Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! Μαρτυρία αστυνομικού για τον άγριο καβγά της Ειρήνης με δύο άντρες

❱❱ Ανοίγουν στόματα για τα μυστηριώδη πρόσωπα που εμπλέκονται στο θρίλερ με τη 44χρονηΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Συνταρακτική τροπή δίνει στο θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη η μαρτυρία ενός αστυνομικού, ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε την αδικοχαμένη μητέρα τριών παιδιών την παραμονή των Χριστουγέννων να διαπληκτίζεται με δύο άνδρες κοντά σε ένα κατάστημα στη Νέα Μάκρη!

Η αποκαλυπτική μαρτυρία έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν φωτίζει απλώς τις τελευταίες ώρες της άτυχης χήρας λίγο προτού βρεθεί καμένη μέσα στο αυτοκίνητό της, αλλά και προέρχεται από έναν άνθρωπο με τη συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητα.

Σύμφωνα με την Ειρήνη Μαρούπα εκ των συνηγόρων που έχουν αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 44χρονης, ο αστυνομικός προσήλθε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου, αλλά δεν του επιτράπηκε να δώσει κατάθεση.

«Μία ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα, στις 24 Δεκεμβρίου και γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, είδα την Ειρήνη στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής, κοντά σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών. Ηταν με το αυτοκίνητό της, το χρυσαφί Ford, και διαπληκτιζόταν με δύο άνδρες» φέρεται ότι έχει πει.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σίγουρος ότι η γυναίκα που είδε εκείνη την ημέρα είναι η αδικοχαμένη Ειρήνη Λαγούδη: «Ο καβγάς τους ήταν τόσο έντονος που πλησίασα, λόγω της ιδιότητάς μου, για να τους ρωτήσω τι συνέβαινε. Είμαι σίγουρος ότι ήταν η άτυχη Ειρήνη»!

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες αποδεικνύουν ότι η 44χρονη βρισκόταν στην Αθήνα για τις ημέρες των γιορτών, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στη συγκεκριμένη μαρτυρία.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος ανέλαβε και επίσημα τη μυστηριώδη υπόθεση, αναφέρει ότι συνάντησε τον μάρτυρα: «Η εντύπωση που αποκόμισα είναι πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό άτομο, με δομημένη σκέψη» δήλωσε στην «Espresso» ο γνωστός ερευνητής και αποκάλυψε ότι σήμερα αναμένεται να ελεγχθεί εκ νέου το χρυσαφί Ford Ka, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η αδικοχαμένη γυναίκα.

Η μαρτυρία του αστυνομικού έρχεται μετά την αποκάλυψη-φωτιά ενός μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε ότι, ανήμερα των Θεοφανίων, είδε την όμορφη χήρα από την Κατοχή σε ερημική τοποθεσία κοντά στον Λούρο μαζί με δύο άνδρες. Μάλιστα, με τον έναν από αυτούς η 44χρονη φέρεται ότι είχε έντονο φραστικό επεισόδιο.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Στον βυθό της λίμνης Τριχωνίδας είναι πολύ πιθανό να κρύβεται, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσούκαλη, το χαμένο κομμάτι του παζλ που θα αποκαλύψει τις συνθήκες θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη! Για τον λόγο αυτό, όπως αποκάλυψε στην «Espresso» ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής, αναμένεται να φτάσουν το προσεχές διάστημα στην Αιτωλοακαρνανία πιστοποιημένοι ερευνητές του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ), με επικεφαλής τον Χρήστο Ράμο, για να διεξαγάγουν έρευνες στην περιοχή!

Η ομάδα του Χρήστου Ράμου, που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε πολύ απαιτητικές αποστολές, όπως η αναζήτηση του 59χρονου εξαφανισμένου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, θα κάνει «φύλλο και φτερό» το σημείο όπου βρέθηκε μισοκαμένο το χρυσαφί Ford Ka της 44χρονης Ειρήνης, σε μια προσπάθεια να βρει την άκρη του μπερδεμένου νήματος στη μυστηριώδη υπόθεση. Παράλληλα, οι εθελοντές του ΟΦΚΑΘ θα ερευνήσουν πιθαμή προς πιθαμή τις όχθες και τον πυθμένα της λίμνης Τριχωνίδας με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, όπως το σόναρ με το ειδικό «μάτι», το οποίο απεικονίζει με εξαιρετική ακρίβεια τον βυθό! Από τα στοιχεία που θα συλλέξουν θα εξαχθούν πολύ σημαντικά συμπεράσματα για την υπόθεση και ειδικότερα σε σχέση με το εξαφανισμένο κινητό του θύματος!

Την ίδια ώρα θα διαπιστωθεί κατά πόσον ισχύουν μαρτυρίες που έχουν δει τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας, όπως η αποκάλυψη ενός τηλεθεατή της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ», ο οποίος ανέφερε ότι είδε δύο ύποπτα πρόσωπα να πετούν κάτι στη λίμνη, στο σημείο όπου αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη μητέρα. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, το πόρισμα των οποίων αναμένεται από μέρα σε μέρα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...