Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ελπίζουν σε θαύμα για τον «Mr Mega Star»

❱❱ Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 43χρονο με τα γαλάζια μάτια • To τελευταίο ζεϊμπέκικο στην TV λίγο πριν καρφωθεί με τη μηχανή του σε λεωφορείο Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων. Ο γοητευτικός παρουσιαστής με τα wertywery 1γαλάζια μάτια, που άφησε το τηλεοπτικό αποτύπωμά του στη μακροχρόνια μουσική εκπομπή «Mega star», δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, αλλά και στον «Ομορφο κόσμο το πρωί» κοντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, νοσηλεύεται σε βαριά καταστολή στην εντατική μονάδα του Ασκληπιείου Βούλας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για τον 43χρονο Κωνσταντίνο, ο οποίος έχει υποστεί πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει τραυματιστεί και στον αυχένα από το σφοδρό χτύπημα που είχε με τη μηχανή του, καθώς επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια με προορισμό το σπίτι του στη Βάρη.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο παρουσιαστής, στην προσπάθειά του να προσπεράσει λεωφορείο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του. Το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε διήρκεσε οκτώ ώρες και, όπως μας μετέφερε πηγή από το νοσοκομείο, οι γιατροί δεν εξετάζουν ακόμη το ενδεχόμενο να τον «ξυπνήσουν», όπως διέρρευσε χθες, για να δουν αν ο οργανισμός του ανταποκρίνεται χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Εκείνο που τους ενδιαφέρει σε αυτή την κρίσιμη φάση για την πορεία της υγείας του είναι να ζήσει ο ασθενής και όχι πότε θα τον «ξυπνήσουν» από την καταστολή.

Αισιοδοξία

Το γεγονός βέβαια ότι πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με δυνατό οργανισμό, που μπορεί να παλέψει για τη ζωή του, δίνει ένα σήμα αισιοδοξίας στους γιατρούς του. Σε κάθε περίπτωση όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Η σύζυγος του Μίστερ «Mega star» Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 6χρονο Αλέξανδρο, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του και προσεύχεται στον Θεό να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.

Η ίδια, μάλιστα, άλλαξε χθες τη φωτογραφία προφίλ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, βάζοντας μία με όλη την οικογένειά τους. Τραγική ειρωνεία; Μερικές ώρες μετά το τροχαίο του ο δημοφιλής παρουσιαστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον χώρο της μαζικής εστίασης ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης σε διάφορα μαγαζιά, εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι να χορεύει ζεϊμπέκικο, το τραγούδι «Σ’ τα είπα όλα».

Επρόκειτο για τη μαγνητοσκοπημένη εορταστική εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» που προβλήθηκε το βράδυ των Χριστουγέννων, την ώρα δηλαδή που εκείνος περνούσε τις πρώτες δύσκολες ώρες του στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας.

Οι φίλοι του προσεύχονται για ένα θαύμα 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ατύχημα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη οι φίλοι του ζητούν ένα θαύμα που θα τον γυρίσει πίσω στην οικογένειά του γερό και χαμογελαστό! Προσεύχονται στον Θεό και εύχονται μέσα wertywery 4από τα social media περαστικά στον φίλο τους που δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο δημοσιογράφος και πολύ καλός του φίλος Λάμπρος Κωνσταντάρας έγραψε στο facebook λίγη ώρα μετά το ατύχημα:

«Εξω από μια Εντατική. Τίποτα χειρότερο… Κουράγιο, φίλε». Λίγες ώρες μετά πόσταρε στο Ιnstagram του κοινές φωτογραφίες τους γράφοντας:

«Το καλό που σου θέλω είναι να βγάλουμε και φέτος το καλοκαίρι αυτή τη φωτογραφία. Αδερφέ μου, είσαι δυνατός, θα σε περιμένουμε όλοι». Και ο Θοδωρής Μισόκαλος, αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, που ανήκει στον φιλικό κύκλο του παρουσιαστή, κοινοποίησε το δικό του μήνυμα: «Καλή ανάρρωση, γύρνα γρήγορα κοντά μας. Ολες τις ευχές των Χριστουγέννων πάνω σου, αδερφέ!» «Κουράγιο, δύναμη και προσευχή… Ο Θεός να σε προσέχει, φίλε μου» έγραψε με τη σειρά του ο τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου, ενώ ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας -επίσης στενός φίλος του εδώ και χρόνια- σχολίασε: «Κωνσταντίνε, ξέρω πως νιώθεις πόσοι σ’ αγαπούν. Είναι τόσοι πολλοί για να μην το αισθάνεσαι… Σε περιμένουμε, φίλε… Σήκω!»

Η Ελσα Τόλη, τέλος, έγραψε στο facebook: «Φιλαράκι μου, ξύπνα. Πρέπει να δώσεις τώρα την πιο μεγάλη σου μάχη. Φίλε μου, πιστεύω σε σένα και προσεύχομαι για σένα. Περαστικά».

Διαβάστε παρακάτω: 

Το παιχνίδι της μοίρας • Η μητέρα του ήταν σε κώμα 14 χρόνια έπειτα από ατύχημα στην Κέρκυρα

Μερικές φορές η μοίρα παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια. Στην κατάσταση που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε βρεθεί πριν από χρόνια η μητέρα του παρουσιαστή, έπειτα από ένα τροχαίο που είχε κι εκείνη με δίκυκλο όχημα. Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος το 2011 σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. «Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κέρκυρα έπεσε… 

offer

… από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της…

wertywery 3Επί έξι μήνες ήταν στην Εντατική, υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα, και για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση» είχε δηλώσει τότε ο Αγγελίδης. Οσο για το πώς πέρασαν αυτά τα 14 χρόνια; «Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, απλώς κάποιες στιγμές αισθανόμαστε ότι ίσως μας καταλαβαίνει.

Πολύ συχνά την πήγαινα στη θάλασσα, γιατί ένιωθα ότι της έκανε καλό… Μέσα από δικές μου γνωριμίες, τόσο στην Αμερική όσο και στη Γερμανία, μίλησα με πάρα πολλούς γιατρούς. Ολοι μου ανέφεραν ότι η επιστήμη δεν είχε φτάσει ακόμη στη δυνατότητα μεταμόσχευσης εγκεφάλου και πως μόνο ο Θεός μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον της. Είχε πλήρη αναπηρία. Πίστευα και μάζευα χρήματα, όσα χρήματα μπορούσα, γιατί ήταν τεράστια τα έξοδα. Θεωρούσα ότι, κάποια στιγμή, θα υπήρχε η δυνατότητα να γίνει κάτι. Θα πούλαγα και την ψυχή μου στον διάβολο για να μπορέσω να την ξαναφέρω πίσω» είχε συμπληρώσει στη συνέχεια της συνέντευξής του ο παρουσιαστής, περιγράφοντας πως η μητέρα του πέθανε κλείνοντας απλά τα μάτια της, τη στιγμή που ο ίδιος ήταν σε ένα νησί για κάποιο event.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...