Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Βερύκιος: Αποτυχημένος καράφλας ο Μουτσινάς!

❱❱ Τι απαντά στον εκρηκτικό δημοσιογράφο το περιβάλλον του παρουσιαστή μετά το… θάψιμοΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Γίνεται της… μουρλής στην ΤV! O Δήμος Βερύκιος «πυροβολεί» τον Νίκο Μουτσινά αποκαλώντας τον «αποτυχημένο καράφλα», λίγο μετά το τέλος της εκπομπής του παρουσιαστή και της Ζέτας Μακρυπούλια «Sunday live» στον ΑΝΤ1. O γνωστός δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Αlpha mg 1599copy mεμφανίστηκε στη χθεσινή εκπομπή «Happy Day» και με το γνώριμο ύφος του έστειλε στο τηλεοπτικό… απόσπασμα τον Νίκο Μουτσινά, χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Ο Βερύκιος τα… πήρε στο κρανίο βλέποντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή (στην οποία βγαίνει on air καθημερινά μαζί με τον Σπύρο Λάμπρου από το ραδιοφωνικό στούντιο του σταθμού) να προβάλλεται ένα ρεπορτάζ με θέμα την πρεμιέρα της παράστασης «Jesus Christ Superstar», στην οποία ο Μουτσινάς υποδύεται τον Ηρώδη.

Στο βίντεο ο Νίκος ρωτήθηκε για το κόψιμο του «Sunday Live» που παρουσίαζε με τη Ζέτα Μακρυπούλια και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω γιατί κόπηκε, πρέπει να ρωτήσετε κάποιον υπεύθυνο. Εμείς κάναμε όσα περισσότερα μπορούσαμε και όσα προλάβαμε. Κάναμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και περάσαμε και όμορφα». Με το που εμφανίστηκε, λοιπόν, στο «παράθυρο» της εκπομπής ο Δήμος Βερύκιος άρχισε να ειρωνεύεται τη Σταματίνα για τις επιλογές των θεμάτων της. «Πριν από μας βάζετε κάτι άλλο. Τον καράφλα βάζετε! Τον αποτυχημένο καράφλα! Την αποτυχία την έχετε κάνει εργόχειρο εσείς! Συζητάμε σοβαρά θέματα εδώ, πέφτει η ματιά μου στην τηλεόραση και βλέπω τον καράφλα!» είπε ο δημοσιογράφος, με τη Σταματίνα να δείχνει αμέσως τη δυσαρέσκειά της λέγοντάς του: «Δεν είναι έτσι τα πράγματα, ο Μουτσινάς είναι ένα πρόσωπο που στον Alpha μεσουράνησε». Τι ήταν να το πει αυτό; Ο Δήμος έγινε θηρίο και της απάντησε: «Ποιος, μωρέ, μεσουράνησε; Αν είχε μεσουρανήσει, θα ήταν εδώ». Η Τσιμτσιλή δεν το έβαλε κάτω και του πέταξε το καρφί της: «Τόσα χρόνια ήταν στην απογευματινή ζώνη και “τα έφερνε” στον Alpha». Και τότε ο Βερύκιος τής απάντησε: «Αν είχε μεσουρανήσει, θα ήταν εδώ. Εφυγε, λάκισε και βρήκε την καταστροφή». Πρόσθεσε δε με νόημα κουνώντας το δάχτυλό του στην παρουσιάστρια: «Καταλάβετέ το αυτό που σας λέω». Φαίνεται, λοιπόν, πως η Σταματίνα κατάλαβε τι σημαίνει η φράση του «λάκισε και βρήκε την καταστροφή» και χαμογελώντας σχολίασε: «Γιατί λήγουν κάποια συμβόλαια…», αφήνοντας να εννοηθεί πως το θέμα την αφορά έμμεσα. Τότε λοιπόν ήταν που εισέπραξε την αποστομωτική απάντηση από τον Δήμο Βερύκιο. «Οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα» της είπε, συμπληρώνοντας ότι αναφέρεται σε όλους, ακόμη και στον εαυτό του.

«Βρήκε ευκαιρία»

Οσο για την αντίδραση του Νίκου Μουτσινά στα… πυρά του γνωστού δημοσιογράφου; Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε γίνει κάτι γνωστό. Η «Espresso» προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον παρουσιαστή και ηθοποιό, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Εκείνος επέλεξε τον δρόμο της σιωπής, τουλάχιστον για την ώρα. Μιλώντας, ωστόσο, με πηγή από το περιβάλλον του λάβαμε της εξής απάντηση: «Ο Βερύκιος βρήκε την ευκαιρία να “θάψει” τον Νίκο δύο μέρες μετά το κόψιμο του show του στο ΑΝΤ1. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Ομως ξεχνά τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει ο Μουτσινάς στον Alpha». Είναι αλήθεια ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει γράψει ιστορία στον Alpha με το «Κους-Κους» και το «Δέστε τους». Εχει καταγράψει όμως και αποτυχίες στον ίδιο σταθμό με το υποτονικό «Ξαναδέστε τους» και με το talk show με τίτλο «Nick o clock», το οποίο είχε τελειώσει κι αυτό πριν την ώρα του, όπως το «Sunday Live».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...