Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρωτας «φωτιά» ξανάνιωσε τον Παπαδημητρίου

❱❱ Το καυτό ειδύλλιο (μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) μετά τη φημολογούμενη σχέση με τη Φωτεινή Δάρρα και η μάχη του γνωστού δημιουργού με την ασθένεια του ΩνάσηΟ έρως χρόνια δεν κοιτά! Και το ειδύλλιο του 58χρονου Δημήτρη Παπαδημητρίου με την 30χρονη Βερόνικα Δαβάκη το αποδεικνύει περίτρανα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», o δημοφιλής μουσικοσυνθέτης και η όμορφη ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και συγκατοικούν στο σπίτι του δημιουργού. Μαζί ξυπνούν, μαζί περνούν τα 24ωρα της ζωής τους, μαζί μοιράζονται και τις ανησυχίες τους για την τέχνη.

Μάλιστα, η νέα σελίδα που γύρισε στη ζωή του ο μουσικοσυνθέτης φαίνεται να έχει… αντίκτυπο και στην εξωτερική εικόνα του, αφού σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» στην ΕΡΤ 2 εμφανίστηκε αδυνατισμένος, με κοντά μαλλιά, ιδιαίτερα ήρεμος, χαλαρός και χαμογελαστός. Εδωσε την αίσθηση ενός ευτυχισμένου ανθρώπου, αφού η Χανιώτισσα Βερόνικα τον στηρίζει πολύ και απόλυτα σε όλα. Ακόμα και στο θέμα της ασθένειάς του, την οποία πρώτη η «Espresso» αποκάλυψε πέρυσι το καλοκαίρι.

Η ασθένειά του

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου παλεύει χρόνια με το αυτοάνοσο Myasthenia Gravis, που του προκαλεί βλεφαρόπτωση, τραύλισμα και κράμπες στα δάχτυλα. Πρόκειται για το ίδιο νόσημα που είχε προσβάλει και τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο μουσικοσυνθέτης προέρχεται από μια σπουδαία οικογένεια που του δίδαξε κανόνες και αξίες. Ο πατέρας του, Στέλιος Παπαδημητρίου, υπήρξε το δεξί χέρι του Ελληνα μεγιστάνα, ενώ και ο αδελφός του, Αντώνης Παπαδημητρίου, είναι σήμερα πρόεδρος και ταμίας του Ιδρύματος Ωνάση! Η οικογένειά του, μάλιστα, λέγεται πως έχει αγκαλιάσει με ενθουσιασμό τη νέα σχέση του. Είναι όλοι τους χαρούμενοι που ο άνθρωπός τους είναι πάλι ερωτευμένος, και μάλιστα με μια τόσο αξιόλογη κοπέλα όπως είναι η Βερόνικα, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στο έργο «Η γέννηση του κόσμου και ιστορίες των θεών του Ολύμπου» σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κρήτη, η Βερόνικα μετακόμισε στην πρωτεύουσα σε ηλικία 17 ετών ως φοιτήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών. Πριν ακόμα γραφτεί στη σχολή της μπήκε τυχαία στο κτίριο της φοιτητικής λέσχης του ΕΚΠΑ, στην οδό Ιπποκράτους, την ώρα των εγγραφών της φοιτητικής θεατρικής ομάδας Αφαντοι, όπου παρέμεινε δύο χρόνια παίρνοντας μέρος σε παραστάσεις.

fotini daraΤο 2007 έδωσε με επιτυχία εξετάσεις στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Το 2012 έγινε δεκτή στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης. Τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχει επίσης ως τραγουδίστρια σε μουσικά σχήματα με ρεμπέτικο και σμυρνέικο ρεπερτόριο.

Βόλτες με τον σκύλο

Ο Δημήτρης και η Βερόνικα είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και προσπαθούν, όσο γίνεται, να κρατούν την προσωπική τους ζωή προφυλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρ’ όλα αυτά, δεν κρύβονται κιόλας.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που τους έχουν δει να απολαμβάνουν βόλτες με τον σκύλο της όμορφης καλλιτέχνιδας, έναν μαύρο και πολύ χαριτωμένο «αλητάκο», που τρελαίνεται για παιχνίδια.

Οσο για την πολυετή φημολογούμενη σχέση που είχε ο συνθέτης με την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, τη «μούσα» του, όπως τη χαρακτήριζε γλυκά, αυτή ανήκει στο παρελθόν. Είναι γεγονός, ωστόσο, πως απασχόλησε για χρόνια τα media με ένα τεράστιο ερωτηματικό, καθώς ούτε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ούτε η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησαν ποτέ δημόσια γι’ αυτήν επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντάς την. Για να πούμε βέβαια την αλήθεια, η νέα σύντροφος του συνθέτη είναι πολύ καλύτερη από τη Φωτεινή Δάρρα, με ένα χαμόγελο και ένα γλυκό βλέμμα που κερδίζει τους πάντες.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...