Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Συμβόλαιο θανάτου!

❱❱ Το ανατριχιαστικό εύρημα στο Ι.Χ. της άτυχης 44χρονης • Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη Από τις
Μ. Μεϊμάρη,
Ε. Παπαδάτου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από τον φρικτό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Τα πάνω κάτω φέρνουν οι νέες αποκαλύψεις του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, ο οποίος υποστηρίζει ότι η εικόνα του μισοκαμένου αυτοκινήτου όπου βρέθηκε απανθρακωμένη η όμορφη χήρα παραπέμπει σε σκηνικό «συμβολαίου θανάτου»!

Ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής, που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της αδικοχαμένης 44χρονης, εξέτασε χθες το Ι.Χ., μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη γυναίκα, παρουσία του διορισμένου πραγματογνώμονα αλλά και αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου. Η αυτοψία έγινε στο υπόγειο του αστυνομικού μεγάρου Αγρινίου, όπου φυλάσσεται το χρυσαφί Ford Ka που έμελλε να γίνει τόπος μαρτυρίου για την Ειρήνη.

Οπως δήλωσε στην «Espresso» ο κ Ταουξής, τα ευρήματα είναι συνταρακτικά και δεν αφήνουν αμφιβολία ότι ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία, όπως ήταν η εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα. «Η εικόνα που αντίκρισα δεν παραπέμπει σε σκηνικό αυτοκτονίας αλλά σε σκηνικό ανθρωποκτονίας, για την οποία έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα. Θα έλεγα ότι παραπέμπει στις αμερικανικές ταινίες, στις οποίες βλέπουμε συμβόλαια θανάτου και ξεκαθαρίσματα μεταξύ συμμοριών» ανέφερε ο κ. Ταουξής και δικαιολόγησε την άποψή του: «Εκτιμώ ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν αποτυπώματα, DNA, τρίχες ή άλλο βιολογικό υλικό και ότι, όταν οι δράστες πήγαν να βάλουν φωτιά, κάποιος ή κάτι εμφανίστηκε στον ορίζοντα. Μπορεί να ήταν ένα αυτοκίνητο, ένας κυνηγός ή ίσως ένας αγρότης, αλλά τους ανάγκασε να φύγουν άρον άρον, αφήνοντας ημιτελές το έργο τους».

Αθικτο

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, το αυτοκίνητο είναι παντελώς άθικτο και έχει καεί μόνο το μπροστινό τμήμα του. «Στο εσωτερικό του είναι καμένα τόπους τόπους μόνο τα καθίσματα, τα οποία είναι από αφρώδες υλικό.

Με λίγα λόγια, δεν αποκομίσαμε εικόνα πλήρους πυρκαγιάς και καταστροφής της καμπίνας. Τα πλαστικά μέρη του ταμπλό δεν έχουν πάρει φωτιά, τα όργανα είναι άθικτα και το ρολόι έχει σταματήσει στις 07.50. Συνολικά η εικόνα δεν παραπέμπει σε σκηνικό πυρπόλησης» σχολίασε ο κ. Ταουξής, ο οποίος αποκάλυψε στη συνέχεια και άλλο ένα σημαντικό στοιχείο.

Οπως είπε, στην πίσω εταζέρα του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα κομμάτι βαμβάκι, το οποίο ήταν εμποτισμένο με πετρέλαιο. Αυτό ήταν δεμένο σε ένα καλώδιο, που ενδεχομένως να λειτούργησε ως βραδυφλεγές φιτίλι!

«Ποιος αυτόχειρας χρησιμοποιεί φιτίλι για να πάρει φωτιά; Δεν μπορώ να το κατανοήσω… Ισως αυτός που το έβαλε εκεί να περίμενε ότι μέσω του φιτιλιού η φωτιά θα μεταδιδόταν από το μπροστινό στο πίσω μέρος» κατέληξε ο κ. Ταουξής, λέγοντας ότι πήγε στο Αγρίνιο με 10 ερωτήματα και φεύγει με 70!
«Δεν είναι απλή υπόθεση και δεν θα κλείσει έτσι απλά. Θέλει διερεύνηση σε βάθος. Υπάρχουν σημεία που προβληματίζουν. Εχουν βρεθεί σημαντικά στοιχεία και ευρήματα, τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν» ανέφερε ο Αναστάσιος Δέδες, τον οποίο η οικογένεια διόρισε τεχνικό σύμβουλο.

Στο μεταξύ, με αγωνία περιμένουν οι συγγενείς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένεται να δώσουν απάντηση στο ερώτημα αν η Ειρήνη είχε πλήρη συνείδηση την ώρα της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει κάποιο φάρμακο που την είχε θέσει σε καταστολή.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

offer

Νέα φωτογραφία-ντοκουμέντο 

werΚάθε μέρα που περνά έρχονται στο φως νέα στοιχεία που, σύμφωνα με τους οικείους της 44χρονης μητέρας από την Κατοχή, ενισχύουν τον ισχυρισμό τους ότι η αδικοχαμένη Ειρήνη δεν είχε καμία πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία-ντοκουμέντο, στην οποία απεικονίζεται η άτυχη Ειρήνη τη στιγμή που έβγαινε από ένα κέντρο αισθητικής, έξι μέρες πριν από τον τραγικό θάνατό της!

Οπως έγινε γνωστό, τις ημέρες των γιορτών η Ειρήνη Λαγούδη τις πέρασε στην Αθήνα με την κόρη της και είχε κλείσει ραντεβού στο κέντρο αισθητικής για να απολαύσουν οι δυο τους ένα χαλαρωτικό μασάζ!

Σε άλλα δύο βίντεο που είδαν το φως, φαίνεται η γοητευτική χήρα να περνά ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στους δικούς της ανθρώπους. Δείχνει ανέμελη, δίχως να την προβληματίζει κάτι! Οι εικόνες αυτές, οι οποίες τραβήχτηκαν μόλις λίγα 24ωρα προτού η 44χρονη βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, αποδεικνύουν -κατά τη γνώμη των συγγενών- ότι ήταν μια ευτυχισμένη γυναίκα και δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...