Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Άραβας θέλει να «κλέψει» Ελληνίδα ηθοποιό

❱❱ Ζάπλουτος, που είναι τρελός και παλαβός για πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της TV, τα έσκασε για να τη δει πριβέ (!) σε παράστασηΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ζάπλουτος Αραβας θέλει να «κλέψει» Ελληνίδα ηθοποιό! Ο Ταρέκ Σαλί Γιουσέφ ερωτεύτηκε μέσω facebook την ηθοποιό, συγγραφέα και σκηνοθέτρια Μαρίτα Ρίτζι και ήρθε στην Ελλάδα -σε ένα ταξίδι-αστραπή- μόνο και μόνο για να τη γνωρίσει. Μάλιστα, έκλεισε πριβέ (!) το θέατρο Λύχνος για να δει την παράσταση «Delete», όπου πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, μόνο με τη διερμηνέα του και τους άντρες της ασφάλειάς του.

f2 16

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων πρωταγωνιστών (μεταξύ των οποίων και η Μαρία Ιωαννίδου) και, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» η Ελληνοϊταλίδα καλλιτέχνις, ο Σαουδάραβας, για να κλείσει το θέατρο, έδωσε ένα πολύ γενναίο χρηματικό ποσό! «Δώρο δεν μου έκανε, αλλά μετά το τέλος της παράστασης μου ζήτησε να τον ακολουθήσω στα Εμιράτα. Φοβήθηκα και αρνήθηκα» μας λέει, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι της αντιπρότεινε να πάρει και μια φίλη της μαζί για να μη φοβάται, προκειμένου να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στον τόπο του!

f3 10

Ομως πώς άρχισαν όλα; «Εχω πολλά προφίλ στο facebook λόγω πολλών θαυμαστών. Σε ένα από αυτά επικοινωνούσε μαζί μου κάποιος Αραβας, συγγενής του πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σάλμαν της Σαουδικής Αραβίας. Μου έστελνε γλυκόλογα, καρδούλες και λουλούδια. Με καψουρεύτηκε και ήθελε σαν τρελός να με γνωρίσει» αναφέρει η ηθοποιός και συνεχίζει με το πόσο αποφασιστικός ήταν ο κροίσος θαυμαστής της! «Βρήκε διερμηνέα που μιλούσε ελληνικά και κανόνισε να έρθει να δει την παράστασή μου πριβέ. Οταν μου το είπε, δεν το πίστεψα! Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα! Ηρθε με τη διερμηνέα και τέσσερις άνδρες της ασφάλειάς του. Τελειώνοντας η παράσταση, μου ζήτησε να πάω μαζί του στη Σαουδική Αραβία, να με ξεναγήσει και να γνωριστούμε καλύτερα. Αρνήθηκα γιατί φοβήθηκα και μου πρότεινε να πληρώσει όλα τα έξοδα, να πάω ταξίδι εκεί όποτε θέλω και να πάρω και μια φίλη μου μαζί».

f4 7

Δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε αν σκέφτεται να αποδεχτεί τη δελεαστική πρόταση του γαλαζοαίματου φαν της… «Δεν το σκέφτομαι καν, να σας πω την αλήθεια, γιατί είναι ένας λαός που δεν γνωρίζουμε. Τόσα γίνονται. Τόσα ακούγονται! Αν πάω και δεν ξαναγυρίσω; Του είπα, λοιπόν, να πάμε με τον θίασο και δέχτηκε. Αυτό το συζητάμε» μας λέει και μοιράζεται μαζί μας την εντύπωση που της άφησε ο γοητευτικός -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- άντρας. «Ηταν πολύ γλυκό πλάσμα! Πολύ καλός! Αγχώθηκα λίγο κάποια στιγμή γιατί έγινε πιεστικός και όλο με έπιανε από τους ώμους, αλλά ήταν ο θίασος μπροστά και δεν έγινε παραπάνω διαχυτικός από το επιτρεπτό!» τονίζει.

Η Μαρίτα Ρίτζι είναι γέννημα θρέμμα Ερμούπολης Σύρου, με μπαμπά Ιταλό και μαμά Ελληνίδα. Σπούδασε θέατρο και έχει ασχοληθεί κυρίως με την κωμωδία και από το μετερίζι της ηθοποιού, αλλά και από αυτό της συγγραφέως. Στην τηλεόραση την έχουμε δει στο παρελθόν στη σειρά «Καλημέρα, ζωή» του Νίκου Φώσκολου στον ΑΝΤ1, αλλά και στην «Πολυκατοικία» του Mega.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...