Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ποια θέλει το κακό της Χατζίδου

❱❱ Εκαψαν το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας κοντά στο σπίτι της στη Γλυφάδα
❱❱ Κίνητρο του εμπρησμού, πιθανότατα η εκδίκηση Υπό το καθεστώς τρόμου ζει το τελευταίο χρονικό διάστημα η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, καθώς φαίνεται ότι άγνωστοι, που την έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, θέλουν να της κάνουν κακό και να την εκφοβίσουν. 

Χθες τα ξημερώματα το αυτοκίνητό της έγινε παρανάλωμα της φωτιάς στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου βρίσκεται η κατοικία της. Το αυτοκίνητο μάρκας smart της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Μεσσηνίας, qertgrκοντά στο σπίτι της στη Γλυφάδα, τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες στη 01.20 χθες τα ξημερώματα. Την ίδια κιόλας στιγμή το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος δέχθηκε κλήση από έναν περίοικο, ο οποίος ενημέρωσε για την πυρκαγιά.

Τις εκρήξεις από τα λάστιχα και το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου άκουσε και η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν στο σπίτι της και βγήκε στο μπαλκόνι της για να δει τι συμβαίνει, για να wertwertδιαπιστώσει έντρομη ότι οι εκρήξεις προέρχονταν από το δικό της όχημα το οποίο είχε λαμπαδιάσει! Αμέσως έφθασαν στο σημείο δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά, η οποία όμως είχε καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς το μικρό αυτοκίνητο. Οπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες έρευνες που έκαναν οι άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής, άγνωστοι είχαν περιλούσει το smart με εύφλεκτο υγρό και το είχαν παραδώσει στις φλόγες. Κίνητρο του εμπρησμού ήταν πιθανότατα η εκδίκηση και για τον λόγο αυτόν ανέλαβαν τις έρευνες οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

Υποπτεύεται γυναίκα

Μόλις συνήλθε από το σοκ, η Ελένη Χατζίδου κλήθηκε στο τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια φέρεται ότι ανέφερε πως οι υποψίες της στρέφονται σε μια συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία έχει διαφορές. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι την περασμένη εβδομάδα άγνωστοι είχαν ρίξει οξύ στο αυτοκίνητό της, προκαλώντας του σημαντικές ζημιές! Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη καλούνται άτομα του περιβάλλοντος της καλλιτέχνιδας για να δώσουν κατάθεση.

6u8a0282Η σχέση με τον Σοϊλέδη που δεν είχε happy end

Η Ελένη Χατζίδου θεωρείται μία από τις πλέον εκρηκτικές παρουσίες της εγχώριας showbiz και έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη δημοσιότητα με την προσωπική ζωή της! Οταν τη γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από το τραγούδι της «Χειρότερα», διατηρούσε σχέση με έναν οδηγό ταξί, ονόματι Γιώργο, με τον οποίο χώρισε όταν άρχισαν να ανεβαίνουν οι μετοχές της στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο. Το επόμενο διάστημα της χρέωσαν ουκ ολίγα ειδύλλια, εκείνη ωστόσο δεν επιβεβαίωσε κανένα! Ωσπου στην καρδιά της έβαλε… γκολ ο Αρης Σοϊλέδης! Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η σέξι ερμηνεύτρια έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, φτάνοντας, μάλιστα, κοντά στην επισημοποίηση της σχέσης τους. Ομως, οι γαμήλιες καμπάνες δεν ήχησαν τελικά… Επειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης με συγκατοίκηση ήρθε ο χωρισμός. Από το περασμένο καλοκαίρι που έγινε γνωστό το τέλος του ειδυλλίου της με τον Αρη, η τραγουδίστρια δηλώνει single, ενώ παραδέχτηκε δημόσια ότι δεν θα έπρεπε να είχε προβάλει τόσο πολύ τη σχέση τους μέσα από τα social media.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...