Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Ποιους «καίει» η ατζέντα του Σέρβου Εσκομπάρ

❱❱ «Σεισμός» στη showbiz και την υψηλή κοινωνία από τις 31 ιδιόχειρες σημειώσεις για τους VIPs πελάτες της κόκας • Θρίλερ με τα 245 κιλά άσπρης σκόνης που δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα της ΒάρκιζαςΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Σεισμικές δονήσεις… 31 Ρίχτερ συγκλονίζουν την εγχώρια showbiz! Τόσες είναι οι ιδιόχειρες σημειώσεις στην ατζέντα-φωτιά του μυστηριώδους «Ιβάν», που έχουν κάνει βαρύγδουπα ονόματα να τρέμουν, καθώς περιέχουν τρανταχτά στοιχεία για τις ποσότητες κόκας άριστης ποιότητας τις οποίες αγόραζαν από τον Σέρβο «Εσκομπάρ» με την πανάκριβη Porsche, που σύχναζε στον Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης!

Στη δικογραφία για την εξάρθρωση του κυκλώματος, που έχει στη διάθεσή της η «Espresso», αποκαλύπτεται ότι στο πολυτελές διαμέρισμα της Βάρκιζας, όπου βρέθηκε η ποσότητα-μαμούθ των 136 κιλών κοκαΐνης, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν τις σημειώσεις του Σέρβου «φαντομά».

Σε αυτές αναφέρονται κωδικοποιημένα τα ονόματα των πελατών του από τα πιο χλιδάτα σαλόνια της Αθήνας, οι ποσότητες άσπρης σκόνης που τους διέθετε και τα χρηματικά ποσά, ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, που πλήρωναν για να την αποκτήσουν.

Το ερώτημα στο οποίο προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι πού βρίσκονται τα υπόλοιπα από τα συνολικά 381 κιλά κοκαΐνη που εισήχθησαν στην Ελλάδα! Από την ειδική κρύπτη που εντοπίστηκε στο νοικιασμένο για τρεις μήνες, αντί 4.500 ευρώ, διαμέρισμα της λεωφόρου Ποσειδώνος η Δίωξη Ναρκωτικών κατέσχεσε 136 κιλά και 75 γραμμάρια. Ως τώρα παραμένει άγνωστο αν τα υπόλοιπα 245 κιλά έχουν ήδη διατεθεί στην εγχώρια αγορά ή είναι κρυμμένα κάπου αλλού και ο άφαντος «Ιβάν» περιμένει να περάσει η… μπόρα για να τα «σπρώξει» στους πελάτες του!

Αυτός που έφερε την τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα ποσότητα κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική για λογαριασμό του μυστηριώδους «Ιβάν» είναι ο 33χρονος Σερβοκροάτης Μάρτιν Ματιάσεβιτς, ο οποίος συνελήφθη στο διαμέρισμα της Βάρκιζας.

Στα σαλόνια της Αθήνας

Ο αγνώστων λοιπών στοιχείων «Ιβάν», που κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη παρά τις εντατικές έρευνες οι οποίες ακολούθησαν τη σύλληψη του 33χρονου, δεν ασχολούνταν με το λιανεμπόριο αλλά με το χονδρεμπόριο ναρκωτικών· δηλαδή, δεν πουλούσε κάτω από 1 κιλό κοκαΐνη (!), το οποίο κοστολογούσε με 40.000 ευρώ! Οπως προέκυψε από την προανάκριση, ο «Ιβάν» κυκλοφορούσε στα σαλόνια της Αθήνας ως Σέρβος επιχειρηματίας, που δήθεν διατηρούσε γραφεία στην Ελβετία, και απολάμβανε το ποτό του στον Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης. Μέσω μιας γνωστής βιολόγου από τη Γλυφάδα κατάφερε να βρει μεσίτες που θα του νοίκιαζαν το διαμέρισμα στη Βάρκιζα για να αποθηκεύσει την κοκαΐνη όταν θα ερχόταν από την Κολομβία. Η βιολόγος έδωσε κατάθεση στη Δίωξη και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση. Απλώς γνώρισε τον «Ιβάν» σε μια καφετέρια της Γλυφάδας και για κάποιο διάστημα έκαναν παρέα.

