Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Έλενα Χατζή: Ψάχνει πέντε άντρες για «καυτό» ρεβεγιόν!

❱❱ Τα προσόντα που θα πρέπει να έχουν όσοι θέλουν να ζήσουν μια αξέχαστη Πρωτοχρονιά«Καυτή» Πρωτοχρονιά υπόσχεται η αισθησιακή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Ελενα Χατζή σε όποιους σπεύσουν να την πλαισιώσουν στον εορτασμό για την έλευση του νέου έτους! Μέσα από μια πολλά υποσχόμενη ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο facebook, η μελαχρινή σεξοβόμβα αναζητά όχι έναν ή δύο, αλλά πέντε (!) παρτενέρ για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και υπόσχεται να τους μείνει αξέχαστο!

Μόλις το είδωλο του σεξ ανέβασε το μήνυμά του, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι φαν της σελίδας της άρχισαν ο ένας μετά τον άλλον να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πάρτι! Αυτό που επιθυμεί η καλλίγραμμη πορνοστάρ με τα φυσικά προσόντα, πέρα από το να κάνει το καλύτερο και πιο hot «ποδαρικό» στο 2018, είναι να ευχαριστήσει τα αρσενικά της σελίδας της και οπαδούς των ερωτικών ταινιών της, που τη θαυμάζουν και παραληρούν σε κάθε ανάρτησή της.

Για τον λόγο αυτόν, η εντυπωσιακή καλλονή με το γατίσιο βλέμμα φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες και ως σέξι Santa Claus Girl, φορώντας μόνο ένα μαύρο μικροσκοπικό μαγιό που αναδείκνυε τις τέλειες φυσικές αναλογίες της. Στις ναζιάρικες πόζες μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, η καυτή πρωταγωνίστρια κρατά όλο νόημα ένα φωτιζόμενο κουτί δώρου, ανεβάζοντας έτσι στα ύψη τη φαντασία όσων επιθυμούν να περάσουν μαζί της τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.

q34tqw3t 3

Η 36χρονη Ελενα Χατζή, με ύψος 1,66 και βάρος 54 κιλά, έχει καταφέρει να θεωρείται μια από τις 10 ωραιότερες «ντίβες» της ελληνικής βιομηχανίας πορνό και οι φαν της περιμένουν με αγωνία κάθε φορά τη νέα ταινία της. Σε αυτό έχει συμβάλει και το ερωτικό ταμπεραμέντο της, το οποίο ξεχειλίζει σε κάθε πρωταγωνιστικό ρόλο που αναλαμβάνει. Αυτό έχουν εκτιμήσει και οι υποψήφιοι παρτενέρ της για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, που περιμένουν πώς και πώς να επιλεγούν για την τελική φάση.

Αλλωστε, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτό περιγράφουν και στα προσωπικά μηνύματα που της στέλνουν, προσπαθώντας να την «ξελογιάσουν» και να τους δώσει μια από τις πέντε θέσεις! Η επιλογή θα γίνει αποκλειστικά και μόνο από την ίδια την Ελενα, με τα κριτήρια να είναι άκρως αυστηρά και απαιτητικά, αφού ξέρει ακριβώς τι ζητά για να κάνει πράξη το όνειρό της.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, την Ελενα Χατζή δεν την απασχολούν τόσο τα «απολλώνια» κορμιά με τα θεληματικά πιγούνια όσο ο χαρακτήρας των υποψηφίων! Οσο καλύτερα της φερθούν τόσο πιο ανεπανάληπτες στιγμές θα ζήσουν μαζί της! Αγνωστο, ωστόσο, παραμένει τι θα περιλαμβάνει το μενού και αν οι πέντε επικρατέστεροι θα πρέπει να εμφανιστούν μπροστά της ντυμένοι… Αγιοβασίληδες! Το σίγουρο, όμως, είναι ότι η Ελενα Χατζή έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες, ώστε τόσο εκείνη όσο και ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί το πάρτι με τους πέντε να είναι έτοιμα τη μεγάλη ώρα. Το «παιχνίδι» θα περιλαμβάνει άφθονη σαμπάνια, φράουλες και σαντιγί για κάθε χρήση.

q34tqw3t 1

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....