Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Έκαναν άγριο sex και μετά έμπηξε με λύσσα το μαχαίρι στο κορμί του!

❱❱ Η κρεβατοκάμαρα του πάθους έγινε μέσα σε λίγα λεπτά «εφιάλτης» για 29χρονο
❱❱ Τι είπε στο δικαστήριο η «κούγκαρ» που μεταμορφώθηκε από γατούλα σε θηρίο Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Απροσδόκητη τροπή πήρε η νύχτα πάθους στην αγκαλιά της 45χρονης Ουκρανής ερωμένης του για έναν 29χρονο από τον νομό Τρικάλων, που αποκοιμήθηκε αποκαμωμένος στο κρεβάτι μετά το άγριο σεξ. Ο ανυποψίαστος εραστής πετάχτηκε έντρομος από τον ύπνο του με αφόρητους πόνους, είδε τα σεντόνια βουτηγμένα στο αίμα και διαπίστωσε πανικόβλητος ότι η σύντροφός του τού είχε μπήξει με λύσσα ένα μαχαίρι στο κορμί!

Ακόμα και σήμερα, η γυναίκα «κούγκαρ» από την πρώην Σοβιετική Ενωση ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη εκείνη τη νύχτα! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», είχε δημιουργήσει ερωτική ατμόσφαιρα στο διαμέρισμα «φωλιά», όπου από στιγμή σε στιγμή θα έφτανε ο αρκετά νεότερος σε ηλικία παρτενέρ της. Στην αρχή τίποτα δεν προμήνυε ότι θα μεταμορφωνόταν σε «μαύρη χήρα» – το είδος της αράχνης που καταβροχθίζει τον ερωτικό σύντροφό της μετά τη σεξουαλική πράξη!

Οταν έσμιξαν οι δύο εραστές έβαλαν να πιουν για να… χαλαρώσουν και, έτσι, δεν άργησαν να καταλήξουν στο κρεβάτι. Αφού συνευρέθησαν ερωτικά, ο 29χρονος αποκοιμήθηκε χορτασμένος, χωρίς να φαντάζεται τι τον περίμενε… Λίγη ώρα αργότερα, άνοιξε τα μάτια του και διαπίστωσε πως είχε βρεθεί «αγκαλιά» με τον θάνατο! Δίπλα του ήταν ένα κουζινομάχαιρο μήκους 26 εκατοστών, με το οποίο η Ουκρανή με την εντυπωσιακή εμφάνιση του είχε καταφέρει δύο μαχαιριές στην πλάτη!

«Με την κατηγορούμενη είχαμε μια απλή σχέση. Εκείνο το βράδυ ήμασταν σπίτι της και είχαμε πιει πολύ κρασί. Δεν ξέρω, όμως, τι ήταν αυτό που την προκάλεσε να μου επιτεθεί. Προηγουμένως, είχαμε συνευρεθεί ερωτικά. Ενώ κοιμόμουν, βρέθηκα χτυπημένος. Ξύπνησα και έφυγα από το σπίτι. Πήγα στο Κέντρο Υγείας και μου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Μετά, με πήγαν στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκα. Νοσηλεύτηκα για τρεις τέσσερις ημέρες» κατέθεσε το θύμα για τον τραυματισμό του.

Δεν της κράτησε κακία

Πάντως, δεν φάνηκε να κράτησε κακία στη 45χρονη, καθώς είπε για τη σχέση τους: «Καθίσαμε, τα είπαμε και συμφωνήσαμε ότι ήταν η κακιά στιγμή. Μου ζήτησε συγγνώμη και ήρθε να με βρει. Τα είχε χαμένα. Δεν ήταν στα λογικά της. Με πήρε και τηλέφωνο. Εδειξε ενδιαφέρον»!

Από την πλευρά της, η Ανατολικοευρωπαία γυναίκα-δηλητήριο τόνισε ότι δεν θυμάται τι συνέβη εκείνη τη νύχτα, τον Νοέμβριο του 2012, επειδή είχε πιει. Παραδέχθηκε, ωστόσο, πως η αιτία των συχνών τσακωμών της με τον 29χρονο ήταν η… απροθυμία του να δεσμευτεί:

«Δεν θυμάμαι τι έγινε γιατί ήμουν μεθυσμένη. Διατηρούσαμε ερωτική σχέση το τελευταίο διάστημα. Τσακωνόμαστε, γιατί ήθελα η σχέση μας να είναι κάτι παραπάνω, να συζούμε. Ημουν νωρίτερα σε μια καφετέρια και ήπια δύο ουίσκι. Μετά πήγαμε σπίτι, ήπιαμε κρασί. Του ζήτησα να μου πει τι θα γίνει μ’ εμάς τους δυο, αλλά εκείνος μου απάντησε ότι δεν με βλέπει σαν γυναίκα που μπορεί να ανοίξει σπίτι και τίποτα παραπέρα! Τσακωθήκαμε γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Ούτε αν τον μαχαίρωσα, όπως μου λέτε, ούτε αν καθάρισα τα αίματα»!

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έκρινε την κατηγορουμένη ένοχη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και την καταδίκασε σε τρία χρόνια φυλάκιση, αλλά με τριετή αναστολή.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...