Από εκεί και έπειτα χάθηκε από το προσκήνιο ο μυστηριώδης Σέρβος, που περιγράφεται στη δικογραφία ως ψηλός, μελαχρινός, γεροδεμένος, γύρω στα τριάντα πέντε. Τα χαρακτηριστικά του περιέγραψαν στους αστυνομικούς οι δύο μεσίτες που του βρήκαν το διαμέρισμα στη Βάρκιζα αλλά και η βιολόγος που τους τον σύστησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Ιβάν» φαίνεται ότι διατηρεί επαφές με μεγαλεμπόρους ναρκωτικών ανά την Ευρώπη και με γνωστά ονόματα του υποκόσμου στην Ελλάδα. Οταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να παρακολουθήσουν το τηλέφωνό του, διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούσε συσκευή συγκεκριμένης μάρκας, την… αγαπημένη των βαρόνων της κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική, η οποία είναι εφοδιασμένη με ειδικό λογισμικό αντιπαρακολούθησης!

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ «ΒΑΡΟΝΟΥΣ» ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Απανωτά ταξίδια στη Λατινική Αμερική, και συγκεκριμένα στο Εκουαδόρ, στη Βραζιλία και στο Περού, είχε πραγματοποιήσει μέσα στο καλοκαίρι ο 33χρονος Σερβοκροάτης Μάρτιν Ματιάσεβιτς, που συνελήφθη στο πολυτελές διαμέρισμα της Βάρκιζας, όπου ήταν κρυμμένα τα 136 κιλά κοκαΐνης.

Ο 33χρονος φαίνεται ότι ενεργούσε για λογαριασμό του μυστηριώδους συμπατριώτη του με το μικρό όνομα «Ιβάν», ο οποίος φέρεται ως ο «εγκέφαλος» της αποστολής της ποσότητας «μαμούθ» των 381 κιλών, που έφθασε στην Ελλάδα στις 9 Νοεμβρίου, με άγνωστο τρόπο μέχρι στιγμής.

Οι δύο Σέρβοι χαρακτηρίζονται «μεγάλοι παίκτες» στο εμπόριο κοκαΐνης και φαίνεται ότι διατηρούν στενές επαφές με «βαρόνους» της Κολομβίας, αλλά και με μεγαλεμπόρους κοκαΐνης που κατοικοεδρεύουν στην Ευρώπη. Οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η χώρα μας να χρησιμοποιείται ως δίαυλος για την αποστολή κοκαΐνης από τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής και η σερβική μαφία να έχει αναλάβει την προώθηση του ναρκωτικού τόσο στις ευρωπαϊκές χώρες όσο και στην Ελλάδα.

«Περιοδεία»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο καλοκαίρι, που ο Μάρτιν Ματιάσεβιτς έκανε… περιοδεία στη Λατινική Αμερική, προφανώς κανονίζοντας την αγορά της μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, ο συνεργός του, «Ιβάν», έκανε στην Ελλάδα τις επαφές του στα νότια προάστια της Αττικής, προσπαθώντας να εξασφαλίσει κατοικία για τον φίλο του και -φυσικά- κρυψώνα για τα ναρκωτικά, που θα έρχονταν από την Κολομβία. Το τίμημα της μίσθωσης για το πολυτελές διαμέρισμα της λεωφόρου Ποσειδώνος για μόλις τρεις μήνες, που έφθασε τα 4.500 ευρώ, πληρώθηκε άμεσα από τον «Ιβάν», και μάλιστα τοις μετρητοίς!

f2 2

Οπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, ο Μάρτιν Ματιάσεβιτς ήλθε στην Ελλάδα τρεις εβδομάδες πριν από τη σύλληψή του από την Ισπανία και αμέσως άρχισε να κυκλοφορεί με πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο έφερε qrtaertξένες πινακίδες. Ομως, όταν έκανε τις επαφές του, χρησιμοποιούσε… ποδήλατο για να μην κινεί υποψίες, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η παρακολούθησή του από τους αστυνομικούς της Δίωξης!

Οταν συνελήφθη ο 33χρονος Σερβοκροάτης, την υπεράσπιση του οποίου έχει αναλάβει ο γνωστός δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου (μικρή φωτό), είχε στην κατοχή του τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, όλες ίδιας μάρκας, η οποία χρησιμοποιεί ειδικό λογισμικό αντιπαρακολούθησης, που δεν επιτρέπει στα εξελιγμένα μηχανήματα της Ασφάλειας να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες του χρήστη.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...