Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυτοί που «έφαγαν» τον Μάριο είναι ελεύθεροι

❱❱ Ανατριχιαστική ανατροπή στην υπόθεση-θρίλερ με την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονουΑπό τον
Κώστα Στάμου

Μεγάλες ανατροπές στο θρίλερ με την εξαφανισμένη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος το 2012 απήχθη από τη Νέα Σμύρνη και δολοφονήθηκε, δίνει η απόρρητη έκθεση Καναδού, ειδικού στην εξιχνίαση μεγάλων εγκλημάτων, που έφερε στο φως η τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Σύμφωνα με το πόρισμα του Καναδού πρώην αξιωματικού, για την απαγωγή του Μάριου έδρασε ακόμη μία κρυφή ομάδα, η οποία απήγαγε τον Μάριο, τον δολοφόνησε και εξαφάνισε το πτώμα του. Πρόκειται για τρία πρωταγωνιστικά και δύο περιφερειακά μέλη που μέχρι και σήμερα παραμένουν ασύλληπτα!

Εγκέφαλος τόσο αυτής της ομάδας όσο και της άλλης ομάδας που επιχείρησε να απαγάγει και τη μητέρα του 26χρονου ήταν ο οικογενειακός φίλος που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό για το πού έθαψαν τη σορό.

Ο ερευνητής από τον Καναδά «ξεσκόνισε» όλα τα στοιχεία της δικογραφίας, αποκωδικοποίησε εκατοντάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και έκανε αυτοψία σε συγκεκριμένα σημεία.

Συνδέοντας τα στοιχεία κατέληξε στο πάρκινγκ της Νέας Περάμου, όπου οι δράστες σκότωσαν τον Μάριο. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως τα μέλη της πρώτης ομάδας γνώριζαν καλά τον εγκέφαλο και είχαν κάνει συναντήσεις μαζί του σε μυστικές τοποθεσίες, ανάμεσά τους κι ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Δάφνη, προκειμένου να οργανώσουν την απαγωγή.

Ο Καναδός ερευνητής βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του 26χρονου στη Νέα Πέραμο και περιέγραψε καρέ καρέ εκείνα τα δραματικά λεπτά με τον Μάριο στα χέρια των απαγωγέων.

«Τον απείλησαν με όπλο και προσπάθησαν να του χορηγήσουν ηρεμιστικά, αλλά ο Μάριος αντιστάθηκε. Εχουμε αποδείξεις ότι πάλεψε σκληρά για να βγει έξω από αυτό το αμάξι. Επιχείρησε να απομακρυνθεί από το κάθισμα του συνοδηγού, που ήταν η διέξοδος με τη μικρότερη αντίσταση. Οταν βγήκε, έπεσε ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Ο εγκέφαλος που βρισκόταν πίσω του κατάλαβε πως η κατάσταση ήταν πλέον εκτός ελέγχου. Ηταν η στιγμή που ο Μάριος δολοφονήθηκε. Ο πυροσβεστήρας που εντοπίστηκε και παρουσιάστηκε σαν στοιχείο, από την έρευνα της δικής σας εκπομπής και του γενετιστή, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Πολύ σημαντικό ρόλο» εξηγεί ο πραγματογνώμονας και τονίζει ότι οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώθηκαν μόνο στη δεύτερη ομάδα, από την οποία προέκυψαν και οι συλλήψεις.

Σύμφωνα με την έκθεση του Καναδού ερευνητή, οι απαγωγείς μετέφεραν προσωρινά τη σορό του Μάριου στις εγκαταστάσεις της παλιάς στρατιωτικής βάσης στα Βίλια, σημείο που ζήτησε να δει και ένας κυνηγός ο οποίος παρακολουθούσε την εκπομπή και καταθέτει τη μαρτυρία του από την περιοχή. Σε δεύτερο χρόνο έγινε η μεταφορά της σε άλλο σημείο που σύντομα ο Καναδός θα αποκαλύψει.

Το συγκλονιστικό είναι ότι οι τρεις πρωταγωνιστές της πρώτης ομάδας, το πρόσωπο που χορήγησε παράνομα τα αναισθητικά και το άτομο που τους προμήθευσε με το BMW δεν έχουν λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας οι νέες αποκαλύψεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε νέες διώξεις για τους ήδη καταδικασθέντες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...