Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου αποκαλύπτει στην Espresso: Οι 365 ημέρες της φωτιάς

❱❱ Η παραμονή για έναν χρόνο του πλανήτη Δία στον Σκορπιό φέρνει τα πάνω κάτω
❱❱ Τι θα προκαλέσει η ενεργοποίηση των εκλείψεων του περασμένου καλοκαιριού Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Μπορεί η είσοδος και η παραμονή για έναν χρόνο του Δία -πλανήτη της τύχης, της εύνοιας και της ανάπτυξης- στο σκοτεινό και βίαιο ζώδιο του Σκορπιού να προκαλεί εμμονές και να ξυπνά μνήμες από το παρελθόν, ωστόσο πυροδοτεί έντονα και το πολιτικό σκηνικό της χώρας, εμφανίζοντας τον πρωθυπουργό να αναζητά ηρωική έξοδο στην πιο δύσκολη στιγμή της πολιτικής θητείας του.

Η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου εξηγεί στην «Espresso» ότι το επόμενο διάστημα δυναμιτίζεται πολιτικά και από την ενεργοποίηση των εκλείψεων του περασμένου καλοκαιριού, που θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου. Ως αποτέλεσμα, η μετωπική σύγκρουση με την κοινωνία θα αποβεί μοιραία.

«Αυτό που θα πω είναι: ‟Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι. Πρώτον, ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον, ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον, ότι ουκ αεί άρχει. Αν και αυτό το γνωμικό γράφτηκε πριν από 2.500 χρόνια από τον 4244271τραγικό ποιητή Αγάθωνα τον Τεισαμενού, θεωρώ ότι ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που φοβάμαι πως ξεχνάει ότι ζει στην Ελλάδα…» αναφέρει και εξηγεί:

«Ο άρχων πρέπει να έχει κατά νου τρία πράγματα. Πρώτον, ότι διοικεί ανθρώπους (με τις ατέλειες και τις αδυναμίες τους, με παράπονα δίκαια ή και παράλογα, αλλά πάντως πνευματικά όντα και όχι ζώα). Δεύτερον, ότι διοικεί σύμφωνα με τους υφιστάμενους νόμους της Πολιτείας (γραπτοί και άγραφοι) και συνεπώς είναι απαράδεκτο να εκτρέπεται σε υπερβασίες, αυθαιρεσίες και αδικίες. Τρίτον, ότι δεν είναι αιώνιος άρχων, κάποτε θα εκπέσει της αρχής και πρέπει ως εκ τούτου να είναι πολύ προσεκτικός, ώστε, όταν απομακρυνθεί από την εξουσία, να έχει αφήσει αγαθές εντυπώσεις, τόσο για τις ικανότητές του όσο και για τις αρετές του».

Σύμφωνα με τη Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το επόμενο διάστημα οδηγούμαστε σε πολιτική αποσταθεροποίηση, με τις κατασχέσεις σπιτιών και τη φορομπηχτική πολιτική να αλλάζει δραματικά το κλίμα της καθημερινότητας. «Ο πρωθυπουργός βαριά πληγωμένος θα πέσει μπαμ και κάτω από τον πλασματικό δούρειο ίππο που δημιούργησε. Σαν Λιοντάρι που είναι στο ζώδιο, μπορεί να νομίζει ότι η έλευση του Δία στον Σκορπιό τον ευνοεί, όμως απατάται, διότι μόλις ο Κρόνος μπει στον Αιγόκερω στις 19 Δεκεμβρίου, θα έρθουν στην επιφάνεια σκάνδαλα της κυβέρνησής του» λέει η πολιτική αστρολόγος και προσθέτει:

«Σε ένα ακραίο πολιτικό κλίμα οδηγούμαστε, μέσα από καθημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις, πολιτικά σκάνδαλα και όχι μόνο, στην απόφαση των ξαφνικών εκλογών, ενώ θα έχουμε διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, της Ενωσης Κεντρώων, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού. Ενα νέο κόμμα είναι στο προσκήνιο, ενώ με Δία στον Σκορπιό δημιουργήθηκε η Χρυσή Αυγή, που εξακολουθεί να διαγράφει ανοδική πορεία. Διαδηλώσεις στην Αλβανία και μια πολιτική δολοφονία θα διαταράξουν τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, που είναι σε τεντωμένο σχοινί εξαιτίας όσων συμβαίνουν στην ‟αλβανική Ριβιέρα της Χειμάρρας».

