Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω...

Ζευγάρι έκανε θυσία τις ψυχές του στον Σατανά

❱❱ Ζευγάρι αυτοκτόνησε, κόβοντας με φαλτσέτα τις φλέβες του! Ο 30χρονος είχε το μαχαίρι στην καρδιά
❱❱ Μπλεγμένη σε οργάνωση που υμνούσε τον Εωσφόρο η 23χρονη
Από την
Εύα Παπαδάτου 

Ενας εφιαλτικός συνδυασμός γεγονότων και στοιχείων που παραπέμπουν σε ιδανικές συνθήκες για την τέλεση σατανιστικών τελετών οδηγεί τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι των αλλοδαπών σε μια βίλα στα Βλαχάτα της Κεφαλλονιάς στην εκδοχή ότι πρόσφεραν τους εαυτούς τους ως υπέρτατη θυσία στον Εωσφόρο!

Ολα δείχνουν ότι ο 30χρονος Γερμανός, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως, και η 23χρονη Βουλγάρα φίλη του Λίλια Μποτιούσεβα, που είχε εξαφανιστεί από τις 8 Ιουνίου και οι γονείς της την αναζητούσαν, είχαν ασπαστεί τη λατρεία του Σατανά. Το επιβεβαιώνουν ένα ερωτικό βοήθημα (δονητής που στην άκρη του είχε σχεδιασμένη τη μορφή του Σατανά), το μενταγιόν με την πεντάλφα που φορούσε η νεαρή κοπέλα -που έδινε αφειδώς δείγματα της λατρείας της μέσα από τις φωτογραφίες της στο facebook- αλλά και τα κεριά που βρέθηκαν στη βίλα του τρόμου, την οποία μετέτρεψαν σε ματωμένο βωμό.

Πρώτη πανσέληνος

Το ζευγάρι δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει τα στοιχεία του ούτε τον λόγο για τον οποίο νοίκιασε τη βίλα μέσω ίντερνετ. Γι’ αυτό, άλλωστε, έφτασαν εκεί με ένα μπορντό Ι.Χ. μάρκας VW, που αποδείχθηκε κλεμμένο! Σκοπός τους ήταν να εκμεταλλευτούν την Πρωτοχρονιά και την πρώτη -και λαμπρότερη- πανσέληνο του νέου έτους (ξημερώματα της Τρίτης) για να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον άρχοντα του σκότους! Χρειάστηκε, όμως, να επισπεύσουν τα σχέδιά τους, καθώς η ιδιοκτήτρια της βίλας ήθελε να κάνει εκεί οικογενειακό ρεβεγιόν.

Οπως υπολογίζεται, ο θάνατός τους επήλθε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, αν και τα άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Στον χώρο βρέθηκαν κάποια μισολιωμένα κεριά και το μενταγιόν με την πεντάλφα της κοπέλας, που ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού. Ομως ο καρπός της ήταν κομμένος από την ίδια με φαλτσέτα και φορούσε ένα καθαρό πουκάμισο, που της είχε βάλει ο Γερμανός σύντροφός της, αφού πρώτα είχε πλύνει το πτώμα της προτού το τοποθετήσει στο σημείο όπου βρέθηκε σαν να κοιμόταν. Το δικό του πτώμα βρέθηκε στην τουαλέτα, ημίγυμνο και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος του, μέσα στη γεμάτη με νερό μπανιέρα!

Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η νεκροτομή από την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία ανέφερε ότι ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν όσα είχαν γίνει γνωστά από τη νεκροψία. Η ίδια είχε αποκλείσει από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας από τρίτο πρόσωπο, τονίζοντας πως πρόκειται για περίπτωση ταυτόχρονης αυτοχειρίας.

«Οπως φαίνεται, ξεκίνησε ως προσπάθεια αυτοτραυματισμού αλλά στην πορεία έγινε αυτοχειρία. Η κοπέλα έκοψε τις φλέβες της και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Οταν ο άνδρας είδε ότι η 23χρονη πέθανε, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο, κόβοντας δηλαδή τις φλέβες του, αλλά δεν τα κατάφερνε και γι’ αυτό υπάρχουν στα άνω άκρα του πολλές δοκιμαστικές αμυχές». Σύμφωνα με την κυρία Τσιόλα, ο 30χρονος πήγε στην τουαλέτα, όπου τελικά κάρφωσε ένα μαχαίρι στο στήθος του. Δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού, αντίθετα υπάρχουν ευρήματα που μαρτυρούν πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, θα ξεκαθαρίσει αρκετά τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

H ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕΣΩ AIRBNB ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ VW

Αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα ήρθε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η οποία μάλιστα είναι έγκυος. Η κοπέλα πήγε στο σπίτι για να το ετοιμάσει για τις επόμενες κρατήσεις, αφού το ζευγάρι των αλλοδαπών έπρεπε να είχε φύγει.

Ομως, ανοίγοντας την πόρτα, βρήκε νεκρή την κοπέλα στον καναπέ του σαλονιού και τον φίλο της στο μπάνιο. Το ζευγάρι είχε κλείσει το σπίτι στην Κεφαλλονιά μέσω της γνωστής πλατφόρμας εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων Airbnb για να κάνει χριστουγεννιάτικες διακοπές από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχε χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα για τη διαμονή του στο νησί.

Περίοικοι ανέφεραν ότι το ζευγάρι έφτασε με δικό του αυτοκίνητο, ενώ, με το που μπήκε στο σπίτι, δεν βγήκε ξανά ούτε για μία βόλτα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι δυο τους είχαν νοικιάσει το Ι.Χ. μάρκας VW από τη Γερμανία, το οποίο όμως δεν επέστρεψαν ποτέ και μάλιστα άλλαξαν παράνομα τις πινακίδες κυκλοφορίας. Μέσα στο όχημα, πάντως, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή άλλα παραισθησιογόνα φάρμακα.

Οι ντόπιοι είναι σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη ότι το ζευγάρι πήγε στο νησί τους για να αυτοκτονήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι της κοπέλας, που είχε κοντά μαύρα μαλλιά και μαύρα ρούχα, αναφέρουν στα social media ότι τους τελευταίους μήνες ασχολιόταν με αιρέσεις και πως είχε μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...