Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δράκος έκανε «ζόμπι του sex» ανήλικα κορίτσια

❱❱ Σε λίγους μήνες η σύντροφος του νεαρού θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους
❱❱ Τι υποστηρίζει ο 29χρονος που «ψάρευε» τα θύματά του στο διαδίκτυο Από τους
Θεοδόση Π. Πάνου, Ντέμη Ντάβαρη

Πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση του 29χρονου «δράκου του διαδικτύου», ο οποίος -την ώρα που η σύντροφός του κυοφορεί το παιδί τους- εκτόνωνε τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτά του πάνω στα άγουρα κορμιά ανήλικων μαθητριών, που «αλίευε» μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Omegle.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, αφού τις προσέγγιζε μέσω ίντερνετ, έπειτα τις έπειθε να τον ακολουθήσουν στο διαμέρισμά του στη Δάφνη, όπου, αφού τις «πότιζε» με ναρκωτικά, τις βίαζε και ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του, εμπλουτίζοντας τη συλλογή φρίκης που διατηρούσε.

Η αρρωστημένη πλευρά του 29χρονου ήρθε στο φως όταν ένα 15χρονο κορίτσι βρέθηκε από αστυνομικούς σε άθλια κατάσταση σε παγκάκι σε ένα αλσύλλιο. Η μαθήτρια το περασμένο Σάββατο έφυγε από τη στέγη νεότητας των νοτίων προαστίων όπου φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια και έλειπε για ώρες, μέχρι που οι υπεύθυνοι του ιδρύματος ενημέρωσαν την Αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα πλήρωμα περιπολικού κατάφερε να εντοπίσει το κοριτσάκι, το οποίο είχε σχεδόν καταρρεύσει λόγω της επήρειας των ναρκωτικών που της είχε δώσει ο ο 29χρονος.

Οι αστυνομικοί, όταν ρώτησαν τη μαθήτρια πού βρισκόταν όλες αυτές τις ώρες, την άκουσαν εμβρόντητοι να τους λέει: «Ημουν στο σπίτι του κ. Κ., όπου κάναμε χρήση ναρκωτικών και είχαμε και σεξουαλικές πράξεις». Αμεσα ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, αστυνομικοί της οποίας έφτασαν στο σπίτι του 29χρονου, όπου τον συνέλαβαν. Μάλιστα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμά του βρέθηκαν 3,6 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, δύο γυάλινες συσκευές για το κάπνισμα της μεθαμφεταμίνης, ένας φορητός υπολογιστής, τρία USB και ένα σεξουαλικό βοήθημα, ομοίωμα ανδρικού μορίου.

Τόσο η 15χρονη όσο και μια 16χρονη φίλη της, με την οποία είχαν πάει μαζί στο σπίτι του 29χρονου, φέρεται ότι κατέθεσαν στις Αρχές πως μαζί με τον Κ. έκαναν χρήση ναρκωτικών, κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, της λεγόμενης «κοκαΐνης των φτωχών» ή σίσα, που παρασκευάζεται από υγρά μπαταρίας αυτοκινήτου και οδηγεί στον θάνατο ταχύτερα από κάθε άλλη ουσία. Κατόπιν ο δράκος και οι δυο ανήλικες, που είχαν μετατραπεί σε «ζόμπι» από τις ουσίες και ήταν αδύνατον να αντισταθούν, γδύθηκαν και προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ κάποια στιγμή ο κ. Κ… είχε ανοίξει το laptop του και φαινόταν σαν να κατέγραφε τα δυο γυμνά κορίτσια.