Συγκρούσεις

Σημαντικά, όμως, είναι και όσα συμβαίνουν από την επιρροή των εκλείψεων, που βρίσκονται ήδη σε ενεργοποίηση. «Από το καλοκαίρι έχουμε προβλέψει ότι η ενεργοποίηση αυτή θα φέρει θέματα που αφορούν έντονα την κοινωνία. Η αρχή έγινε με την ψήφιση του επίμαχου άρθρου 3 που δίνει τη δυνατότητα νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου από τα 15 έτη, με το βιβλίο των Θρησκευτικών της γ’ δημοτικού και θα συνεχιστεί με μια νέα σειρά νόμων που θα θίγουν το κοινωνικό σύνολο. Προβλήματα θα προκύψουν και με τις καταθέσεις. Αναπόφευκτη είναι και η σύγκρουση με την Εκκλησία, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος 4143149Ιερώνυμος θα πρέπει να προσέξει την υγεία του. Ο θάνατος σπουδαίου Ελληνα καλλιτέχνη θα ταράξει τα νερά. Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας πολιτικής κατάστασης που θα ολοκληρωθεί το 2020, όταν η Ελλάδα θα είναι αυτόνομη οικονομικά. Τα δώρα του Δία η Ελλάδα θα τα γευτεί με έναν νέο ηγέτη την εποχή του Χοίρου».

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο, η Δήμητρα Παπανικολοπούλου προβλέπει: «Τρομοκρατικά χτυπήματα συγκλονίζουν την Αμερική (Νέα Υόρκη, Λος Αντζελες), την Αγγλία (Λονδίνο, Μάντσεστερ), την Ισπανία (Βαρκελόνη, Μαδρίτη), τη Γαλλία (Παρίσι, Ηλύσια Πεδία), τη Σουηδία. Πόλεμος σε Μέση Ανατολή, Ιράν, Ιράκ, Σαουδική Αραβία. Κίνδυνος για τη ζωή του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και απόπειρα δολοφονίας κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Προβλήματα με το Μεταναστευτικό σε Γερμανία και Ελλάδα, ενώ έρχονται παγκόσμιες οικονομικές αλλαγές. Ανάδειξη πολιτικών σκανδάλων, κινήσεις για αποσχίσεις χωρών από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμοί, τυφώνες είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ: Εχετε διάθεση για κουβέντα και κουτσομπολιό με τους γύρω σας. Οι διαφορές σας με άλλα άτομα θα φαίνονται πιο έντονα στον εργασιακό ή στον οικογενειακό τομέα. Να προσέξετε να μην προκαλέσετε εντάσεις βάζοντας μπροστά τον εγωισμό σας. Συμβιβαστείτε και ζητήστε συγγνώμη για να αποκαταστήσετε την αρμονία.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα χρήματα, η συναισθηματική και η προσωπική σας ασφάλεια σας απασχολούν έντονα. Πρέπει να ορίσετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας, γιατί νιώθετε ότι πνίγεστε. Ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή για να σας φέρει μεγάλες ιδέες για μεγάλα σχέδια. Αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας δίνονται, όχι όμως όλες μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περίπλοκη περίοδος για τον συναισθηματικό σας κόσμο. Νιώθετε βαρύ το κλίμα στην αισθηματική και την κοινωνική σας ζωή. Εμπόδια εμφανίζονται στις αναζητήσεις σας και σας χαλάνε τη διάθεση. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή ώστε να καταφέρετε να περάσετε αλώβητοι μέσα από το εκρηκτικό περιβάλλον το οποίο θα δημιουργηθεί μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι μια περίεργη αλλά ταυτόχρονα συναρπαστική εβδομάδα για τις σχέσεις σας γενικότερα. Σημαντικές ενέργειες γίνονται, οι οποίες θα σας οδηγήσουν στους απαραίτητους μετασχηματισμούς στη ζωή σας. Μπορεί να δίνετε συνεντεύξεις για μια νέα δουλειά, ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε σε μια νέα διεύθυνση ή, αν δουλεύετε, μπορεί να σας αναθέσουν νέους ρόλους.

