Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Μόνο στην Espresso: Βίζιτες στο Μιλάνο με πρόσχημα τα… ψώνια!

❱❱ Κρυφή και αμαρτωλή ζωή για κυρίες υπεράνω υποψίας και μοντέλα που φεύγουν από το αεροδρόμιο Μακεδονία με «τζάμπα» πτήσειςΑπο τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Βουίζουν οι κοσμικοί κύκλοι για το «γαϊτανάκι» με τις βίζιτες που έχει ανοίξει στη μητρόπολη της μόδας, το Μιλάνο, με πρωταγωνίστριες νεαρές Ελληνίδες καλλονές, wanna be μοντέλα και κυρίες υπεράνω υποψίας, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα παχυλό και άνετο «μεροκάματο» στις αγκαλιές ευκατάστατων Ιταλών -και όχι μόνο- κυρίων.

Για να μη δίνουν στόχο, προφασίζονται ότι πηγαίνουν στην πρωτεύουσα της μόδας, στη Λομβαρδία, για να κάνουν τα… ψώνια τους. Φροντίζουν, μάλιστα, όσες είναι από την Αθήνα να μηδενίσουν τα έξοδά τους χρησιμοποιώντας τη Θεσσαλονίκη ως αφετηρία για τα ταξίδια-αστραπή, που καταλήγουν σε καυτά ερωτικά ραντεβού… με το αζημίωτο.

Και αυτό γιατί ο διεθνής κρατικός αερολιμένας Μακεδονία θεωρείται η πιο φτηνή επιλογή για ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην ιταλική πόλη, με το εισιτήριο να κοστίζει μόλις 26 ευρώ!

Για τον λόγο αυτό τα κορίτσια κανονίζουν από νωρίς τα ταξίδια των «επαγγελματικών» τους υποχρεώσεων, ώστε να τα συνδυάζουν με τα χρονικά διαστήματα που ισχύει η συγκεκριμένη τιμή των 26 ευρώ για τις μονόδρομες πτήσεις ή τα 47 ευρώ για ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής. Αυτό το ταξίδι που είναι σχεδόν «τζάμπα» εκμεταλλεύονται και πολλές κοπέλες από τη Θεσσαλονίκη!

Στο αεροδρόμιο είναι πλέον κοινό μυστικό ότι θα γίνει… πασαρέλα κάθε φορά που πλησιάζουν οι μέρες των εκπτωτικών τιμών (που είναι αρκετές μέσα στον χρόνο), καθώς δεν είναι λίγες οι νεαρές κοπέλες που ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος λόγω της εμφάνισης και του ιδιαίτερου στιλ τους.

Μάλιστα, οι περισσότερες μοιάζουν εντυπωσιακά η μια με την άλλη μετά τις αλλεπάλληλες επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής που έχουν κάνει! Αλλωστε, όσο εντυπωσιακή και αν είναι από τη φύση της μια 25χρονη ή 30άρα, δεν είναι δυνατό να πλασάρεται ως το απόλυτο «gogo girl» στο διαδίκτυο χωρίς να διαθέτει σιλικονάτο στήθος, οπίσθια… αφρικανικών διαστάσεων, έντονα χείλη και ψεύτικες βλεφαρίδες «κάγκελο»!

Εμφάνιση

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις, φορώντας πάντα μεγάλα γυαλιά ηλίου και έχοντας σχεδόν αχτένιστη την ψεύτικη τρέσα στα μαλλιά, ενώ όλες σέρνουν και από μια βαλίτσα τρέιλερ, με μάξιμουμ βάρους τα οκτώ κιλά, η οποία περιέχει τα άκρως απαραίτητα για το ταξίδι. Πολλές, μάλιστα, φροντίζουν να ταξιδεύουν μαζί με φίλες τους για τους ίδιους λόγους, αφού ο πελάτης έχει καταφέρει να βάλει στο κόλπο και τους φίλους του, με αποτέλεσμα η «ταρίφα» της βίζιτας σχεδόν να διπλασιάζεται! 

Αν δε είναι και… καλά κορίτσια και αφήσουν ικανοποιημένους τους ερωτικούς τους παρτενέρ, τότε μπορεί να αποσπάσουν και κάποιο πανάκριβο δωράκι για να το δείχνουν κατά την επιστροφή τους στις φίλες τους -δήθεν ότι το αγόρασαν στην πανάκριβη μιλανέζικη αγορά- και να τις κάνουν να σκάνε από τη ζήλια τους!

Ακόμα και εκεί δείχνουν το επίπεδό τους, αφού συνήθως επιλέγουν πανάκριβες αυθεντικές τσάντες πασίγνωστων οίκων, αληθινές γούνες ή animal print, ενώ οι πιο «χορτάτες» εξασφαλίζουν κοσμήματα και μονόπετρα!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...