Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

Ποιοι «έβαλαν» τη θηλιά στον Θανάση

❱❱ Σοκ στα Γιάννενα με την ανατριχιαστική υπόθεση 21χρονου που θυμίζει το θρίλερ με τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη!Από την
Εύα Παπαδάτου

Τρία χρόνια μετά το θρίλερ με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα κι ενώ οι συνθήκες θανάτου του εξακολουθούν να παραμένουν σκοτεινές, ένα νέο περιστατικό συγκλονίζει την πόλη της Ηπείρου, με τον περίεργο θάνατο ακόμη ενός νεαρού, που και αυτός σπούδαζε εκεί!

Ο 21χρονος Θανάσης από την Κατερίνη, φοιτητής στο δεύτερο έτος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, βρέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε, στην περιοχή Κάτω Νεοχωρόπουλο, και η Ασφάλεια ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι γονείς του άτυχου φοιτητή τού τηλεφωνούσαν τουλάχιστον δέκα ημέρες, αλλά δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί του. Τη Δευτέρα, όταν πια η αγωνία τους είχε χτυπήσει κόκκινο, αλλά δεν μπορούσαν να πάνε οι ίδιοι να δουν αν είχε συμβεί κάτι στο παιδί τους, αποφάσισαν να τηλεφωνήσουν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων ζητώντας από τους αστυνομικούς να αναζητήσουν τον γιο τους.

Παραβίασαν την πόρτα

Εκείνοι έφτασαν στο διαμέρισμα, που απέχει περίπου δύο χιλιόμετρα από το πανεπιστήμιο, και παραβίασαν την πόρτα, μαζί με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και έναν κλειδαρά. Μόλις όμως μπήκαν στο εσωτερικό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα του άψυχου σώματος του 21χρονου, το οποίο κρεμόταν από ένα σχοινί που ήταν δεμένο σε σωλήνα της αποχέτευσης.

Οι γονείς του νεαρού Θανάση υπέστησαν ισχυρό σοκ όταν έμαθαν ότι ο γιος τους δεν βρίσκεται πια στη ζωή και δεν μπορούν να διανοηθούν ότι μπορεί να το έκανε μόνος του. Οπως κατέθεσαν, ήταν ένα ευγενικό παιδί που έως τότε δεν τους είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε.

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, που εξέτασε το πτώμα του άτυχου νέου, απέφυγε να μιλήσει για τις ενδείξεις που βρήκε και ανέφερε πως είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Αν και στο σπίτι δεν βρέθηκε το παραμικρό ίχνος παραβίασης, το γεγονός ότι ο 21χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα με το οποίο να εξηγεί ότι έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του στρέφει τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Δεχόταν, άραγε, ο άτυχος νεαρός ψυχολογική πίεση από κάποιο γεγονός ή από κάποιους συμφοιτητές του; Είχε διαφορές με άτομα που μπορεί να ήθελαν το κακό του; Ή μήπως κάποιο άγνωστο στους οικείους του περιστατικό τον ώθησε να κόψει ο ίδιος το νήμα της ζωής του; Οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν ήδη αρχίσει από χθες να λαμβάνουν καταθέσεις, τόσο από το οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον του φοιτητή όσο και από τους συμφοιτητές και τους καθηγητές του, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

ΤΟ ΑΓΡΙΟ BULLYING ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ (ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ) ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ

Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο, που συντάραξε το Πανελλήνιο το 2015, άρχισε σαν μια συνηθισμένη περίπτωση εξαφάνισης. Εξελίχθηκε, όμως, σε ένα απίστευτο θρίλερ, με αποκαλύψεις για άγριο bullying και καψώνια που έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων εις βάρος του άτυχου νεαρού. Οι μέρες του μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων είχαν γίνει κόλαση, σε βαθμό που δεν τολμούσε να βγαίνει από το δωμάτιό του! Ακόμα και σήμερα οι πληροφορίες παραμένουν θολές και υπάρχουν κενά στην υπόθεση.

galaktokomikh2

Τα ίχνη του 21χρονου είχαν χαθεί στις 6 Φεβρουαρίου του 2015, όταν έφυγε από το δωμάτιό του στην εστία της σχολής όπου σπούδαζε, αφήνοντας πίσω του πορτοφόλι και κινητό. Το δραματικό φινάλε γράφτηκε 37 ημέρες μετά, νωρίς το πρωί της 15ης Μαρτίου, όταν ένα ζευγάρι τηλεφώνησε αναστατωμένο στην Αμεση Δράση λέγοντας πως είχε βρει το πτώμα ενός άντρα μέσα σε ένα λασπωμένο χωράφι, δίπλα από τον χωματόδρομο που οδηγούσε στην Παμβώτιδα.

Η σορός του άτυχου Βαγγέλη εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, 500 μέτρα από την όχθη της λίμνης και 30-40 μέτρα από την άκρη του δρόμου, σε ένα χωράφι με βάτα. Φορούσε το γνωστό από τις φωτογραφίες του φούτερ με την κουκούλα και τη χαρακτηριστική στάμπα ITALIA, ενώ το σώμα και κυρίως το πρόσωπό του είχαν παραμορφωθεί από τις επιθέσεις ζώων που είχε υποστεί το πτώμα του όλον αυτόν τον καιρό.

15110281

Πριν από δύο εβδομάδες το Εφετείο Ιωαννίνων μείωσε σε έξι μήνες με τριετή αναστολή την ποινή της διετούς φυλάκισης με τριετή αναστολή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Κώστα Μάντζαρη για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση. Υπενθυμίζεται ότι στη δίκη σε πρώτο βαθμό, που είχε αρχίσει τον Οκτώβριο του 2016 και ολοκληρώθηκε δύο μήνες μετά, είχαν απαλλαγεί από την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και η υπεύθυνη της εστίας.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...