Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Σοκ με μάγο που κρεμάστηκε στο κέντρο της Αθήνας

❱❱ Τα επιφωνήματα θαυμασμού μετατρέπονται μέσα σε λίγα λεπτά σε στριγκλιές φρίκης • Πρωτοφανές περιστατικό μπροστά σε δεκάδες έντρομα μάτια!Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παράσταση-σοκ στο κέντρο της Αθήνας, όπου εκτυλίσσονται πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα ταχυδακτυλουργικά κόλπα, αλλά και παιχνίδια με το μυαλό! Ο Ελληνας μάγος Κωνσταντίνος Σιουρούνης, ο οποίος «χειραγωγεί τον νου», πρωταγωνιστεί σ’ ένα θέαμα που κόβει την ανάσα με επικίνδυνα νούμερα στον πολυχώρο πολιτισμού Vault.

siourounis 4

Στο τελευταίο σοκαριστικό μέρος της παράστασης δε ο πρωταγωνιστής σταματάει τον σφυγμό του επί σκηνής (!) για να τον κρεμάσουν με γάντζους από την πλάτη του ώστε ν’ αντέξει τον πόνο! Τότε είναι που τα επιφωνήματα θαυμασμού των θεατών μετατρέπονται σε στριγκλιές φρίκης!

siourounis 6

Η «Espresso» είδε την παράσταση που παγώνει το αίμα του κοινού και συνομίλησε με τον άνθρωπο που έχει την ικανότητα να ελέγχει τη σκέψη των άλλων και τον πόνο στον οποίο υποβάλλεται: «Είναι συνδυασμός ταλέντου και εξάσκησης. Κι ένα κομμάτι που παίζει με το υποσυνείδητο. Είναι η δύναμη του μυαλού. Είναι τέχνη. Δεν έχω υπερφυσικές ικανότητες ούτε μεταφυσικές δυνάμεις!» επισήμανε, αν και βλέποντάς τον στη σκηνή είναι μάλλον δύσκολο να πιστέψεις κάτι τέτοιο.

siourounis 2

«Εχω καταφέρει να αδρανοποιώ τον σφυγμό μου. Δεν πονάω. Δεν ξεκίνησε έτσι, αλλά αυτός ήταν ο στόχος. Εχει να κάνει ξεκάθαρα με τον αυτοέλεγχο» τόνισε. Ωστόσο, στη θέα του ημίγυμνου κρεμασμένου κορμιού του από το δέρμα της πλάτης του το κοινό σοκάρεται! «Εχει συμβεί να λιποθυμήσουν από το σοκ» αποκάλυψε ο ίδιος και συνέχισε: «Σε παραστάσεις στο εξωτερικό σηκώνω κι άλλο άτομο. Παίρνω κάποιον αγκαλιά και κρεμόμαστε μαζί!».

Απίστευτα κόλπα

Αλλά αυτό είναι το τέλος της παράστασης «Χειραγώγηση του νου» και το… προδώσαμε νωρίς! Η αρχή είναι αλλιώς και δεν προϊδεάζει κανέναν για το τι θα επακολουθήσει! Ολα ξεκινούν για τους ανυποψίαστους με απίστευτα κόλπα ελέγχου της σκέψης! Το show είναι διαδραστικό από την αρχή ως το τέλος, με τον μάγο (ή master illusionist, όπως λέγονται διεθνώς οι επαγγελματίες του είδους) να επιλέγει τυχαία κάποιον από το κοινό, πετώντας έναν λούτρινο λαγό! Τράπουλες, μπαλάκια, βιβλία και χαρτονομίσματα παίρνουν θέση στα χέρια του και σε κάνουν να μην πιστεύεις στα μάτια σου!

siourounis 5

Ο μάγος βάζει τους θεατές να επιλέξουν, για να τους δείξει λίγο μετά ότι η επιλογή ήταν εξαρχής δική του! Διαβάζει τη σκέψη τους, οδηγεί τις αποφάσεις τους και αφήνει έκπληκτους ακόμη και τους πιο δύσπιστους. Φράσεις όπως «Απίστευτο!», «Θα μας τρελάνει ο τύπος!», «Πώς το κάνει;» ακούγονται συνεχώς.

siourounis 3

«Ξεκίνησα όταν ήμουν 11 χρόνων. Μου έκαναν ένα απλό τρικ-εξαφάνιση ενός νομίσματος και ενθουσιάστηκα. Ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία. Εκανα πολλή εξάσκηση και ακόμα κάνω. Στα 18 μου έκανα το πρώτο μου tour στην Ευρώπη. Σήμερα είμαι 30 χρόνων» δηλώνει στην «Espresso» ο άνθρωπος που κρεμιέται με γάντζους, οι οποίοι τρυπούν το δέρμα του, και συνεχίζει μιλώντας για ένα επικίνδυνο κόλπο, εξαιτίας του οποίου η παράστασή του θεωρείται απαγορευμένη σε 16 χώρες! Πρόκειται για μία επίδειξη με πέντε χάρτινες σακούλες, που οι τέσσερις περιέχουν μόνο ξύλα και μία που περιέχει ένα ξύλο με καρφί, κατά την οποία χτυπάει με το χέρι του δυνατά, μαντεύοντας σωστά και αποφεύγοντας το καρφί! «Δεν μου έχει συμβεί να κάνω ποτέ λάθος, αλλά όπως είδατε στο βίντεο (σ.σ.: προβάλλεται στην αρχή της συγκεκριμένης ενότητας της παράστασης) έχει συμβεί σε πολλούς άλλους (σ.σ.: μάγους ή θεατές στο εξωτερικό)».

siourounis 1

Οσο για το αν χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για προσωπικό όφελος; «Ναι, το έχω κάνει σε τυχερά παιχνίδια. Οχι όμως σε προσωπικές μου σχέσεις! Αν και όσοι με γνωρίζουν με φοβούνται και μου λένε μόνο αλήθειες!» ανέφερε γελώντας. Να σημειωθεί ότι η παράσταση «Χειραγώγηση του νου», που ανεβαίνει στο Vault κάθε Κυριακή στις 21.15, είναι αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...