ΛΕΩΝ: Πολλές συνομιλίες, συζητήσεις και επαφές σάς χαρίζουν έντονη κοινωνική διάθεση. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα κατά περίεργο τρόπο θα είναι βαριά, όχι από πλευράς σας αλλά από την αλλαγή της διάθεσης των άλλων απέναντί σας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κουτσομπολιά και φήμες με ευθύτητα και ειλικρίνεια χωρίς να ρισκάρετε τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλαμβάνετε δράση γύρω από το τι είναι σημαντικό για εσάς. Το ξεκαθάρισμα των «θέλω» σας και η προσοχή σας στα σημαντικά θέματα θα έχουν επιπτώσεις στην καθημερινότητά σας. Υστερα από βαθιά και κριτική ανάλυση της κατάστασης, αρχίζει να μπαίνει στη ζωή σας η τάξη που τόσο πολύ επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ: Είναι μια έντονη και περίεργη εβδομάδα για εσάς, Ζυγοί! Γίνονται μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στο πώς νιώθετε. Θα αισθανθείτε πολύ μεγάλο βάρος στην οικογενειακή αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Τώρα είναι, ίσως, μια σημαντική στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τα όριά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα άστρα σάς βοηθούν να φέρετε εις πέρας καθετί που αναλαμβάνετε. Ενεργοποιείστε θετικά από τη διέλευση του Δία από το ζώδιό σας. Σας φέρνει καλά νέα, αισιοδοξία και ευτυχισμένο πνεύμα. Θα αισθάνεστε γενναιόδωροι και κοινωνικοί. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε κάθε νέα ιδέα που έχετε και να είναι επιτυχημένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε σημαντικές συνομιλίες που αφορούν χρήματα ή θέματα ασφάλειας. Εχετε πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε την αγάπη και το χρήμα. Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος να βγείτε και να συναντήσετε κόσμο, να αισθανθείτε πάλι δημοφιλείς και αγαπητοί. Κάντε νέους φίλους, μοιραστείτε την αγάπη σας ή ερωτευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον επαγγελματικό τομέα συμβαίνουν βαθιές αλλαγές, κάτι που σας επηρεάζει και σας προκαλεί άγχος. Μην αφήσετε να σας χαλάει τη διάθεση και την υγεία. Αναζητάτε τη στήριξη και την προστασία από την οικογένειά σας. Τα αισθηματικά σας πηγαίνουν καλά, αλλά μπορεί να προκύψουν λίγα νευράκια. Μην παρατραβάτε το σκοινί γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ρομαντισμός, η δημιουργικότητα και η διασκέδαση βρίσκονται στο απόγειό τους για εσάς. Εντονες συγκινήσεις και σημαντικές συνομιλίες σάς γεμίζουν με αρμονία, γαλήνη και χρήμα. Η αυξημένη γοητεία σας και η δημοτικότητά σας θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή σας και θα σας δώσουν ευκαιρίες να κάνετε φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αλλαγή είναι ισχυρή σε κάθε τομέα της ζωής σας. Δεν θα είναι εύκολο, τουλάχιστον για τους περισσότερους από εσάς. Εχετε, όμως, το ταλέντο να είστε ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι. Οι μεταβολές που πραγματοποιούνται είναι τόσο στην κοινωνική ζωή σας όσο και στις προσωπικές σχέσεις σας.

4r4

offer

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...