριστιέται πολλές από τις στάσεις του Κάμα Σούτρα και ταυτόχρονα να σνιφάρει γραμμές κοκαΐνης, συνήθειες που σίγουρα δεν ταιριάζουν σε έναν κληρικό του Βατικανού. Σε άλλη σκηνή της σειράς, που αποτελεί την πρώτη ιταλική παραγωγή του Netflix, ο καρδινάλιος Θεοδοσίου αυτομαστιγώνεται!

wtyhwert 3

Το σίριαλ «Suburra» αποτελείται από 10 επεισόδια (είναι όλα διαθέσιμα στο κοινό μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Netflix) και βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 2015. Το σενάριο περιγράφει τις διασυνδέσεις ανάμεσα στη Μαφία, στο Βατικανό και στον πολιτικό κόσμο, με φόντο τη Ρώμη, εκεί όπου έγιναν τα περισσότερα γυρίσματα.

Καρδινάλιος του Βατικανού

Οσο για τον Γεράσιμο; Υποδύεται έναν καρδινάλιο, υπεύθυνο για τα οικονομικά του Βατικανού. Ο ίδιος, πάντως, παίζει μόνο στα τέσσερα από τα 10 επεισόδια. Παρ’ όλα αυτά είναι εκείνος που -όπως φαίνεται- θα συζητηθεί περισσότερο, ακόμη κι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του σίριαλ.

wtyhwert 5

Κεντρικοί ήρωες της ιστορίας είναι ένα διεφθαρμένο μέλος του Κοινοβουλίου, ο Φιλίπο Μαλγκράντι, αλλά και ο Νούμερο 8, ο οποίος ηγείται της οικογένειας που κάνει κουμάντο στην Οστια, μια παραθαλάσσια πόλη έξω από τη Ρώμη. Το «μωσαϊκό» των ηρώων συμπληρώνουν διεφθαρμένα μέλη της Εκκλησίας, μαφιόζοι, με κορυφαίο τον λεγόμενο «Σαμουράι».

wtyhwert 7

Η ταινία βασίστηκε σε πραγματικό σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ιταλία, ωστόσο η σειρά ασχολείται με τα γεγονότα που προηγήθηκαν. Σημειώνεται ότι μετά το Netflix η σειρά «Suburra» θα προβληθεί και από το Rai 2, κανάλι της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης.

wtyhwert 1

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...