Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

«Πενταήμερη» με ομαδικό sex!

❱❱ 400 ξαναμμένοι swingers που διψούν για βραδιές γεμάτες λαγνεία θα κατακλύσουν πεντάστερο ξενοδοχείο της ΚρήτηςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Πανέτοιμοι για πέντε αξέχαστα μερόνυχτα ατέλειωτων οργίων, που θα ζήλευε ακόμα και ο… Καλιγούλας, και για «ροζ» πάρτι με κοκτέιλ και ιδιαίτερο dress code είναι οι 400 ξαναμμένοι swingers, οι οποίοι δεν βλέπουν την ώρα να «πετάξουν» για το αγαπημένο ελληνικό νησί τους, που δεν είναι άλλο από την ειδυλλιακή Κρήτη!

Τα 200 διψασμένα για αχαλίνωτο σεξ ζευγάρια θα καταλύσουν από τις 28 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου σε πεντάστερο ξενοδοχείο, όπου θα μπορέσουν να επιδοθούν σε κάθε είδους όργιο, κάνοντας πράξη όλες τις φαντασιώσεις τους, όχι μόνο στις σουίτες τους, αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους, όπου θα ανταλλάσσουν ερωτικούς συντρόφους και θα κυκλοφορούν φορώντας μόνο το… άρωμά τους!

1 2

Το SDC, που διοργανώνει το… συναπάντημα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα swingers clubs της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία, και υπόσχεται αλησμόνητες στιγμές σε όσους συμμετάσχουν, με το σαφές υπονοούμενο ότι «η Κρήτη δεν θα μοιάζει σε τίποτα με ό,τι ξέρατε πριν»!

Και στην πισίνα

Το club ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υπάρχουν ηθικοί φραγμοί και πως οι χώροι του εκπληκτικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος αναμένεται να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Οι swingers θα έχουν απεριόριστη ελευθερία να κάνουν ό,τι… τραβάει η όρεξή τους γύρω από το σεξ, με όποιον θέλουν και όπου θέλουν, ακόμα και στους χώρους της πισίνας ή στους διαδρόμους!

Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, που αποτελεί ένα από τα ατού του πεντάστερου ξενοδοχείου, θα αποτελέσει το τέλειο μέρος για να τα δώσουν… όλα.

Περιζήτητες θα είναι και οι αίθουσες που ονομάζονται «Sexy Sins Lounge» και «SDC Pleasure Dome», όπου θα μπορεί όποιος θέλει να συμμετάσχει σε ομαδικά όργια που θα έχουν και θεατές! Δεν θα λείψουν, φυσικά, τα πικάντικα πάρτι, με διαφορετική θεματολογία κάθε φορά, άλλους ρόλους και άλλο dress code, διαδικασία που λατρεύουν οι swingers.

1 1

Βέβαια, όσοι θελήσουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία και να μπουν λίγο στο πνεύμα της χολιγουντιανής ταινίας του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά» θα πρέπει να έχουν «βαθιά» τσέπη ή να έχουν φροντίσει για μήνες ώστε να κάνουν οικονομίες. Κι αυτό γιατί οι τιμές είναι τσουχτερές, αφού ξεκινούν από 1.149 ευρώ το άτομο για ένα superior room και φτάνουν τα 2.224 ευρώ για μια junior suite με μπαλκόνι και τζακούζι!

Η απλή junior suite κοστίζει 1.849 ευρώ, ενώ το ποσό των 1.524 ευρώ πρέπει να πληρώσει κάποιος για να απολαύσει τις ανέσεις ενός superior room με ιδιωτική πισίνα κι ενός superior room με μπαλκόνι και τζακούζι. Σε αυτά τα έξοδα δεν περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν από το εξωτερικό, τα οποία θα επιβαρύνουν κατά πολύ το πορτοφόλι των swingers!

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...