Τραγική φιγούρα

Η 15χρονη ανέφερε ακόμη στις Αρχές πως αρχικά γνωρίστηκε με τη 16χρονη συμμαθήτριά της στο σχολείο και έγιναν φίλες. Λίγες ημέρες αργότερα η ίδια τής «γνώρισε» μέσω της εφαρμογής Omegle τον «κ. Κ.», λέγοντάς της μάλιστα ότι στο σπίτι του έχει ναρκωτικά. Τα δύο κορίτσια, δυστυχώς, δεν φαίνεται πως ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτονταν στο σπίτι του τον 29χρονο και κάθε φορά έκαναν χρήση σκληρών ναρκωτικών και έρχονταν σε ομαδική σεξουαλική επαφή. Τραγική φιγούρα στην υπόθεση, εκτός από τα θύματα, η συνομήλικη σύντροφος του 29χρονου δράκου, που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Πού να φανταστεί ότι ο πατέρας του παιδιού της και σύντροφός της ήταν ένα τέρας της μαύρης πλευράς του ίντερνετ, που έβαζε ανήλικα να παίρνουν σκληρά ναρκωτικά για να τα βιάζει.

Ταυτόχρονα, από τις αστυνομικές Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 29χρονος να είχε έλθει σε επαφή και να είχε χορηγήσει ναρκωτικά σε άλλα έξι ανήλικα κορίτσια, ενώ αναμένεται η εντολή του εισαγγελέα για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

Αντιμέτωπος με τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών είναι ο 29χρονος που πέρασε χθες, λίγο μετά τις 12 το πρωί, το κατώφλι της τέταρτης ανακρίτριας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προανακριτική απολογία του στις αστυνομικές Αρχές ο 29χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε τις δύο ανήλικες, υποστηρίζοντας, αφενός, ότι οι σεξουαλικές επαφές που είχαν έγιναν με πρωτοβουλία των κοριτσιών και όχι δική του και, αφετέρου, ότι δεν γνώριζε πως οι κοπέλες ήταν κάτω των 18 ετών.

viastis.s 1Οπως φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς, γνωρίστηκε με τη μία εκ των δύο μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και άρχισαν να επικοινωνούν πριν από περίπου έναν μήνα. Από τότε συναντήθηκαν μερικές φορές και η ανήλικη, που φιλοξενείται σε στέγη ανηλίκων στο κέντρο της Αθήνας, του σύστησε τη φίλη και γειτόνισσά της, ενώ, όπως υποστηρίζει, οι συναντήσεις τους ήταν σε φιλικό επίπεδο.

Αναφερόμενος στο επίμαχο βράδυ, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι υποστήριξε πως και οι τρεις τους είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι του στη Δάφνη και πως τα δύο κορίτσια, με δική τους πρωτοβουλία και θέληση, του έκαναν στοματικό έρωτα εκ περιτροπής. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εκδοχή του, οι σεξουαλικές περιπτύξεις δεν διήρκεσαν πάνω από πέντε λεπτά, ενώ λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 11 το βράδυ, ο ίδιος επέστρεψε τις δύο κοπέλες στη γειτονιά τους.

Oι καταθέσεις

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», και οι καταθέσεις των δύο κοριτσιών στους αστυνομικούς φέρεται ότι επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του 29χρονου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκαν πως ό,τι έγινε, έγινε όχι μόνο με τη θέλησή τους, αλλά και με δική τους πρωτοβουλία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο 29χρονος είχε παθητική στάση και «δεν άπλωσε καν χέρι πάνω τους».

Ο κατηγορούμενος, που εργάζεται περιστασιακά σε μεταφορική εταιρία και σε λίγους μήνες αναμένεται να γίνει πατέρας, αναφερόμενος στη χρήση ναρκωτικών ουσιών υποστήριξε, κατά πληροφορίες, ότι όταν γνώρισε τα δύο κορίτσια έκαναν ήδη χρήση χασίς και είχαν περιέργεια να δοκιμάσουν και άλλες ναρκωτικές ουσίες. Ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται, ουδέποτε τις προμήθευσε με ναρκωτικά, καθώς οι ποσότητες που είχε ήταν για δική του χρήση και όχι προς πώληση. Μάλιστα, όταν η μία εκ των δύο του ζήτησε να της φέρει, εκείνος αρνήθηκε να κάνει τον ενδιάμεσο.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...