Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αρναούτογλου: Λιάγκα είσαι κότα!

❱❱ Απίστευτο καβγά άνοιξε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον τελευταίο να του απαντάει από τις Φιλιππίνες ότι είναι… κότα«Ξεκατίνιασμα» άνευ προηγουμένου ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Οι δύο παρουσιαστές, οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό του ΑΝΤ1, θυμήθηκαν τη μεταξύ τους κόντρα (κρατάει χρόνια) και αντάλλαξαν φαρμακερές ατάκες, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει την αρχή. 

Η νέα σφοδρή σύγκρουση αφορμή είχε τις δηλώσεις του Λιάγκα στην πρεμιέρα της νέας βραδινής εκπομπής του. «Καλώς ήρθατε στην εκπομπή “Late night με τον Γιώργο Λιάγκα”. Ακούς, Γρηγόρη; Το όνομα στον τίτλο! Νομίζεις, τυχαία σε στείλαμε με τον Γιάννη Λάτσιο να κάνεις τον Φιλιππινέζο; Ρε Γρηγόρη, ο παρουσιαστής πρέπει να είναι φέτες. Τανιμανίδης… Φέτες! Σόμμερ… Φέτες! Λιάγκας… Φέτα! Λαρίσης» ανέφερε με το γνωστό χιούμορ του ο δημοσιογράφος.

Ο Αρναούτογλου, παρότι βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Nomads», ενημερώθηκε για τα σχόλια του συναδέλφου του και φρόντισε να του απαντήσει καταλλήλως. «Αρχισε να λέει πάλι τέτοιες μπούρδες για να κάνει νούμερα; Ο Λιάγκας έχει έναν καταπληκτικό τρόπο πρώτα να βρίζει, μετά να του κάνουν μήνυση και στο τέλος να τα παίρνει όλα πίσω και να γίνεται όχι απλά κότα, αλλά… Η ΚΟΤΑ!» σχολίασε ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής την επόμενη μέρα το πρωί, μιλώντας τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera, που παρουσιάζουν αυτό το διάστημα οι συνεργάτες του Γιώργος Λιανός, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγής Τζωρτζάτος. Η συνέχεια υπήρξε το ίδιο δηκτική για τον συνάδελφό του: «Εγώ θα του ευχηθώ καλή επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα απίστευτο κόλπο. Να κατηγορεί στην αρχή, να γίνεται λίγο σάλος και μετά να διαφημίζει το προϊόν του μέσα από κατηγορίες. Δεν το γουστάρω πάρα πολύ αυτό, δεν είναι η τακτική που επιλέγω. Δικαίωμά του είναι βέβαια, ό,τι θέλει ας κάνει! Αν είναι stand up comedian τα παίρνω όλα πίσω. Συνήθης τακτική, αλλά δεν κρατάει πολύ» ανέφερε με νόημα.

Σύγκρουση

Η προηγούμενη σύγκρουση των δύο ανδρών έγινε τον περασμένο Απρίλιο μέσω των ραδιοφωνικών εκπομπών τους για τις ακροαματικότητες και άρχισε πάλι με δήλωση του Γιώργου Λιάγκα ότι ο ανταγωνισμός δεν… ακούγεται.

qeryr«Τι λες, ρε Λιάγκα; Που βγήκες εδώ και κάτι μήνες στο ραδιόφωνο κι αντί να δείξεις λίγο σεβασμό… Για να μην πούμε τώρα για τα νούμερα, γιατί εσύ όταν πηγαίνεις καλά τα λες τα νούμερα, όταν δεν πηγαίνεις καλά τα …πνίγεις τα νούμερα σαν το κουνέλι» του απάντησε τότε από μικροφώνου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Σκληρά ήταν τα λόγια του Λάκη Γαβαλά για την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα. Ο εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας «στόλισε» τον παρουσιαστή αλλά και την παρέα του μέσω διαδικτύου από το… κρεβάτι του πόνου!

Ο Λάκης εισήχθη σε κλινική για αφαίρεση πέτρας από το νεφρό του κι έτσι εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο του παρακολουθώντας τηλεόραση και σχολιάζοντας με σκληρά λόγια το late night πρόγραμμα του ΑΝΤ1. «Απορώ γιατί ο Λαζόπουλος πήγε εκεί να διαφημίσει το θεατρικό έργο του. Επειτα, αυτό το πάνελ με τα καρασαχλά βιντεάκια με θέματα που τα έχουμε ήδη δει σε χιλιάδες (πρωτότυπες!) μαλ… από μέρες πριν. Αρα τι πρέπει να πει κανείς για τη… γλάστρα Γραμμέλη, που τώρα θα καταλάβει τι τραβάνε κάποιοι για να βγάλουν θεαματικότητα, ειδικά μέσα από μια σαχλή παρουσία σαν τη δική της».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...