Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Αγγίζουν» τον δολοφόνο της όμορφης Ειρήνης!

❱❱ Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα ρίξει φως στη σκοτεινή υπόθεσηΑπό τις
Εύα Παπαδάτου,
Μαρία Μεϊμάρη

Ενα βήμα πριν από τη σύλληψη του δολοφόνου της Ειρήνης Λαγούδη φαίνεται ότι βρίσκονται οι Αρχές, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της άτυχης 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι συντάσσονται από την πρώτη στιγμή με την οικογένειά της, που πιστεύει ακράδαντα ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας!

Σελίδα που έχει ανοιχτεί από τις πρώτες ημέρες στο facebook, ζητώντας δικαίωση για την όμορφη χήρα και μητέρα τριών παιδιών, ανέβασε χθες ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία είναι «Ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου… Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι αρχές». Τα σχόλια έπεσαν βροχή από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με κάποιους να μιλούν για δικαίωση και ανάπαυση της ψυχής της, ορισμένους να αναφέρονται σε δολοφόνους στον πληθυντικό και κάποιους άλλους να κάνουν λόγο για αποκατάσταση της αλήθειας.

Ερευνες

Στο μεταξύ, σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 44χρονης χήρας από την Κατοχή, η οποία βρέθηκε νεκρή πριν από ακριβώς έναν μήνα μέσα στο αυτοκίνητό της, στη Μυρτιά Τριχωνίδας, στο Θέρμο. Σήμερα, ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής, αναμένεται να περάσει το κατώφλι του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΓΑΔΑ για να καταθέσει αίτημα σχετικά με την εφαρμογή Viber που φέρεται κατά περίεργο τρόπο ότι άνοιξε από άγνωστο άτομο!

Οπως είναι γνωστό, το κινητό της 44χρονης δεν έχει βρεθεί ακόμα και την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να βουτήξει στη λίμνη Τριχωνίδα ομάδα δυτών για την ανεύρεσή του.

vasilis taouksisΜιλώντας στην «Espresso», ο κ. Ταουξής ανέφερε ότι ψάχνουν να βρουν ποιος άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ της 44χρονης στο Viber, στην οποία, κατά πληροφορίες, φέρεται ότι εικονίζεται με ένα αγαπημένο συγγενικό της πρόσωπο.

Δορυφόρος

«Προφανώς ψάχνουμε να βρούμε ποιος το έκανε αυτό και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον, όπως, για παράδειγμα, ο αδελφός ή τα παιδιά της» είπε και πρόσθεσε πως σήμερα θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Θα αιτηθώ να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες, ώστε να εντοπιστεί τοπικά και χρονικά πότε άνοιξε το κινητό, για πόσο διάστημα λειτούργησε, τι σήμα δίνει ο δορυφόρος και σε ποια περιοχή το δίνουν οι κεραίες».

Σύμφωνα με τον εξεταστή ψηφιακών πειστηρίων Γιάννη Πάσχο, για να μπει κάποιος στον λογαριασμό της Ειρήνης και να αλλάξει τη φωτογραφία στο προφίλ της θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το κινητό της: «Το Viber έχει μια σύνδεση με την κάρτα sim και αυτό είναι και το id μας στο δίκτυο της συγκεκριμένης εφαρμογής. Αν, λοιπόν, κάποιος έχει την κάρτα sim και την τοποθετήσει σε κάποιο κινητό, τότε, εφόσον εγκαταστήσει το πρόγραμμα, θα μπορεί να μπει στον λογαριασμό της 44χρονης».

Σε περίπτωση που ο άγνωστος έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή και σε κάποια άλλη συσκευή, τότε -σύμφωνα με τον κ. Πάσχο- ακόμα κι αν έχει χαθεί το κινητό, μπορεί να μπει στο Viber από τη νέα αυτή συσκευή.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε το Viber σχεδόν έναν μήνα μετά την εξαφάνιση του κινητού της Ειρήνης, γιατί, όπως είπε, η συσκευή δεν έχει βρεθεί, κάτι που σημαίνει πως προφανώς κάποιος την έχει στα χέρια του.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...